Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
FELICITARI HONEY!!! BINE AI VENIT BEBE ANDREW!!!
Alina
30+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 10 SAPTAMANI!!!
bubu05 spune:
Asa e, subscriu!

Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
gata, am muncit prea mult!!! am picioarele roshii si umflate si ma dor...tre sa dau cu crema iar. tapetul ala idiot din dormitor se incapataneaza sa nu se desprinda. il urasc! toata viatza am urat tapetul, iar asta era de-a dreptul oribil! l-am lasat pe al meu sa se lupte cu el, ca mie mi s-a facut lehamite.
naty, nu progresele tale nu par deloc ridicole!!! esti super mami, mai ales ca ai vazut moartea cu ochii!!! ce mai, esti un exemplu pt noi! iulia este norocoasa sa aiba o mami asa luptatoare si se vede clar ca asta este ceva ereditar...mica, mica, dar voinica!
sovi, am distrus doar oala, nu toata bucataria:))) oricum, cand a venit al meu acasa l-a pufnit rasul...iar mama mi-a zis sa nu mai fac "imprudenta" sa mai gatesc 
adriutza, dar tu ma imbolnavesti de tot cu pozele tale!!! ce frumusete de camera! cu animalutze din jungla....ce bine ar fi prins pe peretzii camerei copiilor mei, mai ales ca am mocheta cu animalutze din jungla....ia sa caut si e stickere cu "salbaticiuni" si poate renunt la buburuze, albinute, fluturasi (sau poate strecor 1-2 pe ici pe colo:)))
alexutza 4 ani + si
32 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ariel_7000 spune:
nu mai stiu daca a fost postat, dar am primit ceva frumos pe mail:
"Oamenii sunt adesea neintelegatori, irationali si egoisti… Iarta-i,oricum.
Daca esti bun, oamenii te pot acuza de egoism si intentii ascunse…
Fii bun,oricum.
Daca ai succes, poti castiga prieteni falsi si dusmani adevarati…
Cauta succesul, oricum.
Daca esti cinstit si sincer, oamenii te pot insela…
Fii cinstit si sincer, oricum.
Daca gasesti linistea si fericirea, oamenii pot fi gelosi…
Fii fericit, oricum.
Binele pe care il faci azi, oamenii il vor uita maine…
Fa bine,oricum.
Da-i lumii tot ce ai mai bun si poate nu va fi niciodata de ajuns…
Da-i lumii tot ce ai mai bun, oricum.
La urma urmei este intre tine si Dumnezeu…
N-a fost niciodata intre tine si ei, oricum.
Nu avem nevoie de mare lucru pentru a fi fericiti. Cei mai multi dintre noi facem prea multe, muncim prea mult, incercam sa facem “destui” bani. Dar asta ne costa timp. Si dupa un anumit punct - un punct pe care l-am depasit de mult - obtii din ce in ce mai putina fericire pentru din ce in ce mai mult timp petrecut facand bani. Iar timpul acesta e timp luat din timpul petrecut cu cei dragi, timp din care rezulta o mare parte din fericire. Acele momente de interactiune simpla - vorbit, jucat ceva, o plimbare, gatit impreuna - acele momente sunt adevaratele bogatii ale vietii.
Bogatie
Originalul: Riches de Adam Khan.
Intr-un experiment de la Universitate din Georgia, studentilor le-a fost cerut sa-si aminteasca o experienta placuta pe care au avut-o recent.Dupa aceea, ei au completat un chestionar dand note senzatiilor lor de tensiune, relaxare si alerta.
Mai tarziu studentii au facut meditatie ascultand cu ochii inchisi instructiuni inregistrate. Din nou, dupa experinta au completat chestionarul.Verdictul? Reamintirea experientei placute a imbunatatit starea lor de concentrare si le-a redus anxietatea mai bine decat meditatia!
