Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Afibebe merci frumos de cafea...oare am voie cu cofeina? Doamne ce a mai trecut timpul...ieri parca puneam pariuri care dintre noi o sa fie cap de lista....si tu erai prima, pana am ajuns eu la control si bebe era prea mare pentru mine....uff imi amintesc ce am mai plans in ziua aia....si ce emotii avea sotul pe care trebuia sa il calmez. Ii doresc micului Cristian

Alinkav un pentru deschizatoarea capitolului odiseei. Nu are rost sa mai spun ca ma repet, dar acum putin timp, tropaiam pe forum si vroiam sa deschid acest subiect...mi-ai luat-o inainte cu cateva ore. printesei Olivia Oana

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty, Sabina..... ea vine in vizita, as minti daca as spune ca nu-mi aduce de la tara una alta, dar e ea ca persoana obositoare si stresanta, si nu ma lasa sufletul sa-i las sa plece nemancati de la mine, ca oricum la cumnata nu gasesc nimic, doar daca nu-si aduc de acasa, ca de facut nu are voie sa lucreze la aragaz ,soacra, ca le da foc la casa si in face miros in casa ... asta e alta poveste.Oricum vine diseara o tura si maine, cred ca toata ziua, dar m-am gandit ii trimit pe toti 5( soacra, socru, nepot, tati si Cristi) in parc, sa ma pot odihni si eu.....vb prosti, credeti ca o sa pot dormi?

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!!!!!!! sarbatotitilor de azi, in ordinea lunitelor implinite, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.
CristianVladSonia

Si uite asa, mai avem un papanas care a facut jumatate de an, sa te bucuri de comoara ta Afibebe.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Rodica da nu poti pur si simplu sa-l returnezi?? de ce??
sincer, unu identic va face la fel....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

pai asa ar fi fost cel mai simplu, da` patronu-i cam dus...si n-a vrut sa ni-l ia...asa ca am luat legatura cu directoru de magazin, si el a zis ca o sa incerce sa ni-l schimbe(sa nu afle patronu mare), cica au primit multe aparate saptamana trecuta... la faza cu OPC am renuntat, era doar o idee...

asa ma gandeam la un canon...daca ai timp, ia zi-mi cam ce optiuni tre sa aiba sa fie bunicel...bine, nu vreau unul profesional, si cam in jur de 600 ron...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Gabi, ma bucur pentru vestile bune...

Erina...ce-ti ziceam mama? Darius are dimensiunea bostanului de 46 cm la 5 luni ,nu te stresa... mie pana acum nu mi-a zis nimeni ca ar fi problema...si am fost la mai multi medici...nu pentru asta...dar daca ar fi fost ceva...macar unul din ei mi-ar fi zis...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu stou ce sa-ti zic, incearca seria powershot A530 si mai sus (540, 550, 560...570), ca sunt bune.
Trebuie sa aiba si cateva comenzi manuale, vezi pe discuol ala sa scrie M si AV, asta inseamna manual si prioritate de diafragma, e folositor.
S1ofia vrea s ascrie unu. deci o sa apara nis1te 1111111111unu
11

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari.

intr-adevar Betty eu eram prima insa mi-ai luat-o inainte.

Nu-mi vine sa cred ca a trecut o jumatate de an.Doamne cat mi-am dorit acest copil si nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi la dat.

dupa 2 ani de incercari a venit cand nici nu ma asteptam.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Cecilia

Mergi la inceput

pana la ora doua am program mai incarcat.
apoi va invit la .
Stiu ca Maria asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Intru in toate hainele si chiar mai bine!
Sunt numa buna de plecat la serviciu!!!S-o creada ei!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput