*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 18
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Ralu, sa stii ca si mie imi era frica si cineva mi-a zis ca Cel de Sus iti da putere sa cresti un copil... si iti spun acum ca asa e. Poate cineva o sa rada de asta, dar eu cred ca fara El nu m-as fi descurcat. Am avut probleme cu Gizuta mea.. si a fost ok pina la urma.
Poti conta pe noi ca o sa te ajutam, doar tb sa .... avem la ce.
Da, Lacra, sunt convinsa ca Doamne-Doamne are El grija...
Merci si pentru incurajarile tale.
Asa, bun, deci am ajutoare... La cate sunteti pe aici... fiecare in cate o zi... cred ca trebuie sa rezervati pentru mine numai o zi la aproape 2 saptamani, deci de vreo 2 ori pe luna... Ei, hai ca nu sunteti prea chinuite, nu?
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
... mie mi-a fost suficienta cartea "mama si copilul" si am mai avut una "cresterea bebelusului pana la 18 luni" ci ilustratii si explicatii suficiente!
pune-le bine! ca nu se stie cand vin dupa ele...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Ati intrebat de Miha..E bine,va saluta si ea cu drag si zice k ii e dor de voi.A avut f mult de munca sa le puna toate la punct dar in cateva zile intra sigur pe forum.Mult a fost ,putin mai este.
ce inseamna "cateva zile"???
ca deja mi se pare ca au trecut cateva luni...Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Ralu,de abia astept sa iti pot fi de folos cand o sa fii graviduta.
Saru'mana!E clar, tot ce mai am de facut, e sa ma apuc de lucru...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ella10
eu stau in metalurgie in scara unde a stat mexxa, poate o sa ne vedem la plimbare intr-o zi.
Bianca e o papusa dulce-dulce de tot...
Ella, si tu o stii pe Mexxa? Pai vad ca Andreea e deja vedeta pe aici... :))
Aha, stiu unde a stat Mexxa, deci pot sa vin la tine in vizita [:))]
edit: stiu ca Diana a iesit "ca-ntre fete" in seara asta, da' sper ca restul nu ma lasati sa bantui chiar singurica...
Daca nu veniti voi, atunci plec si eu...
Foto Ralu
Celia spune:
Ralu...e liniste tare pe aici... La atatea ajutoare ..cred ca e cazul sa proiectezi ca altfel... se dezobisnuiesc fetele caci bebicii cresc...
Cristina , multumim de vesti si foto .Transmite-i salutarile noastre lui Miha si Amirei, si le asteptam pe aici.
Ella ,sa va traiasca scumpetea , multumim de foto .
Kriss, sa va fie de bine plimbarile si somnicul in Copou.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Michelle si tu cu fetele?Parca la tine nu erau asa tarziu iesirile...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
Celia, cred ca data viitoare te iau si eu pe tine si iesim "ca fetele"... ca asa nu se mai poate... E tare pustiu in zona. M-am obisnuit cu viata de noapte aici... nu asa liniste...
E posibil sa va si dezobisnuiti de a ingriji bebei intre timp, dar... cine stie... poate una (sau mai multe) dintre voi va mai avea un bebe in aceeasi perioada, sa mergem mana-n mana... Ar fi si mai frumos... Voi sunteti pe aici colege de generatie...
, da' eu ce colega sa am?
Foto Ralu
Celia spune:
Ralu,mai greu cu iesirile intre fete la mine...acum de ex sunt singura cu copiii... La iesiri unde sa vin si cu copiii se poate.
poze
intalnire DC Iasi