Mamici de iulie august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
narcisa.s spune:
Buna dimineatza si de la noi...In fine, buna ziua...
Mada, pozici pozici si iar pozici....Bine, cand vii de la Tesco.
Madina, Ankalaura, ce chestie cu parul...Hmmm...Ma gandeam, dar nu stiu de ce aveam asta in capul meu, ca numai invers e valabil, adica sunt sanse daca se naste blond sa devina saten pe parcurs.
Cristina, vai de tine cu viroza asta...Ceaiuri multe, masaj, mai baga si un paracetamol si gata, o sa treaca.
Am intrebat si eu si aici sunt tampoane din acelea pentru nastere...Adica mi-am intrebat barbatul si mi-a confirmat ca sunt.Dar nu imi explic de ce in Ro nu sunt??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
danangie spune:
ANK zic si eu ca am sa pot sa ma machiez...cine stie de fapt cum vor sta lucrurile.Nu?
Eu continuu cu regimul pentru gastrita. Am slabit pana acum 600 de gr. Sper ca bb sa nu aiba de suferit,nu? SCUMPI stoamcul nu ma mai doare, am inceput sa dorm bine noaptea....de fapt am doar 2 nopti ca dorm bine dar mie mi se par multeeeeeee.
mult asteptat
narcisa.s spune:
Am citit si eu de Monalac...Bine ca e mai bine si ca se intoarce maine acasa...La familie si la noi!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
Didi81 spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Bujo io am vorbit serios, chiar te invit, de fapt va invit pe toate, chiar mi-ar placea sa ne vedem, daca veniti in vacanta, telefonul meu e la contacte, pe mail
Si eu sunt oarecum din constanta, si in fiecare vara vin pe acolo (am bunicii acolo si si-au facut si parintii mei o casa in Km 5). Poate ne vedem .
Didi 19+
anaxena spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Anka, Narci, Tecky multumim pentru aprecieri La poza nu se vede, dar am mai avut mici scapari la lucrat. Bebe Liviu din poze are 9 luni, el este puiul pe care mi-am facut io ucenicia in ale ingrijirii nou nascutilor, si baiatul viitorilor nasi ai Gargaritzei.
Care nasi binenteles ca nu s-au putut abtine si mi-au aratat ieri "comoara" - punga de bunuri deja luate pentru garga , of, of, tare frumoase si cu mult roz
Anaxena, de mult voiam sa te intreb, cum se impaca piercingul cu burtica? Intreb pt ca si eu am gaurica in buric dar am scos inelul cand m-am operat si acum am o gaurica golasa. Il tii pina la sfarsit? Ma bate gandul ca dupa ce nasc sa mi-l pun si eu inapoi, am asa niste cercei frumosi... N-am io burta de aratat, dar asa, pentru mine...
Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ma impac super mega bine cu cercelul
sotzul nu vrea sa-l dau jos,iar eu nici atat..ma mai cearta lumea,zic ca nu sunt sanatoasa,dar ce-mi pasa mie..dr meu gineco a zis ca e chiar simpatic si nu are nicio legatura cu sarcina
Ana-Maria23+
am oMARIA!!!AMR 17sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
sisisailberg spune:
Buna burtici mari si mici!!
Gata am intrat si eu in randul lumii...multumesc celor care m-au felicitat si le multumesc!Naste cineva la mijlocul lui august la Giulesti? Poate vom fi colege de salon?!!!
ankalaura spune:
Eheee... fetele, de ce nu or fi la noi tampoane de-aea... probabil din acelasi motiv pentru care in meniul de la McDOnalds e numai hamburger si cheesburger, fishburger, niste nuggets si shake, si lista se termina de vreo 3 ori mai repede decat in Franta
Noi am avut musafiri si e casa ca dupa razboi - mai nene, au nasii nostri un atomic de pusti,..... intorc casa cu fundul in sus copiii astia! asa ca imi las sotul sef in bucatarie iar eu merg sa spal fata.
Si noapte buna, ca imi pica ochii de somn
Anca 21+
sisisailberg spune:
Aualeu cum am scris multumesc celor care m-au felicitat si le multumesc...am innebunit hahaha nu sunt doar obosita!!
anaxena spune:
eu nasc in iunie la Giuleshti!
azi m-am tolanit ca o pisica ce sunt la soare..si am vegetat pur si simplu in gradina mamei pe un shezlong si invelita cu o paturica fluffy si roz...am papat gratar de pui si salata...si a trecut ziua foarte repede...maine iar la salon si la problemele mele cotidiene
uneori ash vrea sa vegetez si sa ma bucur de fiecare secunda din sarcina,dar nu e intotdeauna cum vrem noi
Ana-Maria23+
am oMARIA!!!AMR 17sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
SunSmile spune:
Buna fetele mele dragi,
Mi-ati lipsit teribil! Multumesc pt grija, inseamna enorm sa va stiu "acolo".
Eu am lipsit din multe motive, a fost o combinatie. Dar asta e!
Am incercat sa citesc in viteza, interesandu-ma foarte tare daca au scris Nati si Vicky. Si am vazut si patania Monei si-mi pare teribil de rau ca nu am stiut...
Nati, draga de tine, esti o luptatoare! Si puiul tau va fi la fel! Asa cum am simtit ca e baietel asa simt ca va fi totul bine si va veti bucura de copilul vostru! Sunteti in gandurile si rugaciunile mele, MEREU! Eu chiar va astept sa ne plimbam pe faleza la Tulcea, sa bem un cico in timp ce bebelushii nostri dorm in aerul curat!
Vicky simteam eu ca s-a intamplat ceva, de intrasem asa in priza! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine! Si va felicit din suflet pt comoara mica si cu fundita! Minunat!
Mona tu esti o mamica atat de curajoasa si incercata, incat...Sa stii ca de cand am citit ma gandesc la tine continuu si ma rog sa fiti bine pana la final! Uite, mi-ai zis sa-ti prezic si tie ceva. Ei bine: eu simt ca totul va fi bine iar la final il vei tine pe Codrin in brate si vei avea doi baieti frumosi si nazdravani, care merita tot sacrificiul tau! Sanatate si curaj, draga mea!
Si mai vreau sa scriu pt Miky: sa-ti traiasca bebelina si sa o tii sanatoasa in brate! Sotul...sa speram ca va realiza penibilitatea gestului sau si va intelege ca un copil e o minune..minunea voastra, indiferent de sex!
Am vazut ca vorbiti de o intalnire la Kidex: mie nu-mi place aglomeratia de acest gen deloc, dar daca gasiti un baruletz aerisit prin zona, vin cu mare drag!
Si daca tot suntem la intalniri, vreau sa le intreb pe fetele care vin de Pasti in tara: cam pe ce data intuiti ca ajungeti? Pt ca eu vreau sa va cunosc !
Numere de telefon: in mailul de yahoo, e o bara unde scrie mail iar apoi contacts. Ei bine, acolo trebuie sa ne introducem datele! O s-o fac si eu imediat! O idee foarte buna!
Va rog sa ma iertati ca nu scriu romane ca intotdeauna, dar am citit in mare viteza un capitol si chiar nu vreau sa fac povesti de 10 pagini! Vreau sa va felicit pe toate care ati aflat culoarea burticii sau, pur si simplu, ca bebe e bine sanatos! Am vizionat si pozele iar si sunt tare mandra de asa colege frumoase si luminoase!
Despre noi: am fost la morfo si suntem bine, sanatoase si jucause! Facea atatea lucruri incat noi doi eram topiti! Cand trecea medicul in 4D si ne dadea si pozutele cu fatzuca ei, ne intreba: cu cine seamana asa buzata? Aaaaa...dar uite, cred ca ii creste paruuuul...ma rog, se distra si el! Cert este ca suntem doi parinti indragostiti nebuneste de Galu a noastra! Este perfecta! A vazut-o si doamna doctor si s-a amuzat de fatuca ei! Si am facut programarile pana la dpn.(desi fie vorba intre noi, eu cred ca fii-mea o sa vrea sa fie gemanutza ca mine...am un feeling)
Ah si doamna doctor ne-a spus ca nu o deranjeaza, DAR ne recomanda calduros sa nu mai facem echo pana la 32 de sapt. Si am ascultat-o si am lasat-o sa ne faca programarea tocmai atunci! Dar ii voi auzi inimioara lunar, la control...colul va fi si el verificat, tensiune, greutate...raspuns la miile intrebari pe care le am eu...
Si daca tot sunt aici si ati vorbit de bagaj, eu trebuie sa vorbesc si asta, la controlul din martie! Mai ales ca atunci mi-a zis doamna doctor ca vom incepe si discutiile despre nastere, ca sa-mi expuna toate variantele si sa stiu tot ce trebuie! In principiu, din cate stiu pana acum, eu ar trebui sa-mi aduc doar lucruri fara de care nu pot sta...lucruri personale. Restul primesc de la ei. Va zic dupa ce aflu sigur, insa!
Dah, cica imi propusesem sa nu va mai stresez cu 1000 de randuri...se pare ca nu-mi iese!:)
Va pup pe toate cu mare, dar mare drag!
p.s. Moniq tu esti suparata pe mine? Ca eu asa simt...
22+