Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Piciulika, felicitari iepurasului! Si voua pentru realizari.
Sabina, vorba Carpatinei, aspectul fizic nu reflecta neaparat si temperamentul. Valabil si la oameni si la caini.
Gabitz, iti arde de torturi?
Betty, cred ca am pierdut discutiile. Ce masaj faci? Cat despre masa, ce ai zis tu acolo nu e mult, crede-ma.
Cecilia, lasa necazurile cu socrela, nu o mai schimbi acum. Nu te mai implica atata si cu asta basta.
Bebeka, nici tu nu te mai necaji, a fost doar o intamplare urata. Inainte ma enervau si pe mine in parc cand calareau copiii mari carutul Alexandrei, acum carutul lui Andrei e calarit de ea si nu mai e loc de altii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Betty, uitasem. Andrei papa 250 gr mancare, inclusiv carnita, in maxim 10 min. Eu chiar sunt ingrijorata.
Cecilia, o am si pe tanti la treaba, Loredana canci. Dar stii cum sunt eu, nu pot sta. Nu gatesc ca fetele dar sunt obsedata cu ordinea.
Din urma nu cred ca mai reusesc sa gasesc ceea ce am raspuns initial. Cam asta in seara aceasta, ma duc ca moare famelionul de foame.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Noapte buna si weekend placut!
Rox ,
Poze
Roxali spune:
Piciule felicitari ptr iepurila si ptr povestioara
Marunzika felicitari ptr asa o dulcetica...a mea tot in miniatura a ramas.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
luy spune:
Buna seara, buna seara ! Ce, credeati c-am disparut in ceatza ?
Nu las eu ziua sa treaca fara sa postez aici cateva vorbe...
Dar mai intai am de facut o urare, chiar de s-au culcat bebicii eu tot beau un pahar de sampanie virtuala ( a facut cinste afibebe ) si spun La multi ani ! sarbatoritilor de astazi
Si pentru ca mi-a placut sampania , o sa incep cu
iepuras dragalas, tare vesel si poznas Cristian de afibebe
Pentru o atmosfera deosebita, ne indreptam atentia catre
misterioasa dulcetzica Olivia de alinkav
Un strop de culoare de la
doi ochi albastri ca seninul, mai imbatatori ca vinul : Vlad de isabeluta
Si in fluieraturile admirative ale papanashilor, incheiem seria sarbatoritilor cu
una bella picola fiore : Sonia de Ali
Sa ne traiti, sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti cuminti si sa-i ascultati pe parinti !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Roxali spune:
quote:
Originally posted by vmkriss
Am si eu o intrebare: este bine sa-l las pe Eddy sa doarma pe burta pe timp de noapte ???
Si ca tot incepe campionatul de fotbal, tati e foarte mandru de MICUL STELIST
Pe a mea daca nu opun pe burta se trezeste imediat...era mai periculos cand erau mai "mici"...acum deja au ajuns la alte performante...cateodata mai adoarme mancand si nu apuca sa scoata aerul(ragaie)
FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
**NEW**Poze BB **NEW**
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
cecilia L spune:
Luy
Ma intreb acum dupa ce ai postat ce ne facem de ziua ochioasei tale, ca tu ne-ai urat tare frumos....fetele puneti-va pe treaba ca nu mai avem decat 3 zile( sper sa nu gresesc), de fapt 2 ca in a 3-a bem sampania, asta asa sa incepem saptamana.
gata, va urez noapte buna si un sfarsit de saptamana cat mai placut
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Piciulika
Carpatinooooo, te-am prins! Guerrilla bate pana la tine! SOOOO, you're not always right! Live-stream @
http://www2.radioguerrilla.ro/
Bah... diminetile nu mi le mai petrec in linistea casutei.. ci la biroul unde exista un internet usage policy... asa ca... pana la urma tot am dreptate
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Amendament: ok, nu vei modera emisiunea de dimineatza.
Ci serile, pe care le petreci in linistea casutei unde nu exista un internet usage policy... asa ca... pana la urma tot te supui unanimitatzii!
La moderat cu tine!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Sabina
Si era un caine frumos, cu blanita deasa, nu stiu ce l-a apuca
Pai si ce... numai aia urati si/sau cu blana rara sunt rai?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
TOP!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate