Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
Prisi si eu ma inteleg bine cu soacra, nu ma intelegeti gresit, saraca nu mi-a gresit(asa mult, a facut ea niste chesti care nu sunt pe placul meu), dar e tare obositoare si uneori enervanta, nu se prea baga in treburile mele, ea are vointa si vrea sa ma ajute, dar nu-mi place ce si cum face si nu stie de unde ce sa ia si atunci mai bine fac eu, decat sa fac 10 drumuri sa-i dau una sau alta si pe deasupra e si bolnava.Ce ma enerveaza cel mai rau e ca ii plange de mila nepotului si cumnatului( dar cand vb cu cineva strain vai ce buna e X, de lasa impresia ca eu sunt rea)......si asta o zi intreaga....stresant.....acum sper sa nu mai vb( e a nu stiu cata oara de cand se tot plange) de asta, ca ii zic direct, data trecuta am zis cu perdea si nu s-a prins, i-am taiat-o data trecuta cand i-a zis lui Cristi , Andrei( asa il cheama pe nepotel)....asta nu am inghitit-o....gata ca ma eerveaza subiectul.... si chiar devin rea.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
cecilia L spune:
[quote]Originally posted by vmkriss
Am si eu o intrebare: este bine sa-l las pe Eddy sa doarma pe burta pe timp de noapte ???
Si ca tot incepe campionatul de fotbal, tati e foarte mandru de MICUL STELIST
si noi si noi suntem stelist
despre dormitul pe burta nu stiu ce sa-ti spun, mai sunt bebelusi pe aici care dorm pe burta si e ok.
voiam sa-ti mai multumesc si pt''la vaca lola'' dar la mine nu a mers, am descarcat-o si nu o deschide, imi spune ca-mi lipseste nu stiu ce>.....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Carpatinooooo, te-am prins! Guerrilla bate pana la tine! SOOOO, you're not always right! Live-stream @
http://www2.radioguerrilla.ro/
Bah... diminetile nu mi le mai petrec in linistea casutei.. ci la biroul unde exista un internet usage policy... asa ca... pana la urma tot am dreptate
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Si era un caine frumos, cu blanita deasa, nu stiu ce l-a apuca
Pai si ce... numai aia urati si/sau cu blana rara sunt rai?
=====================
afibebe spune:
Cristi doarme numai si numai pe burtica.
Niciodata nu a dormit pe spate sau pe parti.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
carpatina spune:
quote:
Originally posted by vmkriss
Am si eu o intrebare: este bine sa-l las pe Eddy sa doarma pe burta pe timp de noapte ???
O sa auzi pareri si pareri... unii dintre micuti dorm asa de cand s-au nascut.
Cred ca depinde de cat de relaxati veti fi voi stiind ca el doarme pe burta... Eu, desi i-am luat saltea prin care cica poate sa respire, tot n-am avut curajul sa o culc pe burta... Drept e ca nici ei nu-i place..
=====================
carpatina spune:
Da' poze cu matrosul botezat exista? Felicitari pentru dintisorul.. transparent? Pe bune ca e transparent?
=====================
Roxana_G spune:
Pe langa problemele mele cu calculatorul, acum providerul de net face lucrari si nu merg site-uri .com. Asa ca am prins un moment in care merge - sper pana la final - doar ca sa imi motivez absenta.
Nimic nou de la noi, copiii sunt bine sanatosi si sper sa ramana asa. Tati fu in conced si consemnat sa stea cu ei cat am haladuit pe la cosmetice si coaforuri. By the way, sunt roscata si tunsa oarecum in trepte. Am dat de un stilist cam dilimache, nu a mers sa negociez nimic cu el, asa ca...O sa fac poze sa va arat.
Tot voiam sa va povestesc de pb cu ai mei, dar prioritatea e sa recuperez din urma capitolul vechi si capitolul curent. Ca sa aveti un preview, motivul dezamagirii (citez "profunde") este faptul ca mi-am facut program in ziua in care ei isi aniversau casatoria. Evident nu am iesit niciodata, evident oricum treceam sa ii felicitam si luasem cadou. Daaaaar...Asta este. Le-am comunicat ca daca asta e cea mai mare dezamagire in viata a tatalui, eu il consider un om absolut fericit.
Va pupic. Sper sa apuc sa mai scriu ceva si sa recuperez cu cititul. Maine si poimaine sunt iar ocupata, asa ca nu contati pe prezenta mea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
melaniatud spune:
Noapte buna ammici si pitici!!
Ma bag in pat ca presimt la la 12 servim un bibe... a fost obosit si nu a amia vrut sa pape.
Sanatate la bolnaviori, noapte linistita la dintisori, distractie placuta mamici si tatici!!!
Melania, mami de Tudorica fara Frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Roxana_G spune:
Vmkriss, Andrei e dormit pe burta, numai pe burta, de la nastere. De vreo luna doarme pe spate, de data asta numai pe spate. Nu am avut probleme cu el si oricum acum sunt mari deja.
Ce stelisti frumoooosi! De unde ati luat costumatiile? Ca i-as face o bucurie lui tati.
Carpatina, tu acusi de seara ai postat de la serviciu? Faci overtime? Platit? Platit bine?
Erina, cresterea e o chestie relativa, eu zic ca e de urmarit. Depinde cum au pus centimetrul prima data, daca era mai jos sau mai sus, fix pe bombeul fruntii sau nu, daca era perfect orizontal sau usor diagonal. Sa stii ca nu iti zic astea ca sa te incurajez, ci pentru ca m-am lamurit eu cum este cu doctorii si cu masuratorile astea. Totul e relativ. Depinde de cel ce masoara. Uite incearca sa iti iei azi diametrul burticii si peste o ora din nou si nu iti garantez ca mai pui cm la fel.
Of, cand merge netul vor astia mancare. Hai ca revin...sper sa mai mearga
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze