*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Ati intrebat de Miha..E bine,va saluta si ea cu drag si zice k ii e dor de voi.A avut f mult de munca sa le puna toate la punct dar in cateva zile intra sigur pe forum.Mult a fost ,putin mai este.
Azi am fost la plimbare impreuna cu Miha si Amira in Gradina Botanica...Stiu k va era dor de ea asa k am zis sa va fac o surpriza si sa adaug cateva poze la semnatura
Pupici la toata lumea...Tre sa fug k e mofturoasa rau azi

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara!
Am intrat sa va salut.
Am citit ce-ati mai scris si am zis sa-mi dau si eu cu parerea, doamnea dar ce ati mai scris..
In privinta depresiei postnatale, eu una am trecut prin asa ceva, dar cu ajutorul familiei, a sotului si a bunului Dzeu am trecut peste, si m-a ajutat foarte mult si una dintre fete de aici de pe forum,careia vreau sa-i multumesc foarte mult pt vorbele frumoase si ca a fost alaturi de mine,acea fata este michelle, cuscra mea cea draga: multumesc mult michelle ca ai fost alaturi de mine, vreau sa-ti zic ca dupa ce am vb cu tine la telefon am inceput sa-mi revin;credeam ca nu o sa ma descurc niciodata si mi se parea foarte greu.In privinta ajutoarelor dupa nastere,eu am beneficiat atit de ajutorul sotului cit si de cel al mamei mele, foarte mult m-au ajutat si ma ajuta amindoi, sotul si-a luat concediu de odihna in momentul cind am nascut, acum a inceput munca, insa tot este alaturi de mine,iar de mama ce sa mai zic...ca vine zilnic la mine, doar simbata si dumineca "i-am dat liber";pe mine m-a ajutat foarte mult sa-i stiu linga mine caci daca eram singura...o luam razna
Ma rog a trecut acum trebuie sa am grija de bebelina, caci tare muuuuult ne-am mai dorit-o.
Am pus citeva fotografii,nu am stiut cum sa fac sa nu apara tot "cirnatul" ala, nu mai stiu cum sa-i schimb denumirea,poate-mi mai da-ti voi niste indicatii, va rog mult

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

[URL=http://good-times.webshots.com/album/562576696yEMcEl][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Ella,ma bucur sa vad in sfarsit poze cu Bianca.Ai o frumusete de fetita .Sa iti traiasca.Vazand poze cu bb asa mic ,mai ca m-ai facut sa visez la bb2.Dar datorita cezarienei in primul rand ,mai am putin de asteptat.
Ralu,de abia astept sa iti pot fi de folos cand o sa fii graviduta.Si nu iti fa griji k nu te vei descurca ,asa am inceput si eu sa ma gandesc spre sfarsitul sarcinii si apoi din primele zile totul a mers ca pe roate.Iubirea pt bebe e cel mai bun sfetnic si instinctul nu atat cartile.La noi tati e destul de ocupat ,se implica insa la baita si la plimbari si o zi pe saptamana o mai las cu mama.Cand mai ajung prin Vaslui pe la socri ma mai ajuta soacra si cumnatul ,am un cumnat super si mai stau ei cu Ami. In rest ma descurc singura.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Cristina multumesc pt aprecieri,am inteles eu bina sau tu stai prin tatarasi?eu stau in metalurgie in scara unde a stat mexxa, poate o sa ne vedem la plimbare intr-o zi.

[URL=http://good-times.webshots.com/album/562576696yEMcEl][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ella, sa-ti traiasca fetita frumusica!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramonik - multumim

Any - nu o sa o doara la scos firele.Cum e la Librex, cum sunt preturile?

La multi ani Stefania!

Raluca - am citit tarziu de expozitia culinara, dar ce curioasa si ce pofta mi-ai facut...m-as fi infiintat acolo de dimineata

Iulia - la 100 de mesaje vei primi o steluta.

Cristina - multumim de surpriza, foarte frumos ca ati fost in copou,ce frumos stateati toate 4 la soare.Aha, foarte frumos ca te gandesti la bebe 2

Ella - ma bucur foarte tare ca sunteti bine, si ma bucur ca am putut sa te ajut.Ai o scumpete de fetita.Imi place poza unde e Bianca cu cuscru.Peste vre-o 3 luni o sa ne spui si tu ca te gandesti la bebe 2

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Crisitina - transmitei si tu lui Miha salutarile noastre si

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella10

Cristina multumesc pt aprecieri,am inteles eu bina sau tu stai prin tatarasi?eu stau in metalurgie in scara unde a stat mexxa, poate o sa ne vedem la plimbare intr-o zi.

Poze BIANCA ANTONIA

Uite Ella , scrii asa:Poze BIANCA ANTONIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna seara
Am fost plecate aproape toata ziua..ba amandoua, ba eu singura..f frumos a fost azi, asa ca am fost in Copou vreo 3 ore si ei i-a priit..caci a dormit in carut vreo 2 ore..
Cris, am vazut pozele din Botanica!salutari lui Miha si Amirei!
Ella, ce frumoasa e Bianca!! mi-am adus aminte de broscuta mea cand era mica mica, ca Bianca..ma bucur ca esti bine!
LA MULTE LUNITE STEFANIA!!!
Cine mai stie sa deschida cap si vrea parola, o dau fara probleme..am dat-o celor care si-au exprimat dorinta de a o face..
M-a apucat o oboseala..cred ca ma retrag..
noapte buna!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Ralu, sirop Eurespal, e pentru cei mici, dar se poate da si la adulti insa 15 ml de 3 ori pe zi, deci o sticluta de 100 e gata cam in 2 zile. Am inteles ca sunt si pastile Eurespal cam 6-7.000 una. I-a sotul unei colege si de la ea stiu.
Sper sa-ti fie de folos. Sanatate

Multumesc de info, Lacramioara. Mi-au mai zis fetele intr-o seara pe aici...
Deocamdata am voce Nu are el sotul norocul sa tac asa usor...

Foto Ralu

Mergi la inceput