Mamici de iulie august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
Violeta_m_tm spune:
Ceau fetelor
Maryb feliitari pentru testul pozitiv, ma bucur pentru tine, sarcina usoara in continuare, fara probleme, trebuie sa fie bine de data asta
Si eu m-am programat vineri pentru eco morfologica, o sa am 19w si 2zile, nu am stiut ca se face in sapt 22-24 si nu as vrea sa ma reprogramez....
am fost azi la cumparaturi si mi-am cumparat o pereche de blugi pt gravide si o bluza, m-am uitat si la hainute de bebe, sunt asa frumoase abea astept sa-i aflu sexul, sa incep sa-i cumpar.
18+
poze
bebele meu
vio
vias spune:
a sosit sotul meu....deja a iesit din Bucuresti...parca nu-mi vine sa cred....in sfarsit e acasa...
pustai
bujo spune:
Cami super, ce ma bucur pt voi. Inainte sa-l iei la bani marunti nu uita ca totusi a venit acasa. Va doresc din suflet sa va rezolvati problemele si sa nu mai plece prea curand.
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
Tecky spune:
Draga Jjovana eu de vreo 2 zile nu am mai avut dureri de mijloc,dar nu e timpul pierdut.Eu zic sa stam linistite in legatura cu spitalul Elias pt ca conteaza mult si dr care ne urmareste sarcina nu neaparat conditiile.Mie mi se pare curat spitalul.Sunt fel si fel de pareri.Eu mi-am cumparat prin decembrie anul trecut o pereche de blugi pt gravide la la parterul magazinului Cocor si ii port si in ziua de azi,sunt foarte multumita de ei.Eu as vrea sa stiu unde as putea gasi hainute pt bebelusi mai dragute si la preturi acceptabile ca prin Cora,Carrefour nu prea am vazut mare lucru.Am vazut ca si tu i-ai luat fetitei tale multe hainute frumoase,unde le-ai gasit?
P.S.:Am si eu un catelus la fel de dragut ca al tau dar acum de cand sunt gravida e acasa la parintii mei.
Te pup si tinem legatura!!!
Camy sunt tare curioasa cum va decurge intalnirea dintre tine si sotul tau.
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Draga Jjovana eu de vreo 2 zile nu am mai avut dureri de mijloc,dar nu e timpul pierdut.Eu zic sa stam linistite in legatura cu spitalul Elias pt ca conteaza mult si dr care ne urmareste sarcina nu neaparat conditiile.Mie mi se pare curat spitalul.Sunt fel si fel de pareri.Eu mi-am cumparat prin decembrie anul trecut o pereche de blugi pt gravide la la parterul magazinului Cocor si ii port si in ziua de azi,sunt foarte multumita de ei.Eu as vrea sa stiu unde as putea gasi hainute pt bebelusi mai dragute si la preturi acceptabile ca prin Cora,Carrefour nu prea am vazut mare lucru.Am vazut ca si tu i-ai luat fetitei tale multe hainute frumoase,unde le-ai gasit?
P.S.:Am si eu un catelus la fel de dragut ca al tau dar acum de cand sunt gravida e acasa la parintii mei.
Te pup si tinem legatura!!!
Camy sunt tare curioasa cum va decurge intalnirea dintre tine si sotul tau.
E catelusul parintilor acum, de fapt a ramas la ei cand m-am mutat eu. Despre hainute, sa stii ca am gasit lucruri dragute si in carrefour. Am gasit niste salopete si body-uri dragute la Mini prix pe 1 mai, din bumbac super. Am mai multe hainute, am cumparat si o slopeta de fascu manusele, pentru 6-12 luni, dar nu pot sa le pozez ca sar astia ai mei cu gura pe mine. Fasul e roz si l-am cumparat din carrefour la reducere 15 lei de la 45 lei. Si eu am cumparat 2 perechi de manusele pt cand s-o naste bebe 3.5 lei. Body-urile de la Mini prix sunt tot din bumbac si f ieftine, 3 lei parca.
Scuza-ma, nu am inteles ce fel de haine te interesau pe tine, d'asta ti-am zis de Mag. Cocor.
Nici pe mine nu ma preocupa prea tare conditiile din spital, iar nu m-am exprimat corect, ca doar nu o sa stam o vesnicie acolo, pt 2-3 zile nu murim orice conditii ar fi. Am auzit ca asistentele sunt cam gretoase, nici nu stiu ce sa mai zic. Tu ai trecut dincolo de usile alea unde scrie maternitate..... cum e ? Ca eu nu am vazut nik. Sunt asa derutata..... mi-e frica de necunoscut. Trebuie sa-mi fac si eu griji din ceva nu-i asa ? :)))
oana silvia si pruncuta Daria.. 20 sapt
Alina Maria spune:
Buna fetelor , vai ce frumos activ sunteti , v-am citit mesajele si care mai de care scrieti niste lucruri interesante , placute , etc.
Aici este vremea tare frumoase astfel incat am aerisit toata casa si am schimbat multe in camera lui bb.
Camy sunt curioasa cum vor decurge treburile cu sotul tau , sper numai la bine .
Maryb multe felicitari draga mea cu sarcina , sanatate si multa fericire iti doresc sa te bucurii de puiutul tau .
Mona ma bucur ca e bine si nu ai de aface cu ceva grav , te asteptam cu drag sa ne scri .
Violeta bine ca ai gasit sa-ti iei ceva si pt. tine de gravida ne da totusi putere si ne simtim bine atunci cand suntem imbracate corespunzator , nu ?
Didi si fetele care nu pot face sex , poate puteti sa face altceva pe langa , adica nu numai actul in sine ci niste mangaieri , si puteti sa ii satisfaceti pe soti si altfel .
Eu am voie sa fac dar nu am chef asa ca mai mult de 1 , 2 ori pe saptamana nu se intampla , sotul incearca sa inteleaga situatia desi la sarcina trecuta eram mereu in pofte, sa pare ca am alti hormoni daca fac baiat , altfel nu imi explic .
Acu vorbind de faza cu lohiile nu stiu ce sa zic , eu am facut cezariana , si mi-au facut curat inauntru in timpul operatiei cu un fel de aspirator , astfel incat eu am avut f. pun lohii si nu f. indelungat , cateva zile . Am folosit tampoane normale desi am avut si din alea mari mari speciale de dupa sarcina , la spital am avut gratis si am avut si acasa tot gratis in pachetul trimis de asigurare .
De asemenea pt. bb. in spital nu am avut nevoie de pampers , primea totul de acolo , plus o caciulita cadou . La noi ii imbraca direct in hainutele pe care le aducem cu noi in sacosa .
Eu am o lista pt. mine si una pt. bb. standard de la asigurare sa nu uit nimic , daca vreti o sa o traduc si scriu aici si pt. voi , asa poate nu uitam nimic .
Ma duc sa fac si ceva de papa , mai vb.
Aaaa am uitat fetelor eu am niste dureri de spate si burta si tot de zici ca sunt batuta cu parul , nu inteleg nimic , astfel ca am intrat in prenatal de tot , maine am programare sa vb. cu dr. care are grija ca sunt de-a dreptul sa stau acsa , vom vedea , sper sa inteleaga .
Eu am po perna de alaptat pe care o folosesc sa pot dormi mai bine insa nu face minuni , asa ca azi noapte am dormit doar 5 ore , de pe la 2 pana pe la 7 cand m-a sculat Mandy .
Acu chiar ma duc .
Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani
narcisa.s spune:
Carissma, aici noi avem voie la plaja intre 8 si 11 si dupa ora 17.Protectorul solar n-are a face, ei zic ca n-are nici un efect, ideea e sa ai grija cu orele de expunere.
Da Sun, sa pui poze cu buzata Galu...
Camy, sa ne tii la curent cu evolutia situatiei.
Turturica, felicitari pentru micutza elvetzianca!!
Mada, ti-au adus aia de la Tesco ce ai comandat??
Vad ca multe dintre noi isi simt bb-ii in burtica. eu nu, inca, dar va anuntz daca simt vreo miscare...Aaaa, si morfo de trim 2 eu am de abia la inceputul lui aprilie
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am revenit si eu am pus fata la nani si m-am uitat la un dvd ca tre sa le ducem in seara asta si am profitat sa stau si eu putin lungita pe canapea pt ca acusi se trezeste fata si apoi tre sa trec si la program de bucatarie, azi avem in meniu ciuperci cu smantana si gratar de curcan.
Vicky da e mai usor una electrica astea de la avent isis iq incepi tu sa pompezi in ritmul care iti convine tie si apoi ea preia la ritmul ala si poti extrage laptic de la ambii sani odata. Eu am luat una manuala pt ca era mai ieftina si pt cat am folosit-o si-a facut treaba f bine. Uite aici pompa de care vb: http://www.avent.philips.com/en_GB/products/SCF294_02.asp eu am luat tot avent pt ca am biberoane avent si le conctez direct la pompa deci e totul steril lapticul trece direct in bibe si apoi au niste capacele speciale care se pun in loc de tetina sa le tina etans si cand dai la bebe numai pui tetina in loc de capac si gata. Uite aici despre bibe cu capacel care se pot si congela fara probleme sau tine la frigider: http://www.avent.philips.com/en_GB/products/BMilkContainers.asp . Is micutze ca oricum bebe primele luni nu bea tare mult deodata asa ca nu are rost sa pui in recipiente prea mari ca apoi sa arunci lapticul ca bebe nu il bea tot.
