Avertisment

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

chris in primul rand regret enorm ca ai trecut prin asa ceva.
eu tot cu horhoianu am pierdut sarcina gemelara la 20 de sapt. din prostia acestui monstru nepasator.
am fost socata cand am citit povestea ta si mai ales cand am citit numele dr.
sper sa iti revi si sa incerci sa treci peste asceasta durere.
este greu, dar nu imposibil.
eu dupa 2 ani de la pierderea ingerasilor mei ( un baiat si o fata ) am reusit sa raman iar...acum vom avea o fetita si sunt la dr. Dan Strajan la Elias.
de Municipal nici nu mai vreau sa aud, iar de dr.......sincer daca il vad pe strada cred ca il calc cu masina fara nici o remuscare..............
regret enorm sa vad ca mai sunt si alte femei care trec oprin asa durere din cauza acestui dr.
ma vboi ruga pentru sufletelul copilasului tau si pentru linistea ta
sper sa nu supar pe nimeni cu mesajul meu, dar asta simt..............chiar daca au trecut aproape doi ani..........durerea pierderii unui copil nu trece niciodata, doar ne obijnuit cu prezenta ei in viata noastra.....................

ROXANA+17 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

Cred ca nu exista cuvinte pentru a spune ce simti.
Sora mea a pierdut o sarcina la 10 saptamani... la 2 zile dupa un control, la care i s-a spus ca totul e in regula.
Nici azi nu pot sa vorbesc cu ea despre ce s-a intamplat.
Este ceva ce nu poti uita niciodata... si nu ti se da nici o explicatie.
Asa este sistemul nostru sanitar... lasa mult de dorit.
Suntem alaturi de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvali spune:

draga mea!
Nu pot sa-ti spun decat ca-ti inteleg lacrimile si durerea!
Sunt alaturi de tine! Fii puternica si nu-ti pierde speranta!
Eu am pierdut doi copii, sarcina gemelara, baietel si fetita, la 30 de saptamani.Si inca-mi mai plang copiii!
imi pare rau !
Si e bine ca avertizezi si celelalte mamici de riscurile la care se supun mergand la acest "medic".Pentru unii din ei suntem doar niste expriente, vor sa vada cat rezistam si cat putem suporta!
fruntea sus si fii optimista! Nu e vina ta!

Mergi la inceput