Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
Piciulika spune:
VREM SI NOI UN IEPURAAAAAS!
Avem un dintzisor, dreapta jos, iesit prin gingie!!!
Mi se parea mie aseara ca ma zagarie ceva la deget cand ma rontzaia, dar chiar asa...! Nu era inflamata/umflata, doar puiul marait si rontzaitor. Acuma e afara, taios si mic si transparent! Sunt asa de emotzionaaaataaaaaaa....!
Din seria vesti nasoale: mi-au venit azi 'bucuriile' si am puscat azi o amenda de 30 CHF ca am uitat sa pun bani la parcare, intr-un parking pe care-l stiu de ani de zile. Nici prin cap nu mi-a dat, parca-s sedata (asta inainte sa stiu ca am iepuras - deci nu am nici o scuza!). Asta e ca si copilul meu de 4 luni jumate culcat fara pampers...
Si seful meu ma vrea inapoi la job?!?! Sunt iresponsabila cu acte - vreau concediu medical!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Marunzika spune:
Piciulika felicitari pt !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
MamiciDe2007 spune:
Gata Piciule, avetzi iepurash pe prima pagina. Mai e vreun rontz-rontz nesemnalizat?
greyeras spune:
La multi ani si din partea noastra sarbatoritior de azi!
Am fost si noi la dr. oftalmolog azi, o dr foarte draguta si ne-a dat alt tratament pentru ochisori. A spus ca s-ar pute sa aiba canalul lacrimal infundat si sa continuam cu masaj poate cedeaza pana la urma si de 4 ori pe zi picaturi de Nettacin pt. ca Cilpox nu a avut nici un efect.
Sper sa fie bine.
Azi am luat si noi Humana 2 si incepem cu cereale fara lapte cu orez de la Milupa, sa-i dau la masa de seara pt ca se trezeste cam de 3 ori pe noapte si e foarte obositor.
Luy e intra-adevar putin roscatica Adelina.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Acum astept sa vina tati de afara sa ma duc si eu sa ma epilez ca ma asteapta un control ginecologic, o eco transvaginala. Dr meu m-a trimis la Dr Dinu Albu de la Giulesti sa-si dea si el o parere. Sunt programata la 19 la el la cabinet.
Nu suport consultatiile gine.
gabitz78 spune:
salve si de la noi...
piciu - pupam un ursuletz transformat brusc in iepuras!
la multe luni sarbatoritilor de azi!
asteptam si noi...!nu da nimeni???
noi nu avem noutati. decat cele stiute deja..nu prea vrea sa pape, nu prea vrea sa doarma...asta e!
bebeka - pai si eu o bateam pe mamica aia!copilul n-are nici o vina, ca deh...e copil, dar parintii n-au nici o scuza!hai uite un mare de la noi.
va pupam pe toate si pe toti. sa aveti o zi buna in continuare.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Celia spune:
Piciulika felicitari pentru Michael !Se mai inatampla uitarile astea...papanas sa fie sanatos,ca restul amenzi, etc ...trec..
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
greyeras spune:
Adimercedes mersi pt sfaturi, acum am apucat sa citesc din urma. Si eu sunt de aceeasi parere si oricum o curat cu ser fiziologic de mai multe ori pe zi, dar la ea problema persista de vreo 2 luni. Am cerut parerea dr de familie si ne-a recomandat un oftalmolog.
Eu incerc sa nu ma stresez prea mult cu aceasta problema, dar e si foarte sensibila la lumina.