Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
Celia spune:
La multi ani pentru tata –socru de Maruntzica!
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Gabriela77 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Cristian Vlad Sonia
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
betty78 spune:
Sabina acum am masaj...si o sa vad pe urma cum ma simt. De fapt incep pe la 13 si sper sa termin pana la ora 14 si apoi trebuie sa ii dau juniorului sa papa si apoi si eu si sper ca termin in jur de 16...nu stiu ce sa zic
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
melaniatud spune:
De acum…buna ziua!!!
Tudor si-a revenit dupa vaccin…. Dar cat trece ceva apare altceva…surpriza avem bubite!!! Am fost la dr si cica e alergie de la caldura sau de la mar.Am scos marul pana luni si marti incercam iar…Offf!!!
Erina subscriu la ce au spus mamicile sa nu iti faci griji cu capsorul, am vazut si pozele fata mi se pare ok. Poate o sa razi de mine dar eu aveam alta pb…mi se parea ca Tudor are capsorul cam mic fata de alti bebelusi din anturajul nostru (crede-ma sunt multi). Dar nu are nimic l-au vazut mai multi pediatri, bine nu cu pb asta…
Pt linistea ta mai incearca cu alt medic.
Betty, Sim, Celia multumim pt aprecierile privind povestea nasterii lui Tudor.Acum sunt de inteles cand ma crizez la orice bubita??? Glumesc!!!
Cecilia iti fac o urare pre-vizita soacra : Sa ai parte de PUTERE, RABDARE, INTELEGERE…..AAA ce tare e Betty cu sfaturile pt soacra!!! Ha!Ha!Da are dreptate sa-si puna singura masa. Acum realizez ce supersoacra am…
Bebeka inca tu ai fost o finuta!! Cred ca eu ma tiganeam putin cu aia!!Nici eu nu ii inteleg pe parintii astia…ma dispera si imi vine sa le vorbesc urat desi rar fac asta. Iar cu rampele si in Iasi e o pb, nu pot sa merg singura sa rezolv din problemele cotidiene…doar la o farmacie pot sa merc la un SENSIBLU.
Melania, ammi de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Celia spune:
Adimercedes, pupam dulceata Lisa sa o lase pe mami „exterminata”sa-si mai revina...
Asa e cu fusul orar, cand unii se pregatesc de nani , altii se trezesc , am practicat aprox 2 ani schimbul de urari inverse: buna dimineata-noapte buna ...cu al meu sot...
Cecilia , trece soacra la altele... ca tu esti mamica cu bebic...ai ocupatie importanta.
Bebeka , pupam mamica suparata sa-ti treaca , trebuie sa ai grija caci multe persoane sunt indiferente la probleme de stres pentru tine...
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Sabina , ii uram bun venit Sofiei si o asteptam sa ne scrie perlute.
Bebeka , de la carat carutul pe rampa,urcat scari , ti se trage ...felicitari.
poze
intalnire DC Iasi
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Celia
La multi ani pentru tata –socru de Maruntzica!
Multumim frumos !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Marunzika felicitari pentru control tehnic reusit. Da pozele eu nu le gasesc!
Multumim! Le-am scos deja de pe mail !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Roxali spune:
Tot e fuga...multumim de urari, iar sant in urma cu un capitol si juma...
Merge greu neul asa ca nu recuperez
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze