Mamici de iulie august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
Tecky spune:
Buna fetelor!
Ankalaura iti multumesc mult pt lista cu magazinele unde pot gasi hainute pt bb.Pe ce data vei naste la Elias ca si eu tot acolo voi naste pe 4 iulie si ma gandeam ca daca vom fi colege sa ma dau si eu bine pe langa nasa ta.
Boti foarte frumos pulovarasul si florile din gradina.
Pupici
M&M spune:
Neata!!
Am intrat sa va spun ca aseara am primit un mesaj de la Mona. Este bine, nu mai sangereaza, dar ii este dor de Cris. Spera ca maine sa ii dea drumul.
Ce ma bucur ca este mai bine!!! Abia astept sa intre pe net si sa vorbim.
Revin, ma duc sa citesc din urma!!
Cristina 14+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Deci, cum v-am promis am revenit!!!
Eu ma lupt in continuare cu o viroza de toata frumusetea!!! Am luat-o de la serviciu de la o tanti !!!! Azi noapte abia am reusit sa dorm cateva ore , asa ca azi sunt zombi..
Scumpi, da , am racit acum cand vine primavara!!! Multumesc mult de urare.
Monica, e minunat ca te ocupi de flori!!!Ce mamica ai!!! Foarte frumos sa cheme copii de la gradinita sa le arate cum cresc frctele si sa mearga sa vada animalutele din vecini!!! Felicitari pentru o asa mamica!!! Si bunica mea are o gradina, este sufletul ei!!! Durerile mele de spate sunt mai vechi, de cativa ani, dar odata cu sarcina s-au accentuat; eu am un lumbago de toata frumusetea... Dar spuneam ca durerile de spate in sarcina pot fi date si de accentuarea curburilor coloanei cu cat sarcina inainteaza.
Narcisa, vreau si eu la plaja!!! Abia astept vara!!!
Tecky, eu am mai vazut hainute de bebei si prin magazinul Cocor si Bucur Obor, dar mie toate mi se par scumpe si nu prea bune calitativ!!!
Dana81, felicitari pentru bebelina!!!
Camy, ce rea esti!!! Ma bucur ca vine sotul tau, veti putea dicuta mai bine fata-n-fata.
Sisi, ar trebui ca dupa 10 mesaje sa nu mai iti apara ce scri cu intarziere!!! dar ma bucur ca perseverezi. Felicitari pt cele 16 sapt!!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni!!! O duminica placuta si linistita tuturor!!! MA duc sa imi mai fac un ceai...
ankalaura spune:
Neata fetele
NARCI - da, Eliza avea parul negru pana de corb la nastere, lung de ii intra in ochi... Treptat s-a deschis la culoare si acum e aproape blonda. Asa au fost si frate-miu si sotul meu. Acum, frate-miu e brunet si cu par ondulat. Acum sa vedem pana unde se arunca ea in neam
MADI - bun cu asa cazare. Eu am stat pe partea dreapta, la saloanele cu 2 paturi si chiuveta in camera, si buda peste hol... Oricum am avut un idiot de medic...
TECKY - teoretic, dupa calendarul DC, ar trebui sa nasc pe 4 iulie. La eco anterior a iesit 2-4 iulie, acum 26 iunie-4 iulie E destul de mare bebelina mea, iar burta mea e de-a dreptul imensa.
CRIS - multumim de vesti. SI eu ma inteb ce o face Mona, in fiecare zi...
Cu hainutele de bebe - fetele, cand or fi reduceri din nou, eu va anunt pentru ca planuiesc o noua sarja de cumparaturi online. Daca puteti crede, am umplut un raft destul de generos cu hainute de bebelina, pentru primele 6 luni. Asta cu mai putin de 200 de euro. De aici, cu 200 de euro cred ca nu luam nici jumatate. Asa ca acuma fac economii si dau iama in iulie
Pentru mine - fetele care folositi perie rotativa, daca folositi, ziceti si la mine, ce marca, ce features.... Ma uitam la un Rowenta dar mi se pare cam rudimentar.
Ma duc sa dau la copil de mancare, ca sa se duca in parc cu bicicleta. Eu raman la fierul de calcat...
Anca 21+
boticelina spune:
Anka, Narci, Tecky multumim pentru aprecieri La poza nu se vede, dar am mai avut mici scapari la lucrat. Bebe Liviu din poze are 9 luni, el este puiul pe care mi-am facut io ucenicia in ale ingrijirii nou nascutilor, si baiatul viitorilor nasi ai Gargaritzei.
Care nasi binenteles ca nu s-au putut abtine si mi-au aratat ieri "comoara" - punga de bunuri deja luate pentru garga , of, of, tare frumoase si cu mult roz
Anaxena, de mult voiam sa te intreb, cum se impaca piercingul cu burtica? Intreb pt ca si eu am gaurica in buric dar am scos inelul cand m-am operat si acum am o gaurica golasa. Il tii pina la sfarsit? Ma bate gandul ca dupa ce nasc sa mi-l pun si eu inapoi, am asa niste cercei frumosi... N-am io burta de aratat, dar asa, pentru mine...
Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa o zi de shopping. Noi bani nu prea avem da de ch cheltuim.
Am fost ieri langa noi intr-un orasel mai mare la shopping i-am gasit la fata o rochie superba si era numai 17 lire da e exact ca de printesa si poate sa o poarte si la ziua ei de 2 ani in vara sau la botezul lui sorasa.
I-am luat la fata si o masinutza, un atv mov si lila cu baterie si buton da ii e cam frica sa apese pe buton o sa se invete ea, oricum era la super reducere de la 40 la 20 de lire asa ca l-am luat ii place bine daca nu nu.
Apoi mi-am gasit si eu o bluzitza asa de pus pe desupra pt botez i-am mai luat la fata un sarafan fain roz cu fluturi si doua bluzitze si niste colanti roz sa se asorteze.
Si apoi am tot umblat fleaura prin magazine, aa i-am gasit la fata si un colac din ala de pus peste toaleta cu winnie the pooh ca sa ne pregatim de mers la toaleta pana mergem la gradi.
Am luat si pt finutza un trening fain roz cu minnie mouse si un set body cu maneca scurta cu buline, colanti cu dungi si desupra un sarfan roz cu winnie si piglet, e asa fain . Am sa pun si poze dar diseara ca azi tre sa mergem la shopping de papa la tesco si sa isi ia Flo niste pantofi.
Am citit din urma dar in diagonala.
Maryb felicitari ma bucur f mult pt tine! Tinem pumnii sa fie bine si mult success cu noua odisee.
Narcisa fainn cirque de soleil.
Boti super pulovarasul pt Nancy si superbe si florile. F fain ce face mama ta pt copii. Aici sunt ferme cu animale unde pot merge copii sa puna mana pe diverse animalutze si tot asa ii duce sa vada ferme agricole sa vada cum cresc una alta. Oricum cand venim prin ro neaparat vizitam si noi gradina botanica a lu mami tau.
Mai faza ca tre sa folosesti vata sa vada ei cat elimini si bla bla mi se pare o tampenie totala, fara suparare, aici nici nu auzi asa ceva si spun ca vata nu e buna cele mai bune is absorbantele alea speciale groase de dupa nastere. Stiu ca nu sunt in ro, da sa ma puna sa folosesc vata ca tre sa vada ei asta e tare aiurea.
Aici da te intreaba medicul, moasa cum esti daca te simti ok daca ai fost la toaleta daca is ok lohiile daca miros daca etc da in nici un caz nu se mai baga nimeni intre picioarele tale pana la controlul de la 6 sapt.
Azi de dim am facut ce treaba mai aveam si acuma ma apuc de facut lista pt tesco sa stim ce avem nevoie pt meniul de sapt urm si apoi sa vedem cand plecam la tesco ca fiind duminica toate se deschid la 11 si se inchid la 5 nu tocmai bun pt somnul fetei de pranz si meciurile lui Flo asa ca tre sa gasim o solutie sa impacam ambele tabere.
Ok gagici dumnica placuta va urez si revin mai pe seara. Pupici fara discriminare.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
M&M spune:
Ce frumos e puloverasul Monica!!!! Ai talent!!! eu din pacate nu stiu sa crosetez...
boticelina spune:
Cristina, multumim, multumim . A fost mai mult ambitie La criotorie ma pricep mai bine si-mi place si mai mult, abia astept sa fac hainute si rochite, am ochit niste materiale faine, mama, mama... Si cand croitoresti si termini mai repede, ca io cu rabdarea stau cam prost.
Mada Abia astept sa vad ce ati mai luat, poate ma inspir...
Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Se pare c anumai noi 2 am mai ramas pe net...Monica, esti o adevarata maestra!!! Garga va fi mandra de o asa mamica!!!
Tecky spune:
Ankalaura stii ca se spune ca fetitele vin mai repede decat baietii asa ca nu se stie niciodata care va fi data exacta a nasterii bb nostrii.Tinem legatura ca avem sanse mari sa fim colege.
Mada dar ai facut ceva cumparaturi nu gluma.Sa pui poze sa vedem si noi!