Si reamintirea experientelor placute le fixeaza si mai bine in memorie. Face aceste amintiri mai reale si mai usor de reamintit. Fiecare eveniment pe care il traiesti formeaza o cale in creierul tau - un model de conexiuni intre neuroni. Dar calea aceasta este slaba. Daca nu-ti mai reamintesti niciodata evenimentul respectiv, amintirea ta devine din ce in ce mai slabe odata cu trecerea timpului pana devine imposibil sa-ti mai aduci aminte ce s-a intamplat, chiar daca experienta respectiva a jucat un rol emotional semnificativ.
Unele persoane sunt nefericite doar pentru ca nu-si amintesc vremurile bune. Cercetatorii au descoperit ca persoanele deprimate au la fel de multe experiente frumoase dar nu-si amintesc de ele la fel de des. Au capatat obiceiul de a-si aminti experientele negative, asadar acelea par a fi mai numeroase si mai vii lasand toate experientele pozitive sa se dizolve in trecut. Astfel lor li se pare ca viata este tragica si plina de pierderi si de suferinta.Considera un lucru important sa-ti amintesti de vremurile bune. Adu-ti aminte de ele din cand in cand. Lasa-te in voia amintirilor impreuna cu sotia ta ori cu un prieten sau cu unul dintre copii. Povesteste despre ele in scrisorile catre prieteni sau catre rude. Ei vor sa afle despre momente placute, mai ales despre momente recente, asa ca scrie cat de mult poti. Daca scrii despre ele le va intari in memoria ta. Cand vei privi inapoi asupra vietii tale va fi mult mai usor sa-i vezi frumusetea si viata ta in prezent va parea mai bogata.
Gandeste-te la ultimele saptamani si incearca sa-ti aduci aminte placerile marunte: micile victorii, micile momente de tandrete si iubire, senzatiile dulci ale satisfactiei. Poti desigur sa-ti aduci aminte si de placerile mari dar ai mult mai multe placeri mici si
probabil ca vei fi surprins sa-ti dai seama cam cate de multe ai.
Adu-ti aminte de momentele speciale ale vietii tale: momente de iubire, de trezire, puncte de cotitura, realizari interesante. Adu-ti aminte de evenimentele care te ajuta sa dai un
sens vietii tale. Adu-ti aminte de momentele care ti-au marcat viata sau care ai vrea sa-ti fi marcat viata. Ai avut momente speciale cand ai vazut cat de minunata poate fi viata sau
cand ai realizat ceva cu totul interesant. Daca nu faci nimic cu aceste momente, amintirea lor si puterea realizarilor din acele momente se va estompa. Adu-ti aminte de momentele
respective. Adu-ti aminte ce au insemnat pentru tine. Adu-ti aminte care poate fi sensul lor si memoria ta te va ajuta sa implineste sensul respectiv.
Adu-ti aminte de momentele placute si de momentele speciale. Intareste acele amintiri.
Stocheaza-le. Ele sunt adevarata ta bogatie.
Adu-ti aminte de momentele placute."
alexutza 4 ani + si
32 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
mussara2000 spune:
INCA UN VOINICEL.
BINE AI VENIT PE LUME ANDREW, IAR TU MAMICA HONEY SA AI BUCURIE DE LA EL SI RECUPERARE RAPIDA.
38 SAPTAMANI
CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU
IULIAN
cory3maz spune:
Buna dimineatza la ora unu a.m.!
Va "amenintzam" mai devreme ca revin la ore mici! Iata-ma-s! Neuronii is cam fleshcaitzi de oboseala, da' incercam sa-i stoarcem de niste sinapse...
Jiani Butucica, io recunosc solemn si in fatza Marii Adunari Natzionale a Randunicilor ca te-am cobit![]()
![]()
...ca m-am grabit cu galeria
...Da'nu ti-am facut eu un bine pana la urma??? 

Ca te-am scutit MAI REPEDE de chinuri???
Chinurile asteptarii, di durerile de shali? Nu tu ai declarat cu roshu pe alb ca "SUNT FERICITA"??? Dupa ce ca am avut GRIJA de fericirea ta, ca sa te loveasca mai devreme cu doua saptamani, tu in loc sa ne rasplatesti cobeala si galeria sustinuta, esti CIUFUTA!!!

Si eu care voiam sa-ti spun ca mi-e dor de tine, de voi (adik se include si JUNIOR, Andrei)! Si eu care voiam sa-mi dau cu parerea daca Junioru' iti seamana bucatzica rupta, ma vad silita de imprejurari sa-mi pun pofta-n cui! 
Scump, Doamna Jiani, scump, odoru' ista al matali! 
Ia de la mine niste pupici suroresti, da' imbufnatzi!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ccris_ccris spune:
randunici, si eu tot pe la ore mici, fiindca am venit tarziu acasica din oras si abia acu am reusit sa va citesc.
In primul rand,

FELICITARI HONEY, BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANDREW, SA FII SANATOS SI PAPACIOS, IAR MAMICA SA SE RECUPEREZE RAPID!
Apoi, nu mai fii ma Cory, asa imbufnata, ca o sa ne arate ea si poze, dar vrea sa na tina un pic pe jar...
Olgutzica, da' tre' sa dai o fuga pe la et.3 al mag. Unirea, ca nu mai stiu exact cum se numea magazinul, sunt mai multe acolo.
Kitzy, vorbeam si cu Kya azi la curs, eu pot sa mananc si un kil de cioco ca bebe tot cand vrea ea misca.
Ramo, mie nu mi-a zis nimeni de acest vaccin, dar parca nici nu l-as face...
Naty, initial am crezut ca te temi sa conduci din cauza operatiei
Felicitari ca ti-ai facut curaj, felicitari si pentru comanda pt. carucior si pentru progresele Iuliei. Ce mandra tre' sa fi fost mamica de puiul ei!
Zoze
si ai grija de tine.
Bubu, am luat si de la Piciul hainutze, ce-i drept, da' nu toate. Poti sa-mi spui cat ii dai lu' tanti sa stea cu Vladucu?
Delphin
.
Ariel, sa-ti traiasca ghiocica!
Olgutzica si eu procedez cu precautie, evit sa ma aplec, cand intind rufe mi le scoate randunelu din masina si tot el le baga, si eu calc stand pe scaun, la curatenie unde-i mai greu il chem pe randunel, iar la bucatarie gatim amandoi, el imi curata zarzavaturile si le toaca si eu il supervizez ![]()
Deea, ff frumos costumasul, sa-l poarte sanatoasa!
Ramo, multam pentru articolas, urmeaza sa verificam pe pielea noastra cat e de adevarat ce scrie...
Adriutza, la noi e invers, randunelu' se uita dupa bebei. Eee frumoase pozici, artistice si ce camera frumoasa are bebe! Iar cosuletzul e mortal!
Cat despre baietei, mie mi-a zis randuelu' ca, daca era sa avem baiat, trebuia o ingrijire mai speciala, sa-i decalotez putzica la baitza.
Va
de noapte buna, pe maine.
Cristina
30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
cory3maz spune:
Si mai avem niste biletzele pentru unele Randunici:
1. Adriutza,
tare mi-au placut pozele tale "trase" profesionist! Amintiri de aur de 24 de karate. De acord cu multe dintre cugetarile tale "cretze"...De acord cu optiunea pentru infashat bebe cat e micutz pe clasica masa mare (asa am procedat la Larisa)...ca-ti trebuie spatiu de desfasurare pentru operatiunea de toaletare a bebelului (nu doar sa despachetezi sarmalutza, dar iti trebuie un locsor si pentru comprese, vas cu apa fiarta, cutie cu servetzele, pampers, ulei sau unguient...si toate la indemana tre' sa-ti fie ca sa nu-l scapi din ochi sau din mana, Doamne-Fereste, pe bebe!) Mai tarziu, cand bebe creste si se rasuceste ca pestele ( si se mai vindeca si taietura de cezariana sau epiziotomia) mai sfant si mai safe e sa-i faci toaleta bebelacheului pe saltelutza de infashat pe pat...daca bebe se rostogoleste, macar ramane pe pat!
Cat despre Randunoiul meu cu haine mai fromoase si mai sexoase...nu-i bai daca testeaza si el amorul belgian
...la urma urmei se duce in schimb de egzperentza, nu??? Si la stagiu de instruire, nu??? Ce daca aprofundeaza si tehnicile lu' Emmanuelle? Daca respecta regulile de protectie, nu-i bai! Oricum, i-am cumparat numai pardesiu, nu i-am refacut si stocul de chilotzi...niste matusi stiu de ce!
2. Simonette,
am retinut recomandarea ta pentru crema "Bioclin Balm"! Cred ca Yannis te devora ca un mic piranha! 
3. Pidana,
eu nu-i povestesc nimik special lu' bebelinu' meu Alex! La cat imi turuie gura la telefon, la sor'sa si la tat'su cred ca ma va recunoaste usor dupa "ciripit", "cotcodacit" sau "croncanit".![]()
4. Ariel,
legat de gestul de a-i da Alexutzei o palma...ce sa zic "Momente vesele si triste" din viatza de parinte...nu obisnuiesc nici eu sa o pedepsesc corporal pe Larisa...darr foarte rar si justificat se intampla...si nu imi fac prea multe procese de constiinta...merg pe ideea ca "Unde da mama, creste!"...mai ales ca-i explic de ce am considerat ca era cazul de palmutza ( si stie Larisa ca o incaseaza daca bea sau mananca alimente foarte reci, gen suc, iaurt abia scoase din frigider - regula e sa aiba rabdare juma' de ora...la fel o incaseaza daca se joaca pe parchet si nu pe covor).
Ultima data a incasat-o Larisa sambata trecuta, de la maica-mea...a facut mandrutza mea un turn de carioci...asa a reusit sa mazgaleasca tavanul proaspat renovat din sufrageria bunicilor...si "decoratiunile" au continuat cu pete intense de carioca si pe covorul nou-noutz si pe fata de masa...Maica-mea hotarase initial sa o pedepseasca tinand-o captiva in casa...sa nu o duca la plimbarea promisa
(dupa ce Larisa avea doua saptamani de prizonierat la activ, ca fusese racita)...mi-a telefonat sa-mi zica de ispravile odraslei si ce pedeapsa ar fi mai potrivita...prin telefon o auzeam pe Larisa cum urla disperata ca mai sta in casa
...I-am zis maica-mii sa-i traga zece slapi la fund,
drept pedeapsa pentru boroboata si sa scoata prizoniera la plimbare! Foarte demna Larisa si-a pus fundul la bataie...a incasat cei zece slapi, dar a evadat din casa. Bineinteles ca i-am explicat ca-i incurajam creativitatea, dar sa gaseasca alt suport decat peretzii, covorul si fatza de masa.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Olgutzelu'drag,
parerea mea ar fi sa impodobesti bebelina Ioana-Sofia cu cercelusi din maternitate...urechiusele sunt mult mai fragede...
Io i-am pus Larisei cercelushi cand avea sapte luni; am dus-o la cabinetul pediatrei si asistenta a executat gaurile cu un ac de seringa pe care a tras cheitele cerceilor...eu a trebuit sa tin copilu' nemiscat...oricum au fost clipe de neuitat (prin barbaria lor)

...da' baba (si mamika ei) rabda la frumusetee!
Si acum ma amuz cu Larisa cand o pieptan si se mai intampla sa o trag nitel de par la descalcit...zicem in duet: "Baba rabda la frumusete!" si e un rasu'-plansu' sau plansu'-rasu'.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Naty,
felicitari pentru sofat! Vezi,tu, ce nu face un parinte pentru un copil cuminte?!!! Ma bucur ca ai fost privilegiata de juma' de ora de rasfatz in brate cu bebelina Iulia! Si mai ia felicitari si pentru cele 1400 grame! Si pentru comanda la carutz!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":