*Gravidute&Mamici de IASI*(28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana

vad ca azi soarele se lasa asteptat!

pe luni, meteorologii au anuntat temperaturi de 19 grade C... (nu stiu daca si la Iasi, dar oricum in Ro, deci e clar ca si pe la noi va fi destul de cald)

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Stefania de Slimatei

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Ramonik, ce s-a scos sotul tau cu dubla sarbatorire...
Mamici si nu numai , un Copou ceva, astazi?
Ralu, de Miha mai stii ceva?
Oana , ce faci?

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

nu stiu nimic, Celia. N-am luat legatura cu ea. Cred ca ocupata de reuseste sa sacrifice forumul si sa nu intre la noi in balanta cu treaba de prin casa... Las' ca vine ea intr-un final...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Expozitia de Arta Culinara - vineri 22 februarie - Restaurantul Panoramic (etajul 13 al Hotelului Unirea) - actiuni: expozitie de preparate culinare de bucatarie si de cofetarie, prezentare de vinuri cu degustare, prezentare de aranjamente decorative din legume si fructe - participa restaurantele iesene: Panoramic, Barocco Select, Traian, Onyx, Casa Bilius, Hanul Dacilor, Medieval Gurmand, Clubul Bursei, Restaurant Romanesc al Caminului Sf. Nicolae, Coroana, Moldova, Club 20 Dragon, Orange Club; cofetariile iesene: Caprice-Select, Kids Land, Moldova, Bianca - prezentare si degustare de vinuri: Cotnari, Murfatlar - decoratiuni din legume si fructe: Decora

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Ralu e coada la usa dar mai asteptam candidate la casting
pt Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

[quote]Originally posted by ramonik_1980
Eu de obicei beau cafeaua citind ce "fac" fetele noaptea dar vad ca nu imi ajunge o cafelutza, trebuie sa imi fac un lighean de cafea

'Neata!
Ramo, important e sa nu lasi ligheanul in cale... Ai vazut ca noi suntem mai impiedicate si dupa ce dam stingerea, e posibil sa-l rasturnam...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Ralu, multumim de info cu expo arta culinara....desi mi-ar place tare mult sa vad ce e pe acolo, idei-inspiratii...nu ma duc ca poftesc...si daca nu e cu degustare...Degustarea de vinuri...am si eu in beci...

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Banc:
"Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvant. O discutie anterioara se transformase in cearta si niciunul dintre ei nu voia sa se dea batut. Trecand prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci, sotul intreaba sarcastic: - Neamuri de-ale tale? - Da, raspunde femeia, socri si cumnati"

Super bancul Michelle.
Am sa-l spun si eu cui trebuie.
Fetelor, am senzatia ca nu va mai ajung din urma cu cititul. Aveti o viteza.....

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Da' azi cand m-am trezit la amiaza, abia puteam vorbi. Cred ca mi s-a intors raceala. Peste zi mi-am recapatat glasul, dar in momentele alea abia scoteam niste sunete... Deci ma vad nevoita sa renunt la inghetata.

Ralu, sirop Eurespal, e pentru cei mici, dar se poate da si la adulti insa 15 ml de 3 ori pe zi, deci o sticluta de 100 e gata cam in 2 zile. Am inteles ca sunt si pastile Eurespal cam 6-7.000 una. I-a sotul unei colege si de la ea stiu.
Sper sa-ti fie de folos. Sanatate

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput