Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am uitat sa va zic , saptamana asta am inceput sa papam si piure de legume (morcov si patrunjel deocamdata) si ne plac foarte mult, am incercat sa ii dau si mar ras, in prima zi a papat a doua nu a mai vrut , se stramba rau, cred ca e prea acru dar a papat un borcanel cu piersica de la Hipp, cred ca i-a placut tare mult ca ma tragea de lingurita sa ii mai dau

Sim si Miru papa cerealele mai groase, daca i le fac mai lungi, nu inchide gura si ii curg

Maruntika felicitari pentru rezultatele de la revizie si socrului

Isabeluta ce baiat dolofan are mami

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilia sa treaca supararea, iar pe soacra daca vine pune-o la treaba, ca poate nu te mai viziteaza asa des, sau daca vine sa stea putin (am fost rea aici)
a mea nu prea ne deranjeaza, vine rar pe la noi o data pe luna, mergem noi saptamanal la ea, dar stie ca nu sunt cu toate rotitele la locul lor si ma scuteste de sfaturi, pana acu de 7 ani m-am inteles super cu ea, sper sa fie la fel si de acum mai ales ca o sa vina sa stea cu Miru

avem si noi poze noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

va invit la si o .

am promis Maria.vezi m-am tinut de cuvant.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

ma duc si eu sa pun masa si dupa la baita , revin mai tarziu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Erina sper sa iasa analizele bune Dariei. NOi nu am iesit azi afara din cauza vantului. Poate maine va fi mai bine.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by prisi

nu stiu ce au piticii, o fi ceva in aer ca vad din ce in ce mai multi cu probleme la ochisori, lui Miru ieri pe la pranz a inceput sa ii curga o secretie galbuie, m-am speriat rau, am sunt dr, a zis sa ii dau Nettacin cate o picatura la 4 ore, dupa prima tura s-a ameliorat, iar dupa a doua i-a ramas doar ochisotul putin umflat, azi e bine , dar dr a zis sa continui 5 zile, sper ca nu e conjunctivita

poze

e posibil sa fie conjunctivita, asa i-a curs si lui cristi a 2-a serie, am fost la oftalmolog si mi-a dat tot nettanin dar mi-a atras atentia sa-i dau de 5 ori pe zi si min 7 zile, intre 7-10 zile.Acelasi lucru mi-a zis si dr G Palicari aseara. Eu prima data am facut tratamentul 5 zile la indicatia dr pediatru si a reaparut, eu cred ca ar trebui sa mergi la un dr oftalmolog.
Sanatate multa

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Am si eu o intrebare: este bine sa-l las pe Eddy sa doarma pe burta pe timp de noapte ???

Si ca tot incepe campionatul de fotbal, tati e foarte mandru de MICUL STELIST

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
**NEW**Poze BB **NEW**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by bikmaria
m-am prins mai DUAMNA MATURA ,

Bravo mai Mario.. mie mi-a luat ceva timp sa ma prind..

quote:
Originally posted by bikmaria
LA MULTI ANI
,

Hai merci.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78
ieri parca puneam pariuri care dintre noi o sa fie cap de lista....si tu erai prima, pana am ajuns eu la control si bebe era prea mare pentru mine....

Io' am pariat pe tine.. he he.. si uite asa s-a relansat atunci concursul "Mama omida"..

La multi ani micutilor sarbatoriti de azi!

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by afibebe

apoi va invit la .
Stiu ca Maria asteapta.

Zici tu ca asteapta si nu le trage pe siustache? himmm

=====================

Mergi la inceput