Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina - te si vad zbarlindu-te la catel...of, asa sunt unii catei, mai "nervosi".sa treaca sperietura!voi pe unde va plimbati?
hai ca a venit balaurul sef de la gradi!
va tzuc!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Am pus poze noi

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Picioooooooo, felicitari pt iepuras!!!! Ce precoce e ginerica!!! Vai, vai sa se mobilizeze si Sara, sa nu se lase mai prejos!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Maria, Betty, Isabeluta, Celia, Devylla, multumim frumos pentru incurajari tuturor.
Andries, multumim pentru mesaj si poze. Papanashul Mircea Gabriel-un dulce si jumatate- e cu o luna mai mic decit Daria si are capusorul mare.
Dumnezeu sa ma ierte dar ieri ma uitam la poze de la nastere pina acum si mi se parea ca in cele mai recente Daria are capul enorm.
Emma, multumesc pentru incurajari. Pup si eu!!!

Roxana, Bine ai revenit!!! Andrei e mai mare.
Oricum daca problema nu ar fi marimea in sine e cresterea asta de 2cm in 6 saptamini cu semnul intrebarii.
Felicitari pentru Alexandra. Si eu sunt subiectiva dar cred ca Daria da semene clare de inteligenta peste medie. Daca se poate vorbi de asa ceva la 5 luni.

Rodica, multumiri, 46cm sa ii fie de bine!!! Pup Darius dragalas!!! Si eu votez pentru Pentax. L-am luat de la sursa si sunt extrem de multumita de el.

Maria am citit ca aveai nevoie de 3 radiografii. Eu imi lucrez acum dantura si am facut o singura ortopantomagrafie.
In frumosul Piatra Neamt toate troturele sunt pavelate dar rampele facute sunt foarte abrupte si aici. Nu mai vorbesc ca deocamdata nu am acces in 99% din magazine. Ori nu au rampa , ori au praguri inalte, ori nu ai suficient spatiu de manevrat caruciorul.
Ce dor imi e de civilizatie, de Japonia, unde in zilele ploiase poti traversa tot centrul Tokyo sau Yokohama prin pasaje subterane, unde toate magazinele au lifturi pina la B3 and up, scari rulante, platforme mobile, rampe peste tot, acces usor cu caruciorul in tren si metrou cu spatii speciale pentru parcat caruciorul, toaletele publice cu spatii speciale pentru schimbat bebelusii si chiar spatii pentriu alaptat. Don’t get me started on non smoking areas.
Trebuia sa ii fi zis vreo doua mamicii nbaitului aluia. Zic eu acum asa dar cred ca din prea mult bun simt as fi tacut si eu.

Bebeka, felicitari. Ce bine!!! Eu mai lupt cu vreo 2-3 kg. Abia astept sa intru in hainele de vara!!! Tare greu se mai dau jos. Vreau sa ajung la 52 daca nu la 50 ca inainte de sarcina. La o saptamina dupa nastere aveam 53.5. Cred ca organismul a folosit resursele pentru a se vindeca. Apoi am inceput sa pap pentru a avea laptic si am pus pe mine,. Cred ca e si hormonal.

Melania, asa e, mereu ne nelinisteste cite ceva.
Sanatate la toti bebelushii scumpi. Am citit povestea nasterii. Foarte frumos.

Noi am fost dimineata si am recoltat singe pentru analize. Abia la a doua clinica era cineva care a indraznit sa ia de la incheietura miinii. La prima ne trimiteau pe la pediatrie sa ne ia din jugulara sau picior.
Daria a fost tare curajoasa, a plins doar un pic cind au intepat-o. Eu am stat pe sala. Nu am putut sa ma uit.

Dupa prinz am fost la plimbare si la platit impozitele. Daria a mincat bine, a fost vesela. Acum doarme.

Azi am auzit de un baietel care crescuse 10 cm in lungime, intr-o luna. A suplimentat calciul si alte minerale si nu s-a intimplat nimic rau. A avut doar un growing spur.
Sper sa fie totul OK si cu Daria.

Multumim tuturor pentru sustinere!!!

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara si de la noi

a venit si sotul acasa, dar de maine am laptopul meu

felicitari noilor iepurasi si sarbatoritilor de azisa creasca mari si sanatosi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

eu sunt cam calcata de tren, cred ca am racit putin, ma doare de ieri gatul iar peste noapte am avut frisone , azi am fost mai bine , dar acum iar sunt ametita, sper sa nu ii dau si lui Miru, azi am lasat-o mai mult singura iar acum e cu tati

poze

Mergi la inceput

nu stiu ce au piticii, o fi ceva in aer ca vad din ce in ce mai multi cu probleme la ochisori, lui Miru ieri pe la pranz a inceput sa ii curga o secretie galbuie, m-am speriat rau, am sunt dr, a zis sa ii dau Nettacin cate o picatura la 4 ore, dupa prima tura s-a ameliorat, iar dupa a doua i-a ramas doar ochisotul putin umflat, azi e bine , dar dr a zis sa continui 5 zile, sper ca nu e conjunctivita

poze

Mergi la inceput

sunt singura pe aici...

Rox sa purtati sanatosi noile achizitii

Luy pentru randurile frumoase pe care le scrii pentru fiecare si pentru Carpatina pt cuvintele cu talc, care ne aduc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Prisi mai sunt si eu, adica am revenit. Poate nu e grav cu ochisorul. Nu vezi ca daca nu e una e alta vb ta parca toti bebelusii au ceva…a fost luna plina aseara
Tudor si-a revenit cu papa…ce usurare….
Betty ai perfecta dreptate cu soacra…acum avem nevoie de mare ajutor nu de inca o povara.Ti-am spus si socrii mei sunt super ok, ma ajuta foarte mult.Noi suntem norocoase.
Isabeluta i-au aparut niste bubite aproape de culoarea pielii, usor aspre la pipait pe frunte, putin in par, pe picioruse si cateva pe manute.Dr mi-a zis ca prima cauza ar fi caldura excesiva adica haine prea groase sau temperatura in camera prea mare l-au supraincalzit si din cauza faptului ca bebelusii elimina mai greu transpiratia a aparut aceasta eruptie.A doua ipoteza ar fi o alergie la mar …ele au aparut marti eu am inceput marul sambata dar marti a papat o cantitate cam mare. Mi-a dat o crema emolienta A-Derma si sa-I pun Oilatum in cadita. A zis sa nu-i mai dau mar pana luni si marti sa fac o proba… daca apar bubite e clar ca e alergic sau ca inca nu e pregatit de mar.Intre timp papam cereale cu orez si morcov sau cu piersici si lapte simplu.
Ce simpatic tb sa fie cand se trage de limba…nu am mai auzit asta!!!

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
Prisi mai sunt si eu, adica am revenit. Poate nu e grav cu ochisorul. Nu vezi ca daca nu e una e alta vb ta parca toti bebelusii au ceva…a fost luna plina aseara
Betty ai perfecta dreptate cu soacra…acum avem nevoie de mare ajutor nu de inca o povara.Ti-am spus si socrii mei sunt super ok, ma ajuta foarte mult.Noi suntem norocoase.
Isabeluta i-au aparut niste bubite aproape de culoarea pielii, usor aspre la pipait pe frunte, putin in par, pe picioruse si cateva pe manute.Dr mi-a zis ca prima cauza ar fi caldura excesiva adica haine prea groase sau temperatura in camera prea mare l-au supraincalzit si din cauza faptului ca bebelusii elimina mai greu transpiratia a aparut aceasta eruptie.A doua ipoteza ar fi o alergie la mar …ele au aparut marti eu am inceput marul sambata dar marti a papat o cantitate cam mare. Mi-a dat o crema emolientaA-Derma si sa-I pun Oilatum in cadita. A zis sa nu-i mai dau mar pana luni si marti sa fac o proba… daca apar bubite e clar ca e alergic sau ca inca nu e pregatit de mar.Intre timp papam cereale cu orez si morcov sau cu piersici si lapte simplu.
Isabeluta i-au aparut niste bubite aproape de culoarea pielii, usor aspre la pipait pe frunte, putin in par, pe picioruse si cateva pe manute.Dr mi-a zis ca prima cauza ar fi caldura excesiva adica haine prea groase sau temperatura in camera prea mare l-au supraincalzit si din cauza faptului ca bebelusii elimina mai greu transpiratia a aparut aceasta eruptie.A doua ipoteza ar fi o alergie la mar …ele au aparut marti eu am inceput marul sambata dar marti a papat o cantitate cam mare. Mi-a dat o crema emolientaA-Derma si sa-I pun Oilatum in cadita. A zis sa nu-i mai dau mar pana luni si marti sa fac o proba… daca apar bubite e clar ca e alergic sau ca inca nu e pregatit de mar.Intre timp papam cereale cu orez si morcov sau cu piersici si lapte simplu.

http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

VEDETI CE PATITI DACA TASTATI CU PAPANASUL IN BRATE SI ISI BAGA SI EL DEGETELELE???

PRIVITI MAI SUS CE MESAJ AM DAT SE TOT REPETA

SCUZE CE SA MAI ZIC!!!!!

http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput