Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

marta multa sanatate ,iar frumoasei mancacioase (am vazut poze ,e tare scumpa )sper sa-i treaca ochisorul cat mai repede doua fete cucuiete .
piciule felicitari pentru micutul
2 baieti STELISTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ufffff, adormit matrozul cu dintele transparent!
Greu, dom-le! ... mai degraba doamnelor.
Pe seara, pe fond de oboseala, a devenit aproape isteric: zbiera, din senin, si era atat de nervos si iritat, ceva de groaza! Parca nu e puiul meu! Eu pana acuma abia l-am auzit plangand, la vaccin racnind , dar asta...
A ros nodurile de la jucaria lui cu care doarme pe fatza, mi-a ros degetul, la urma nu mai stiam ce sa fac cu el si pana la urma l-am adormit la san, ca sugea iar cu o inversunare... de stress, zic eu.

In fine. Deci Carpatino, nu-s poeta - observatzia e naturalista: dintzisorul se vede ca un ciobuletz de sticla, a strapuns gingia si-i cuibarit acolo. Da' taieee!! Maine il diversific cu friptura atzoasa.

Dar acuma daca a iesit, nu intzeleg ce-l mai chinuie atat!?! Doar nu-i iese toata dentitzia pana maine?!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by afibebe

apoi va invit la .
Stiu ca Maria asteapta.

Zici tu ca asteapta si nu le trage pe siustache? himmm

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

mai duamna ,dar tu chiar le sti pe toate ,chiar am baut un pahar de bere ,pe siustache ,zau asa .pe MAMA OMIDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

yupiiiiiiiiiiiiiii
S-a iepurit ursuletzul !!!
In cinstea acestui eveniment, facem o www.flickr.com/photos/11799927@N07/2284585744/" target="_blank">dedicatie speciala

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

CUSCRA mult succes maine ,sa dea DD ca totul sa iasa asa cum va doriti .DISTRACTIE PLACUTA !!!!!!!!!!asteptam poze cu frumosul print si cu distinsa si cocheta lui mama .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

yupiiiiiiiiiiiiiii
In cinstea acestui eveniment, facem o www.flickr.com/photos/11799927@N07/2284585744/" target="_blank">dedicatie speciala

oauuuuuuuuuuuuuuuuuu ce iepuras dragalas !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

quote:
Originally posted by luy

yupiiiiiiiiiiiiiii

hehehe..ce poza faina!
rox - pai daca io nu fac delicatese, macar de la altii sa primesc!
va pup dulce. merg la nani.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Mai, ma enervati ca scrieti asa de mult ca eu never ever nu voi reusi sa va raspund. Si chiar as avea multe raspunsuri de dat ( nu conteaza ca nu mi le-a cerut nimeni )
Rox, bine ai revenit ! Sau ti-era mai bine daca mai stateai cateva zile ? Hmmm... Oricum, sa-ti fie de bine ! Ma bucur ca te-ai simtit bine si ai venit cu geamantanele pline. Si ca s-a lamurit misterul dezamagirii. Ti-am zis eu ca trebuia sa ceri lamuriri, stateai si faceai "filme" si de fapt...
Sa ne pui poze, abia astept sa-ti vad noul look

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:
Originally posted by luy

yupiiiiiiiiiiiiiii

oauuuuuuuuuuuuuuuuuu ce iepuras dragalas !!!!!!!!!!!!

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Daaaaaaaa... si-i cu dedicatzie la matrozul iepurit marmotzat si ursuletz necajit. Pai daca primeam mai iute asa dragalasha imagine, adormea zambind!!!
LUY, esti o hiper-dulce, ca de obicei! Suntem tare emotzionatzi!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Mi se pare ca nu am fost prea clara in mesajul anterior. Dedicatia este pentru proaspatul iepuras cu dinte transparent

Mergi la inceput