*Gravidute&Mamici de IASI*(28)
Raspunsuri - Pagina 14
aeperju spune:
Neataaaaaa! Ahahahaa, dormiti? Pai daca v-ati conversat azi noapte....
Haideti la cafelutza ca sa va treziti!
O zi buna sa aveti!
Emma
addiana spune:
eu vin la o portie dubla de cafea! multumim emma!
ma duc sa fac snitele...de pui!
miha!!!!
oana nu-i gata gripa? sanatate multa!
ramonik_1980 spune:
Neatza! Emma multumim de cafea.Eu de obicei beau cafeaua citind ce "fac" fetele noaptea dar vad ca nu imi ajunge o cafelutza, trebuie sa imi fac un lighean de cafea![]()
Multumim de urari.Ieri nu am intrat ca am sarbautorit pe Darius!![]()
ramonik_1980 spune:
Diana la cit mai multi ani fericiti impruna!Si noi avem multi ani imperuna desi doa un an si un pic de cind suntem "cu acte"(respectiv 11 pe 20 aprilie), iar despre tinut minte data, nu are cum sa uite ca e de ziua mea.Si uite asa se scoate cu numai un buchet de flori
.Esti o norocoasa ca poti sa iti lesi fetele la ea ,eu nu prea as sta linistita ca soacra e cam superficiala, in schimb eu am noroc cu mama.
lui Domi si Andreei pt ca s-au facut bine.
Michelle ,desi nu ma plang de sotul meu atunci cind vine vb de stat cu Darius, vad ca se poate si mai bine.Felicitari!(sa ne spui si noua reteta
)
Ralu ,gindesti prea departe.Lasa sa se intimple totul treptat si ai sa vezi ca nici nu iti dai seama daca ai depresie sau nu.Treci la treaba ca poate ne incusrim noi daca la Michelle e ocupat![]()
anymony spune:
Neata si de la noi!
Ieri nu am avut net toata ziua...si nu am putut intra de loc...
Noi suntem bine, asteptam cu infrigurare ziua de duminica sa scoatem firele...brrrrrrrr
Ieri am ajuns cu Ioana la Librex...super incintata...nu a existat carte sa nu o deschida...am stat 3 ore afara-era si pacat sa nu profitam...azi poate ajungem in copou...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
addiana spune:
quote:
Originally posted by ramonik_1980
Diana la cit mai multi ani fericiti impruna!Si noi avem multi ani imperuna desi doa un an si un pic de cind suntem "cu acte"(respectiv 11 pe 20 aprilie), iar despre tinut minte data, nu are cum sa uite ca e de ziua mea.Si uite asa se scoate cu numai un buchet de flori.
multumesc! si voua la fel va doresc! tot 11 ani!!!

si ziua mea e tot pe 20 aprilie! cate avem in comun!! doar ca esti mai mare cu un an, saueu cu un an mai mica!
any bafta duminica la scos firele! dar o sa vezi ca n-o s-o doara deloc!
vad ca azi soarele se lasa asteptat! si eu as vrea sa ajung in copou, sa vad cum fac sa scap de treburi!!!!

ralnied1 spune:
quote:
Eu de obicei beau cafeaua citind ce "fac" fetele noaptea dar vad ca nu imi ajunge o cafelutza, trebuie sa imi fac un lighean de cafea
'Neata!
Ramo, important e sa nu lasi ligheanul in cale... Ai vazut ca noi suntem mai impiedicate si dupa ce dam stingerea, e posibil sa-l rasturnam...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Treci la treaba ca poate ne incusrim noi daca la Michelle e ocupat
Adica piticul tau inca e disponibil???
Foto Ralu