Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Piciule felicitari pentru iepurash!

Greyeras bafta la control!(nici mie nu-mi plac..bleah!)

sarbatoritilor de azi:Olivia Ioana de mami Alinkav,Cristian Nicolae de mami afibebe,Vlad Matei de mami Isabeluta si Sonia de mami Roxali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Greyeras, sanatate multa dulcetei sa-i treaca cu tratament si pupici mamicii sa treaca stresul de control

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Diwana nu poci sa spui decat atat:...

Rox bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Melaniatud pai nu asa trebuie sa faca? Pai da ce...ea vine sa stea sa fie servita, cand de fapt ea trebuie sa fie un ajutor? Oricum am avut un exemplar similar in relatia precedenta si ma stresa cumplit, dar nu ii aratam...pur si simplu o ignoram.
Acum multumesc lui Dumnezeu am niste socrii mai ceva de cat parintii. Socra-miu cand vine pe la noi, cu toate ca avem femeie la curatenie, se pune pe facut treaba, spalat pe jos, vase, gatit, etc, iar soacra-mea (sunt divortati) pe cand vine, nici nu o simti prin casa. Nu se baga, nu isi da cu parerea...e pur si simplu o bomboana

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Asaaaa, acuma sa zic si eu frumos:
sarbatoritilor zilei:Olivia Ioana de Alinkav,Cristian Nicolae de afibebe,Vlad Matei de Isabeluta si Sonia de Roxali!

Bine ai revenit bayerezo! Cate beri ai luat, asa, de sete, la atata alergatura?

Magdaz - de ce am plecat dincolo-n-coace si am ramas incoace?! De desteptzi ce suntem! Nu, nu fac bascau, sunt doar modesta.
Eu luat bursa federala aici, post-universitar - N.B. pe bune si fara pile! - un an fara sotz burta pe carte, impresionat concern elvetzian, revenit in tzara la concern. Mutat in Buc, sotz cautat lucru, recrutat de acelasi concern - spre disperarea HRului, care nu voia no way hubby in acceasi firma (da-l voia elvetzianu' rau-rau, ca al meu ii fizician dastept tare!) si dupa vreo un an acelasi elvetzian l-a exportat la sediu pe sotz - cica pe 2-3 ani. Cu libera optziune sa revina. Eu cautat si gasit tot la mama-concernului post. Vazutzi-placutzi, aici am ramas!
Noua ne place tare, ca suntem ardeleni de aia molcomi, iar elvetzienii-s si mai si - caaaalm ca la sanatoriu! Atmosfera e f buna si destul de informala, esti f respectat la birou, pentru minte si munca, si ne vedem cumintzi de viatza.
Gata, ai biografia cuplului de la '98 resp. 2001 incoace.

Carpatinooooo, te-am prins! Guerrilla bate pana la tine! SOOOO, you're not always right! Live-stream @
http://www2.radioguerrilla.ro/
He-he-he: treci la moderat diminetzile noastre!!!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fug la birou - - sa vad care mai e meciu.

Multzumim de pupici la rontzaila dragalash!
Da, intr-adevar din ursuletz se facu' 'epure ... sau asa o incrucisare se numeste castor?!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bunaaaa.
Noi am avut parte de o plimbare f f placuta, ne-am intalnit cu Mandarinuta si copii s-au trezit in acelasi timp si-au inceput (de la noi din brate) sa gangureasca unul la altul, radeau, pufaiau, se lalaiau, zambeau...a fost ceva extraordinar, eu n-am mai vazut inca bebelusi sa comunice asa!!
dar ca sa ma fac de bafta complet, am comis-o.Cand ne-am intors ne-a latrat un caine rau de tot, scosese si coltii la mine, eu care sunt cam tematoare din fire....si trecusem pe langa el cu toata nonsalanta posibila.
mai si am intrat in panica, am tipat la bietu animal, m-am rasucit cu carutu de cateva ori si-am speriat-o pe Antonia
cred ca am facut o priveliste groaznica, iertaciune Mandarinuta

Bineinteles ca mandarina era calma rau, i-a zis ea frumusel lu cutzu ceva si ala s-a potolit....ei nu ii e teama de catei.
Imi pare f rau ca am reactionat asa, pe bune, cine nu ma cunoaste ar zice ca-s isterica rau (bine,,sunt eu putin...da ma rog )
Si era un caine frumos, cu blanita deasa, nu stiu ce l-a apuca

Piciule!! Dintisor?? asa devreme? wow, nu-mi vine sa cred! Sa-l stapaneasca sanatos si sa-l spalati temeinic! Pupam castorul (din tara Milka, nu?

Betty, dupa amiezele cred ca abia mai in aprilie o sa fie misto de iesit(ma refer pana la ora 18-19)
Cum e tanti de la masaj? ar veni si la mine? stoe sa faca si din ala anticelulitic?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Piiulika felicitari pentru iepuras.

Se inmultesc iepurasii pe zi ce trece, la paste ce ne mai aduce iepurasul, un mers in picioare sau un cuvant???????
cine stie!!!

Sim, unde esti ????? ai ramas la leneveala dupa sarbatoarea de aseara...... sau esti pa cu Stefan?

Cristi a dormit azi afara de la 12 pana la 14.30, cuminte baiat, dar ar dormi si noaptea ar fi si mai cuminte.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piciu, felicitari pentru rontz-ronz.

Greyerash, daca te duci la cabinet la Albu inarmeaza-te cu rabdare, ceva de citit si o sticla de apa. Ca acolo programarile sunt de forma. Iti tin pumnii sa nu fie nimic.

Betty, ti-a trecut migrena? Mie mi-a zis pediatra ca pot sa iau un nurofen simplu (nu din ala forte). Si a mea e naturista rau, deci daca zice ca pot sa iau, inseamna ca e safe 100%.

Rox, bine ai revenit.

Am citit din treishpe-n paishpe. Ma intorc sa aprofundez.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Piciulika felicitari pentru iepuras!!!

Melania cum adica au aparut de la mar? De cate zile ii dadeai mar? Ca si al meu s-a umplut...dar eu am dat viona pe frecat gingii.

Oricum azi nush ce a avut ca a fost tot scremere pe el si nu-i constipat si nici pe dos

Noi am fost vreo 3 ore prin oras-parc-zone mai ferite...si pe cuvant e ceva pentru megalopolisul asta! Eu sunt stoarsa bebe e fresh!

Al meu mandrutz isi suge buzele la greu, alternand jos-sus si in mometele de extaz total la supt degetele isi prinde limba cu dexteritate si trage de ea. Mai pateste cineva asa? Eu zic ca nu-i rau, dar totusi ce i-o fi venit pe saraca limbutza...hihi

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput