*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Ralu, sa stii ca si mie imi era frica si cineva mi-a zis ca Cel de Sus iti da putere sa cresti un copil... si iti spun acum ca asa e. Poate cineva o sa rada de asta, dar eu cred ca fara El nu m-as fi descurcat. Am avut probleme cu Gizuta mea.. si a fost ok pina la urma.
Poti conta pe noi ca o sa te ajutam, doar tb sa .... avem la ce.

Da, Lacra, sunt convinsa ca Doamne-Doamne are El grija...
Merci si pentru incurajarile tale.
Asa, bun, deci am ajutoare... La cate sunteti pe aici... fiecare in cate o zi... cred ca trebuie sa rezervati pentru mine numai o zi la aproape 2 saptamani, deci de vreo 2 ori pe luna... Ei, hai ca nu sunteti prea chinuite, nu?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
... mie mi-a fost suficienta cartea "mama si copilul" si am mai avut una "cresterea bebelusului pana la 18 luni" ci ilustratii si explicatii suficiente!

pune-le bine! ca nu se stie cand vin dupa ele...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissintibun

Ati intrebat de Miha..E bine,va saluta si ea cu drag si zice k ii e dor de voi.A avut f mult de munca sa le puna toate la punct dar in cateva zile intra sigur pe forum.Mult a fost ,putin mai este.

ce inseamna "cateva zile"??? ca deja mi se pare ca au trecut cateva luni...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissintibun

Ralu,de abia astept sa iti pot fi de folos cand o sa fii graviduta.

Saru'mana!
E clar, tot ce mai am de facut, e sa ma apuc de lucru...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella10
eu stau in metalurgie in scara unde a stat mexxa, poate o sa ne vedem la plimbare intr-o zi.

Bianca e o papusa dulce-dulce de tot...
Ella, si tu o stii pe Mexxa? Pai vad ca Andreea e deja vedeta pe aici... :))
Aha, stiu unde a stat Mexxa, deci pot sa vin la tine in vizita [:))]

edit: stiu ca Diana a iesit "ca-ntre fete" in seara asta, da' sper ca restul nu ma lasati sa bantui chiar singurica...
Daca nu veniti voi, atunci plec si eu...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ralu...e liniste tare pe aici... La atatea ajutoare ..cred ca e cazul sa proiectezi ca altfel... se dezobisnuiesc fetele caci bebicii cresc...
Cristina , multumim de vesti si foto .Transmite-i salutarile noastre lui Miha si Amirei, si le asteptam pe aici.
Ella ,sa va traiasca scumpetea , multumim de foto .
Kriss, sa va fie de bine plimbarile si somnicul in Copou.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Michelle si tu cu fetele?Parca la tine nu erau asa tarziu iesirile...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Celia, cred ca data viitoare te iau si eu pe tine si iesim "ca fetele"... ca asa nu se mai poate... E tare pustiu in zona. M-am obisnuit cu viata de noapte aici... nu asa liniste...

E posibil sa va si dezobisnuiti de a ingriji bebei intre timp, dar... cine stie... poate una (sau mai multe) dintre voi va mai avea un bebe in aceeasi perioada, sa mergem mana-n mana... Ar fi si mai frumos... Voi sunteti pe aici colege de generatie... , da' eu ce colega sa am?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Ralu,mai greu cu iesirile intre fete la mine...acum de ex sunt singura cu copiii... La iesiri unde sa vin si cu copiii se poate.

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

da' sotul unde-ti umbla?

Foto Ralu

Mergi la inceput