Avertisment

Avertisment | Autor: chris1

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

M#259; numesc #351;i am 39 ani. V#259; scriu nu pentru a discuta neaparat sau pentru a cere ajutor, ci pentru a v#259; avertiza.
Am r#259;mas îns#259;rcinat#259; la începutul lui mai 2007. A fost prima mea sarcin#259;. Am dus-o cu bine #351;i f#259;r#259; probleme 9 luni.Mi-am dorit copilul mai mult ca orice. Am apelat la prof.Horhoianu de la Spitalui Universitar Bucure#351;ti pentru c#259; am vrut s#259; fiu în siguran#355;#259; #351;i eu #351;i copilul.
Mi-a spus în repetate randuri c#259; totul e în regul#259;.
A stabilit data pentru cezariana pentru 22 ianuarie.
Am ajuns la spital,m-a consultat, m-a amanat pentru 4 februarie #351;i mi-a spus c#259; pot s#259; m#259; întorc acas#259;, la Tîrgu-Jiu.
Pe 1 februarie s-a declansat nasterea.
N-am mai ajuns la Bucuresti.
Doctorii de la Tg Jiu mi-au spus extrem de brutal c#259; bebelusul meu e mort de 2 zile.
Am ajuns in urgent#259;, cu tensiune 19, la Craiova, unde am n#259;scut.
Copilul meu s-a n#259;scut mort.
Nimeni nu mi-a dat nici o explica#355;ie.
Copilul nu avea nici o malforma#355;ie.
M#259; întreb DE CE DOMNUL PROFESOR A PERMIS S#258; SE ÎNTÂMPLE ASTA?
M#259; întreb dac#259; îi pas#259;...
Ave#355;i grij#259; pe mâinile cui v#259; încredin#355;a#355;i via#355;a.
S-ar putea s#259; nu reprezenta#355;i nimic în ochii acelui om.
#350;i nici copilul vostru...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Scumpa mea...........imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asemenea momente.........nu stiu ce sa iti spun, nu am cuvinte........am vazut ca au citit mai multi acest subiect si nu au avut curaj sa scrie.........asa am fost si eu, prima data am iesit deoarece nu stiam ce sa iti spun, pe urma m-am razgandit gandindu-ma la tine si imi dau seama ca treci prin momente cumplite. Trebuie sa fi tare si sa treci peste aceste momente, la Mamici ce asteapta al 2-lea copil mai avem o prietena draga care a patit la fel ca si tine de curand.
Eu iti trimit un si o , sper sa ai forta sa iti revi.

Ada 16+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Doamne, am incremenit cind am citit. Ma doare sufletul.
Imi pare asa de rau pentru durerea ta... chiar daca nu te cunosc decit virtual sint alaturi de tine Teodora.
Nici nu stiu ce sa iti spun, ma gindesc ce trebuie sa fie in sufletul tau acum.

Esti un om deosebit pt ca ai avut putere sa intri aici si sa avertizezi alte viitoare mamici sa nu treaca prin ce ai trecut tu.
Te imbratisez cu caldura si ma rog ca Dumnezeu iti aline durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Doamne prin ce a trebuit sa treci. Stiu ca sunt de prisos cuvintele insa daca vrei sa discuti cu cineva sa stii ca sunt o gramada de fete pe forumul "Asteptand un ingeras in viata noastra" - Durerea unei pierderi de sarcina care au trecut prin asa ceva si care sunt foarte dragute si te pot ajuta macar cu o vorba buna.
Iti doresc sa treci cat mai usor peste acest eveniment groaznic de trist din viata ta si sa poti merge mai departe.

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Draga Chris1,in aceeasi situatie (aproape) am fost si eu acum 2 luni, asa cum a spus Ada.E cutremurator ceea ce se poate intampla.Exista prea multe ,,de ce"-uri la care noi, muritorii nu putem raspunde.Si eu sunt pustiita, dar incerc sa ma ridic si sa merg mai departe.Mai departe, cu gandul ca sufletelul scump ma vegheaza din cer si poate imi va purta el mie de grija daca eu nu am putut sa fac asta.N-am putut, nu pentru ca nu am vrut.Nu mi-a fost permis sa ma bucur de el...Dumnezeu stie de ce.Poate ca a avut nevoie de un inger...
Nu pot sa-ti spun decat ca iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine.Asa cum a spus si Mony,poti veni in comunitatea Durerea unei pierderi de sarcina si vei avea pe umarul cui sa-ti plangi durerea.
Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Draga Teodora, am multe informatii contradictorii despre personajul mentionat de tine. Poate ca este sau poate ca nu este de vina. Nu stiu ce e in sufletul tau acum si daca te simti in stare sau VREI sa ceri socoteala. Dar ai putea, candva, cere niste explicatii. Poate copilasul n-a murit din cauza amanarii nasterii; dar poate ca da, si atunci chiar TREBUIE ceruta socoteala.
Nu-ti pot dori decat sa fii tare, puternica si sa o iei de la capat. Dumnezeu sa-ti ajute!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu am cuvinte.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Teodora, citind mesajul tau , mi-au dat lacrimile.
Nici nu-mi pot inchipui suferinta ta. Nici nu stiu ce sa zic.
Daca mai ai putere, cere-i explicatii acelui doctor. Nu-l lasa sa nu afle ce ti s-a intamplat. MAcar sa stii de ce.
Stiu ca religios vorbind, putem spune: asta a fost destinul. Asa a vrut Dumnezeu. Stiu ca ii poti multumi Domnului ca tu ai scapat cu viata.
Dar totusi, poti intreba de ce.. ca macar sa stii ce a fost in capul lui cand ti-a amanat nasterea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Groaznic!
Daca intradevar a fost greseala medicului, cred ca ar trebui sa dea socoteala. Este trist ca sunt asa multe cazuri in care se moare din cauza medicului.
NU AR TREBUI SA SE MAI PERMITA ASA CEVA!
Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris1 spune:

Buna ziua tuturor,

Va multumesc pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Imi pare nespus de rau! Cat despre personajul cu pricina....

Mergi la inceput