Legat de menajera din experienta mea de pe aici si din ce stiu de la multe fete care lucreaza la diferite familii la cleaning eu zic frantuzoaica si cu cat mai multe referinte bine verificate. Legat de pret in genere e o suma care este generala indferent de natie de ex aici se practica cam 7 la ora 10 maxim, asta depinde de referinte si experienta. Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar mai ales in strainatate nu stii pe cine iei in casa si te trezesti cu tot felul de surprize tare neplacute. Sunt si femei muncitoare nu zic nu dar sunt si destule cazuri unde s-a sfarsit nu tare placut asa ca eu nu as alege o romanca decat daca o cunosc personal si am mare incredere in rest nu interviu, referinte verificate si gata.
Narcisa da mi-au adus de toate ma bucur ca uneori nu au sau imi inlocuiesc ei cu altceva asemanator.
Alina Maria sa stii ca si la mine e la fel cu dorinta sarcina trecuta era mai doritoare si eu saream pe barbat acuma sunt mult mai rece.
Camy speram sa fie ok intalnirea cu sotul, totusi cum au zis si fetele nu sari chiar din prima pe el lasa-i putin timp sa se acomodeze acasa si apoi o sa gasiti voi un moment linistit in care sa discutati ce si cum.
Cristina sper sa iti treaca repede viroza.
Narcisa vezi ca am pus pozele daca vrei sa le vezi.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
mcoca spune:
Bujo, Mada, merci de raspunsuri. Mada, da, sunt de acord cu ce spui cu menajera, de aceea doream sa aud mai multe pareri. In plus, mi s-a intamplat o data o chestie bizara, sa-i zic. Acum 2 ani eram in Grecia, in vacanta. Pe vremea aceea aveam pasaport romanesc, asa ca atunci cand am mers la receptie sa mi-l recuperez, directorul a intrat in vorba cu mine, bla-bla de cand suntem in Franta, ca si el acolo isi facuse studiile, si lucrase multi ani, aiureli din astea. Apoi ne-a zis ca, camerista noastra este romanca. Si sare repede pe telefon, suna sa o cheme sa ne prezinte. Noi in casa vorbim romana, normal, deci ea ne auzise, dar nu intrase cu noi in vorba. Buun, vine, vorbim un pic, totul destul de bizar. Ei, si ce credeti, in ziua respectiva nu ne-a golit cosul, iar de atunci curatenia a lasat de dorit in camera.
Asta -vara, in Creta, ne serveau la masa 2 fete, romance, care erau studente la Bucuresti, la turism si erau in practica. Ele repede au venit la noi, bucuroase sa vada romani, ne-am imprietenit, le-am mai plimbat si pe ele in coace si-n colo, ca noi aveam masina si fara masina era cam greu pe coclaurile alea. A fost cool.
Cam astea sunt experientele mele cu romani prin strainatate :). Acum mi-am intins antenele sa ma documentez si pana la sf saptamanii trebuie sa iau o hotarare.
Violeta_m_tm, eu iti ramasesem datoare cu niste informatii. Cumnata-mea a facut eco morfo la Munteanu, fara programare si a costat-o 2mil. Aia i-au zis ca cel mai bine e in saptamana 24. Aici e clar REGULA, nu se face decat intre saptamanile 22-24. Eu zic, ca nu are sens sa faci mai devreme, ca nefiind o eco oarecare, conteaza foarte mult cand o faci.
_
Vicky 22+
Bebele casei
Alina Maria spune:
Off manda aceasi sort de intrebare am avut si eu , ce ma fac cu cezariana si cu 2 copii o casa de intretinut , mancare etc. ei bine sa apelez la o menajera romanca nu pot , nu imi vine , nu am puterea si increderea de a incerca , una olandeza nici atat , asa ca am chemat-o pe sora noastra sa ne ajute jumate de an , ceva de genul asta , pana cand bb. are loc la camin .
Mcoca succes cu hotararea pe care trebuie sa o iei . Si eu am avut multe experiete cu romani pe aici , care mai de care dar nu are rost sa le insir caci nu vreau sa sune a barfa . Atata pot spune ca a face prietene romance am cam incetat , am dat tot ce am putut am sunat in toate partile am incercat in toate felurile sa fac relatii si totusi nu imi iese treaba , asa ca acum am doar cateva dar bune si ma multumesc cu atat .
Mada si eu tot o pompa de la Avent am folosit , tot manuala , a fost o.k. asa am sa procedez si acum .
Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani