*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Sunt anormala daca nici la Pergola n-am fost?
Am inteles cu sotul tau. Si cum ai facut fata de una singura, totusi?
Eu de ex, avand problemele cu mama, nu am cum sa ma bazez pe ea sub nicio forma. Cu soacra nu prea am chef sa am de-a face. Asa ca eu inca de acum incep sa fiu cuprinsa de depresiile post-natale... Stau si ma intreb (chiar si pe Miha o intrebam si ii ziceam ca o voi suna la fiecare 5 minute sa o intreb ce sa fac) cum as scoate-o la capat? E clar, nu-s normala la cap. Am mai zis-o si o repet...

Ralu, fa tu bebelul, ca nu-i obligatoriu sa faci depresie. Iti spun sincer, ca eu 2 saptamani dupa nastere n-am primit pe nimeni in vizita, nici mama, nici soacra, nici.. nici... Unii poate spun ca sunt nebuna, dar am citit niste studii care spuneau ca proaspata mamaica de cele mai multe ori face depresie, ca ii e frica ca nu se va descurca cu cel mic si mai ales din cauza celor din jur care vin toti pe capul tau sa-ti dea sfaturi.
Eu am decis si bietul sot s-a supus. Am zis ca in momentul in care ne-am obisnuit noi ca suntem trei in casa, si stim sa ne ingrijim singuri de copil, atunci vom primi si vizite. Singurii pe care i-am primit au fost nasii ei, fiindca nasica e cadru medical si am invatat multe de la ea si sotul are foarte mare incredere in ea.
Nu te speria, un copil e o minune si nici nu stii cand trece timpul cand esti alaturi de el.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
in afara de voi, nu mai am pe nimeni cunoscut si apropiat, care sa aiba copilasi... asa mici...
deci tot voi ramaneti baza... Nu degeaba am zis ca va chem cu randul...

Ralu, sa stii ca si mie imi era frica si cineva mi-a zis ca Cel de Sus iti da putere sa cresti un copil... si iti spun acum ca asa e. Poate cineva o sa rada de asta, dar eu cred ca fara El nu m-as fi descurcat. Am avut probleme cu Gizuta mea.. si a fost ok pina la urma.
Poti conta pe noi ca o sa te ajutam, doar tb sa .... avem la ce.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Vad ca in sfarsit am reusit sa va ajung cu cititul. Si am postat mesajele unul dupa altul ca nu mai e nimeni pe forum la ora asta... dar acum doarme Stfey si apoi nu mai pot sta.
Am si eu ceva intrebari
1.Cum se trece de la nou venit la... o steluta?
2.De ce sunt inchise subiectele de la capitolele 26, 27, ca cel din urma nu sunt?
3.Cum se deschide capitol nou? Nu ca as vrea sa deschid eu, ca inca suntem la nou veniti si nu ne permitem si nici nu intram atat de des ca voi, dar pentru cultura generala.

Sa nu uit, La multi ani Monica (Nonna76) pentru maine, ca noi cine stie daca intram si la ce ora.

Multa sanatate la bolnaviori.
Si dureri cat mai mici la gingiute... ca si noi tot cu asta ne confruntam... ii ies premolarii

Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy
am citit niste studii care spuneau ca proaspata mamaica de cele mai multe ori face depresie, ca ii e frica ca nu se va descurca cu cel mic si mai ales din cauza celor din jur care vin toti pe capul tau sa-ti dea sfaturi.

cam asa e... mai ales cand ti se reproseaza ca de ce nu legi copilu, sau sa-l scoti de cap din apa, sau sa nu-l lasi cu capul descoperit...si multe altele... mie mi-a fost suficienta cartea "mama si copilul" si am mai avut una "cresterea bebelusului pana la 18 luni" ci ilustratii si explicatii suficiente!

La multe lunite Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Vad ca in sfarsit am reusit sa va ajung cu cititul. Si am postat mesajele unul dupa altul ca nu mai e nimeni pe forum la ora asta... dar acum doarme Stfey si apoi nu mai pot sta.
Am si eu ceva intrebari
1.Cum se trece de la nou venit la... o steluta?
2.De ce sunt inchise subiectele de la capitolele 26, 27, ca cel din urma nu sunt?
3.Cum se deschide capitol nou? Nu ca as vrea sa deschid eu, ca inca suntem la nou veniti si nu ne permitem si nici nu intram atat de des ca voi, dar pentru cultura generala.

1. trebuie sa ai un anumit nr de mesaje postate, cred ca peste 500/
2.n-ar trebui sa fie inchise subiectele.
edit: daca vrei sa le citesti vezi ca in lista de la inceput, jos de tot gasesti link-urile pentru fiecare capitol. le deschizi de acolo.
3.cand esti la odisee de exemplu, unde sunt mai multe subiecte, ai optiunea subiect nou si la fel ca un mesaj doar ca pui si titlul subiectului. si tot asa se face si capitolul nou, doar ca cine il deschide trebuie sa de-a copy la listuta de la inceput. de-asta kriss a facut un user nou :mamiciiiasi, si a dat parola la cateva dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana , astazi pe unde ai fost la plimbare cu "zgatiile"?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare vorbaretelor nocturne! Bravo voua ca reusiti sa stati treze atat!
noi am avut o zi "incarcata", dar trece ea!
Va pup!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si noi ne-am descurcat singuri-eu cu taica-sau...si el nu a stat de loc acasa cu noi a mers la job de dim pina seara...
Dintre bunici nu ne-a ajutat nici una, ca n-au putut.una cu servici, una cu ceilalti nepoti...nici macar cartea lui capraru nu am studiat-o. doar pe ici pe colo...cind chiar nu stiam ce am de facut. in rest INSTINCT si asta a fost tot.
Nu i-am pus caciula pe cap-decit dupa baie seara un pik, nu am infasat-o de loc, baie ii faceam singuri pe suport fara stres pt copil, nu am corcalit-o sub nici o forma, nu i-am pus iarna la gura fular, nici manusi ca are geaca destul de lunga-nici nu le tine. si nu s-a imbolnavit o data sa zic sa ii dau antibiotic sau alte belele. asa ca se poate creste un copil usor si fara prea mult ajutor.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Any, dupa postarea ta ,poate le vine curaj viitoarelor mamici.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salutate,tuturor!
Monica,multumesc de sfat.Ai dreptate..e prea micuta si nu are rost sa ii disciplinez mesele..Ii dau sa pape de acum cand vrea ea fara sa ma mai gandesc ca e prea des indiferent de ce zice pediatra.
Mai am inca de citit din urma ,harnicutelor.Ce imi place ca am ce citi.
Celia,da am fost la plimbare prin Tatarasi si ieri si azi.Imi plac trotuarele k adoarme repede Ami ,sunt line si imi place k mai sunt mamici cu carucioare.
Acum e in brate la sot ...Revin k am o surpriza

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput