Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
afibebe spune:
Bebeka bravo tie.
eu mai am de dat jos vreo 12kg.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
isabeluta spune:
Rox bravo pentru relaxare...poti spune ca ai facut o cura de relaxare intensiva...shopping, plimbare si plus ore bune fara calculator si telefon. Cat despre vizita la BMW cred si eu...rigoarea nemteasca te bulverseaza....
Felicitari iepurasului ochios. pentru cei 2 dintisori!
Sim imi pare rau pentru noaptea zombi!!! Unii stiu cum e...
Marunzika felicitari pentru control tehnic reusit. Da pozele eu nu le gasesc!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Pentru cele 6 lunisoare implinite papanashului Cristian Nicolae de mami Afibebe
si
Pentru cele 4 lunisoare implinite dulcetei Sonia de mami Roxali
Isabela de
danuta36 spune:
Bebeka lasa ca dai tu si burtica jos...te-am vazut in poze,arati bine,nu te mai plange...cand or incepe bebeii sa se tarasca prin casa,eu zic ca se duc si burtile,la cate aplecari o sa facem dupa ei...Nashpa faza cu copilul acela,trebuie sa-i ferim pe ai nostri mici,de cei mai marisori...chiar mai citisem de o mamica ce se plimba linistita prin parc,cand a venit un baietel de vreo 4 anisori,i-a dat una peste gura bebelusei si a fugit...apai ce sa-i mai faca??
Tomasaaaaa te-am vazut...nu intri si pe la noi,mai mami??
isabeluta spune:
Bebeka pfiuu ce patanie. Cred si eu ca te-ai enervat. Mi s-a urcat mie sangele in cap citind, dar tie...
Partial, dar partial am patit-o si eu in piata...erau tarabele la 2 m si eu cu carutul in dreptul unor scari idioate...ma uitam la morcovi ca fraiera si nu puteam sa-i cumpar [:D}
Isabela de
isabeluta spune:
Multumim frumos de urari! Uite cum trece timpul. Parca ieri il scoteam din spital si mi se parea asa departe ziua asta!!!! Ce repede trece timpul!
Isabela de
Celia spune:
La mai lunite pentru:
Olivia Ioana de Alinkav
Cristian Nicolae de Afibebe
Vlad Matei de Isabeluta
Sonia de Roxali
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi