Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
bikmaria spune:
marta multa sanatate ,iar frumoasei mancacioase (am vazut poze ,e tare scumpa )sper sa-i treaca ochisorul cat mai repede doua fete cucuiete .
piciule felicitari pentru micutul
2 baieti STELISTI
Piciulika spune:
Ufffff, adormit matrozul cu dintele transparent!
Greu, dom-le! ... mai degraba doamnelor.
Pe seara, pe fond de oboseala, a devenit aproape isteric: zbiera, din senin, si era atat de nervos si iritat, ceva de groaza! Parca nu e puiul meu! Eu pana acuma abia l-am auzit plangand, la vaccin racnind , dar asta...
A ros nodurile de la jucaria lui cu care doarme pe fatza, mi-a ros degetul, la urma nu mai stiam ce sa fac cu el si pana la urma l-am adormit la san, ca sugea iar cu o inversunare... de stress, zic eu.
In fine. Deci Carpatino, nu-s poeta - observatzia e naturalista: dintzisorul se vede ca un ciobuletz de sticla, a strapuns gingia si-i cuibarit acolo. Da' taieee!! Maine il diversific cu friptura atzoasa.
Dar acuma daca a iesit, nu intzeleg ce-l mai chinuie atat!?! Doar nu-i iese toata dentitzia pana maine?!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by afibebe
apoi va invit la .
Stiu ca Maria asteapta.
Zici tu ca asteapta si nu le trage pe siustache? himmm
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mai duamna ,dar tu chiar le sti pe toate ,chiar am baut un pahar de bere ,pe siustache ,zau asa .pe MAMA OMIDA
luy spune:
yupiiiiiiiiiiiiiii
S-a iepurit ursuletzul !!!
In cinstea acestui eveniment, facem o www.flickr.com/photos/11799927@N07/2284585744/" target="_blank">dedicatie speciala
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bikmaria spune:
CUSCRA mult succes maine ,sa dea DD ca totul sa iasa asa cum va doriti .DISTRACTIE PLACUTA !!!!!!!!!!asteptam poze cu frumosul print si cu distinsa si cocheta lui mama .
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by luy
yupiiiiiiiiiiiiiii
In cinstea acestui eveniment, facem o www.flickr.com/photos/11799927@N07/2284585744/" target="_blank">dedicatie speciala
oauuuuuuuuuuuuuuuuuu ce iepuras dragalas !!!!!!!!!!!!
gabitz78 spune:
quote:
Originally posted by luy
yupiiiiiiiiiiiiiii
hehehe..ce poza faina!
rox - pai daca io nu fac delicatese, macar de la altii sa primesc!
va pup dulce. merg la nani.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
Mai, ma enervati ca scrieti asa de mult ca eu never ever nu voi reusi sa va raspund. Si chiar as avea multe raspunsuri de dat ( nu conteaza ca nu mi le-a cerut nimeni )
Rox, bine ai revenit ! Sau ti-era mai bine daca mai stateai cateva zile ? Hmmm... Oricum, sa-ti fie de bine ! Ma bucur ca te-ai simtit bine si ai venit cu geamantanele pline. Si ca s-a lamurit misterul dezamagirii. Ti-am zis eu ca trebuia sa ceri lamuriri, stateai si faceai "filme" si de fapt...
Sa ne pui poze, abia astept sa-ti vad noul look
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by bikmariaquote:
Originally posted by luy
yupiiiiiiiiiiiiiii
oauuuuuuuuuuuuuuuuuu ce iepuras dragalas !!!!!!!!!!!!
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
Daaaaaaaa... si-i cu dedicatzie la matrozul iepurit marmotzat si ursuletz necajit. Pai daca primeam mai iute asa dragalasha imagine, adormea zambind!!!
LUY, esti o hiper-dulce, ca de obicei! Suntem tare emotzionatzi!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
luy spune:
Mi se pare ca nu am fost prea clara in mesajul anterior. Dedicatia este pentru proaspatul iepuras cu dinte transparent