Mamici de iulie august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

azi nu m-am simtzit prea bine,m-a durut capul si m-am simtit foarte umflata
am alergat dupa nishte pantofi comozi,dar n-am gasit nimik

Ana-Maria23+
am oMARIA!!!AMR 17sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

eu m-am prins de ce mareu ma vait prima:
1.pt ca asha sunt eu prapastioasa
2.pt ca am data nashterii de 20.06 si e cea mai apropiata si uite asha eu sunt mereu inaintea voastra!!!

Ana-Maria23+
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti sarumana de invitatie, sa nu te miri cand te trezesti cu noi la poarta
Atb sa stii ca si pe mine ma dor soldurile si mie mi-a zis dr ca se largesc oasele asa ca nu-i prea devreme. Pe mine ma dor in special noaptea si de asta dorm cu o perna intre picioare.
Fetele zilele astea am avut niste dureri de cap sacaietoare... Renuntasem la cafea ca ma gandeam ca si asa beau putina si m-as putea lipsi. Azi am baut una mica sa vad daca imi trece durerea de cap si a trecut. Deci pana la urma de la lipsa ei ma durea asa ca o sa continui sa beau cate una mica.

bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

bujo nu vb cu minee??
eu ti-am zis ca durerile de cap trec cu cafea

Ana-Maria23+
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo io am vorbit serios, chiar te invit, de fapt va invit pe toate, chiar mi-ar placea sa ne vedem, daca veniti in vacanta, telefonul meu e la contacte, pe mail

Anaxena tu ma amuzi teribil.

Fetele, am poze noi! Si pe picasa si la semnatura Puteti admira si opera numita pulovaras, plus burta mea care, dupa cum veti observa, e la fel ca cea de la 10 saptamani

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

Buna BURICI MARI SI MICI!!

Vad ca in continuar scriu si nu imi apar mesajele, eu totusi perseverez.Eu inca nu am cumparat nimic pt. bebe nici nu am aflat inca ce este!Astept cu nerabdare.Am vazut ca o sticla cu biberon de la Avent costa 35 ron 40 ron chiar si 45 ron.Cine are pe cineva in America recomand sa cumpere de acolo pt. ca acolo 5 sticle cu biberon de la acceasi firma costa doar 30 de dolari deci cu muuult mai ieftina!Dupa ce voi afla ce este bebe voi colinda si eu magazinele sa vad ce se gaseste!Saptamana viitoare intru in 16 saptamani si astept si eu dintr-o clipa in alta miscarile bebeului dar inca nimic nimic.Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, fugiti ma de aici, or mirosi alea la Brasov! La mine nu s-a uitat nimeni sa vada ce am intre picioare. Ei asa mi-au recomandat, vata, dar e un sport al naibii de dificil, dupa nastere, sa iti faci alea fasii si sa le infasori in comprese, ma rog tifon.... Asa ca eu am avut tampoane, dar normale, nu speciale de dupa nastere ca nu "se" exista asa ceva la noi...
Fetele cu inca un bebe, dar cele din Romania, nu din tari civilizate > pe voi va mai controla careva??? Adica dupa nastere? Pe mine m-a controlat medicul a doua zi si a treia zi. Atata tot. In rest, nu a intrat in salon decat neonatologul o data, un pediatru o data, in rest o gasca de asistente si infirmiere gretoase!

Tecky - nu dureau injectiile, dar poate depinde si cine ti le face. Mie mi le-a facut nasa noastra, si e posibil sa fi avut mai multa grija de posteriorul meu decat o asistenta oarecare De aia ma si bucur ca voi naste la Elias... Indiferent cum sunt cucoanele alea pe acolo, tot ma voi putea baza pe ea pentru unele chestii (ea e la ortopedie)

Pompita de san e buna de avut in spital, mai ales daca stati mai mult de 2 zile dupa nastere

Prosopele pentru zona intima - mai multe, mai ales pentru cele cu epiziotomie

Dana - ce m-ai distrat cu rimelul tau! Mai, iti doresc sa nu iti curga pe fata machiajele Eu, dupa nasetere, am fost toata plina de pete pe fata, si am auzit ca se intampla des. Ei bine, la cum aratam eu cu pete, rimelul imi lipsea! Dar poate imi iau si eu un ruj ceva

Narci - eu citeam acuma in enciclopedia mea si zice ca la 20 de sapt incepe sa auda Eu zic sa facem media intre 16, 20, 22, 24....

Si eu o sa ma epilez pana cat mai incolo... Macar pe ici pe colo, daca nu 'oi mai putea si inghinal, dar sper sa pot. Chiar sapt trecuta imi zicea tipa la care merg eu ca avusese pe una sambata, a epilat-o frumusel all over si luni a nascut. Clienta.

Tecky - hainute foarte frumoase de bebelici gasesti la MiniBlu, Orchestra (in Orhideea), Okaidi (in Cora) Caribu (in Carrefour) si Z (Carrefour). Mai gasesti si la Piciul frumoase, chiar destule, dar nu asa frumoase ca dincolo. Evident, nici asa de scumpe. Mie personal mi se par exagerat de scumpe primele mentionate. De un body mai merge, dar o pereche de ciorapi lungi e cam 300-400 de mii, incaltarile cam un milion jumate, doua, blugii 800 de mii 1 milion sau peste, plovarasele cam un milion, si tot asa. Eu i-am luat Elizei, in 2003, un tricou de 0-3 luni, de la Z, cu 300 de mii la vremea aia.
La PICIUL poti gasi costumase tare dragute cu vreo 300 de mii. Bodyuri gasesti cam cu 100. Au multe sosetele, botosei, bonete pentru fetite (de nou-nascut). Si noi am mai luat din mag Obor, dupa zona aia cu mochete sunt cateva magazine pentru copilasi, unul dupa altul.
Aaa, si uitam de CRIDO - ala de bebelusi e tot la Obor, langa Flanco - dar si aici sunt cam scumpute hainele.
Acuma stii de ce nu mai cumpar haine din Romania
Eu o sa iau si rochite - am pus ochii pe niste rochite de nou nascut mortale, pe Redoute - acuma, rochita cu chilotel cret si bonetica este 12 euro
La Marks&Spencer am vazut ceva reduceri (daca or mai fi acuma), dar ceea ce ramasese acum 2 sapt erau doar niste body diverse marimi, nici vorba sa mai ai de unde alege...

MADI - cred ca e un obicei la astia de la POlizu - asa m-a chemat si pe mine, de vineri, ca sa pierd vremea prin spital, cu buda pe culoar si dus comun, la 40 de grade afara in august 2003! Am nascut marti si abia mi-a dat drumul acasa vineri. Apoi am vorbit de rau Polizu peste tot, cu saltelele lor cu calti si buda pe culoar inclusiv la nasteri... [:P] Si ce mizerie si ce asistente... nu vedeai una macar, noaptea, dormeau toate de rupeau pernele... Intr-o singura noapte am gasit pe una, cu ochii carpiti, ca urla copila si eu nu stiam ce sa ii fac, iar ea s-a gandit sa dea din umeri... Cum am ajuns acasa, cum s-a linistit si copilul

NARCI - Super show!!! Sa ne povestesti neaparat. Si frate-miu i-a prins acum vreo luna la Barcelona sau la Madrid, nu mai stiu unde s-a dus ca sa ii vada.

TECKY - vezi ca o sa ii zboare manusile alea din maini cu mare arta. Sunt atat de idiot facute, ca sunt scurte si degeaba au elasticul ala micut.. nu serveste la nimic. Vezi poate gasesti body all over cu tot cu manusele. Ma rog, decat nimic, tot mai bine cu manusile.

Inca o chestie cu hainele de bebelusi de la noi - mai fratilor, nu sunt proportionate!!! I-am luat Elizei un costumas, la maneci ii era bun (avea 2 luni sau asa ceva). La lungime, ii venea pana la genunchi iar siretul ala care trebuia pe talie ii venea sub fund Chjiar azi ma uitam la o pereche de blugi din Germania fata de niste raiati luati din Carrefour cu 400 de mii anul trecut. Blugii, cu craci lungi si ingusti, ii vin super pe poponeata. Raiatii, bufanti de-a dreptul, cu turul inalt, largi in talie, dar suficient de scurti cat sa nu ii mai vina cand i-o creste fundul cat sa nu ii mai fie largi in talie Toate fara cap

Camy - tin pumnii. Cat sta sotul tau? Sunt sigura ca veti clarifica toate neintelegerile si ca veti gasi cea mai buna solutie pentru viitor

XENA - vezi ca te ajung din urma. La eco, ieri, mi-a zis ca 26 iunie poate sa fie start

SISI - mai ai putina rabdarica

DIDI - felicitari pentru fetita

BOTI _ ce dragalas e plovarasul! Dar e mare mai, cat are bebelusul din poza? Oricum, ai talent, ce mai! Bravo! De burticone nu mai zic nimic, ma intreb unde are loc copila Daca nu vedeam si poza cu eco, ziceam ca faci misto

Si eu azi am trebaluit toata ziua. Am fost cam suparata, nu e clar de ce - probabil ca hormonii, dar mi s-a casunat pe sot care nici acum nu a obtinut de la mine vreun raspuns pentru ce sunt suparata. Eliza a fost in parc cu ta-su si cu bibicleta, ta-su si-a pierdut ochelarii (pai ce mama naibii, numai eu sa sar luna asta din 6 milioane pentru o pereche de inaintasi??? Stati sa vina si el din urma, ca nu e inca finele lunii ) M-au apucat toti nervii! Chiar nu era momentul! . Eu am bucatarit si am calcat rufe . Cu rufele nu am terminat, nuuu, nici pe departe... ce, maine nu e o zi??? Am reusit doar pentru Eliza sa le mai recuperez cat de cat. Maine urmeaza ale noastre... Oooofff, ca multe sunt.
Dar baremi nu am gatit, ci am trantit niste snitele si gata, o salata mare de tot, sa traiasca pungile cu congelaturi, ca am aruncat niste cartofi in cuptor (din aia congelati), si cu asta basta pranzul!

MARYB - special te-am lasat la sfarsit. Mult ma bucur! Sa aveti parte de cel mai minunat copil din lume!

Anca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Atb si Ankalaura, si eu de nu stiu cand incerc sa ii prind.Acum ei stau din februarie pana in iunie in Brazil si am timp sa merg sa ii vad!!
Boti, sotul meu ma intreaba daca este chiar chiar lucrat la mana sau este cu masina puloverul ca arata tare bine...Pai pentru cand o sa fie garga de vreo 5-6 luni poate o sa-i fie bun!!Fa-i si unul de gargaritzaaaaa!!!
Eu cu controalele dupa nastere nu m-am prea prins pe aici, in plus ca fetele de prin zona nu sunt prea interesate de internet, forumuri si informatii, ele iau de buna doar ce le zice doctorul si atat.Deci nici n-am pe cine sa intreb pentru ca forumuri nu prea sunt.Of...Dar oricum citisem undeva ca feshele acelea ar fii bine sa le ai gata pregatite, de acasa...Nici aici nu stiu daca sunt tampoane speciale pentru nastere dar ma interesez

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (17+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankalaura dar ce freza Eliza la 2 ani!!!Bey, e geniala!!...Dar am vazut in poze, ea s-a nascut cu par negru si s-a deschis culoarea pe parcurs sau ??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (17+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Anka, dupa nastere m-a controlat dr ginecolog a doua si a treia zi cand am si plecat, dar m-a durut cam tare ca na, eram cusuta pe acolo... Inainte sa nasc am stat intr-un salon de trei paturi cu buda si dus proproii si a fost tare bine, ca puteam sa fac dus in fiecare zi...

Narcisa, si Adrian s-a nascut cu parul negru si acum este blondutz....

Ma duc sa ma machiez ca e soare afara si poate ies cu baiatul la plimare pana la pranz....

Pupici!

19+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput