Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)
Raspunsuri - Pagina 10
cory3maz spune:
Cristina Goji,

de acord cu tine in ce priveste opiniile legate de:
- saltelutza de infasat (mai ales cand bebe creste si se rasuceste si se mai vindeca "ranile" nasterii);
- jucariile pentru copiii de pana la doi ani...intrucat copiii mici invata prin imitatie, li se par mult mai atractive obiectele manipulate de adulti (gen mobil, telecomanda, vesela etc...si Larisa mea era atrasa tot de categoriile astea de obiecte;
-leacurile si medicamentatiile de tot soiul anti-colici...si Larisa mea a avut colici, si noi am incercat toate chestiile si aceeiasi concluzie: "Frectzie la piciorul de lemn!". Da' cu detalii pe problema revin azi, mai pe la pranz, cand ma trezesc si eu ca OMU', ca o CUCOANA sau ca PORCU'!![]()

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
CristinaGoji spune:
Neatza!
!!! Pentru toata lumea! Azi am avut un copil super matinal - 6.30! Sper sa nu-si reia obiceiul de vara trecuta, cand se trezea cum se facea ziua afara
.
Cory - bine ai revenit in forta pe crenguta!
Sa revin la colici (desi inca sunt traumatizata de subiectul asta
) - ce functiona la noi (cat de cat) - dansat cu bebele in brate pe melodii ritmice, incalzit cu foenul la burtica, cu mana mea deasupra pe burtica lui pentru a controla intensitatea caldurii, iesitul afara la plimbare (ziua, ca noaptea mai greu), masaj in sensul acelor de ceasornic, incepand de la ombilic si genoflexiuni, si...cam atat.
Mami
32+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lyvy spune:
Helou de dimineata!!!
Am intrat sa vad ce ati mai ciripit c-apoi ma duc pana la doctor la un consult si un eco, sa ma mai vada si asta din oras, sa nu ma uite.![]()
Honey, FELICITARI and WELCOME BEBE ANDREW!!!

Delphin, chiar daca cu intarziere aduc si eu completari la ce a spus deja Naty in legatura cu simeticona.
Simeticona este un antiflatulent care scade tensiunea superficiala a bulelor de gaze din intestin, si astfel diminua sau inlatura gazele aflate in exces in intestin.Nu se absoarbe oral si se elimina prin scaun ca atare, deci e inofensiv.
In Romania, se gaseste sub denumirea de Sab Simplex, compr. suspensie orala si Espumisan caps. si emilsie orala.
Dintre cele doua Sab Simplex-ul are concentratie mai mare, deci efect mai bun.
Ma duc sa fac un dus si sa ma pregatesc de nenea doftoru!!!
Livi
+38
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
natynic spune:
Neata!
Cristina Goji, foarte util de stiut manevrele anticolici; dar cum ii faceai genoflexiuni, ii indoiai piciorusele pur si simplu?
Mama, Cory, ce revenire in forta! De-aia nu te cearta nimeni cand dispari ca magaru in ceata, ca si cand revii, e treaba serioasa, nene! Plus ca ne faci sa murim de ras, mai ales cand povestesti de Larisica cea demna, mandra si foarte sigura de ceea ce face si vrea!
Azi ma duc sa vaz cum e treaba cu alocatia copilului...of, ce nu-mi place sa invart acte pe la ghisee cu cucoane acre!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
CristinaGoji spune:
Da, Naty, ii indoiam genunchii pana la burtica, astfel incat sa si apese putin pe burtica, altfel nu avea efect.
Mami
32+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
kitzy spune:
Neata!
Si acum sa va povestesc cum a fost ieri: am ajuns acolo pe la 19 si ceva, fuuuuuuuuull de lume.....am zis ca revenim, am sunat-o pe doctora si am intrebat-o daca e ok sa vin pe la 21 si ceva, a zis ca e ok ca acum e multa lume. Ne-am plimbat prin oras, ne-am dus la o pizza si ne-am intors la spital, din fericire nu mai era nimeni. I-am dat bip ca am ajuns si a venit abia dupa o jumatate de ora, saraca arata asa de obosita, a zis ca are un salon plin cu gravide( cred ca s-au inteles sa nasca toate deodata )
Mi-a facut eco, Diana era in diagonala, capul in drepata si picioarele in stanga, nu s-a intors cu capul jos, doctora a zis ca ea nu stie ca nu asa se iese de acolo?!
E sanatoasa, capul si picioarele is mai mari cu o saptamana, a zis ca are picioare lungi, placenta cu grad de maturare 0/1.
O sa fac o minunatie de fata......
Mi-a zis ca ceva o tine sa nu se intoarca, dar nu stie ce, placenta e sus, cordonul e ok, doar ca spatiul e cam stramt, si poate de aia nu se poate intoarce. Mi-a dat sa iau NO SPA sa se mai relaxeze uterul, poate poate se intoarce. I-am zis ca tot mai des mi se intareste burta, dar fara sa ma doara si-a zis ca poate si din cauza asta. Peste 2 saptamani mergem iar la control, sa vedem ce noutati avem si de la 36 de saptamani incep monitorizarea plus un set mare si gras de analize.
Cam asta a fost.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
deeapui spune:
Hello si de la noi..am revenit pe baricade la servici, dar azi e ultima zi. De luni in prenatal nenica 
Multumim pentru aprecierile la adresa costumasului Biancai si operelor de arta ale lui Alex. Deh, are mama o cocheta si un artist boem! Combinatie fatala!!!
Deea
27+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
pucca spune:
Neatza randunici!
Fetelor, nu va facetzi griji pentru Clau, e bine. A avut ceva treaba zilele astea, ceva de rezolvat. Ne-a promis ca o sa incerce sa intre azi.
Naty, aseara nu ma simteam asa de bine, ma cam durea pe sub burta, nu foarte rau, ca o jena si ma miscam greu. Stateam si imi ziceam ca nu mai pot ca m-am saturat, vreau sa fiu la fel de activa cum eram inainte. Si deodata, imi apari tu in minte, si-mi zic sa-mi fie rusine si sa nu ma mai vait atata, sa iau exemplu de la tine care ai trecut prin atatea greutati, vai de inimioara ta, la cate ingrijorari a trebuit sa faca fatza. Si eu ma vait de niste dureri amarate. Vreau sa spun ca imediat m-am intarit si mi-a revenit optimismul. Am vrut sa stii toate astea ca sa vezi cat de mult insemni pentru noi. 

+33,
Bianca Maria
luny spune:
..neatza?? nu ma certati, am ajuns tarziu aseara..
NATY,ce frumooos, ai tinut bubulina in brate, ma bucur muuult, cred ca erai in aer de fericire!!

HONEY, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBE ANDREW, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adriutza, vazut poze frumoase, cu parinti fericiti!!
kitzy, si eu la un moment dat am avut spatiu cam mic pt bebe, si mi-a recomandat sa stau cateva ore pe zi si noaptea pe stanga, si, la fel, uterul cam tensionat...odihna in pat mai mult mi-a prescris!
Deea, sa ai o zi cat mai usoara la job azi, asa, ca ultima inainte de prenatal!
..macar cu vremea asta superba, trece parca mai repede, nu?
Aseara am ajuns tarziu si eram prea obosita sa mai scriu...acum sa va povestesc de ieri de la control: colul e 'cam cat un nasture', dar e inchis!! Matty nu are caputzul coborat prea jos, ceea ce este bine,asa ca in zilele urmatoare nu nastem
..ba chiar dr mi-a spus ca s-ar putea sa prindem 10 martie!!![]()
Despre STREPTOCOC: mai am cam 4 zile, termni tratamentrul, dar cu vreo 5 zile inainte de nastere, trebuie sa reiau Zinnatul, sa nasc pe antibiotic...in Romanica nu se face antibiotic intravenos in timpul travaliului, asa ca mai iau oral cateva zile inainte.Si voi naste normal!!..A, si foarte important, acelasi risc, de a ajunge la bebe, exista si la cezariana!!![]()
..
Dupa control, am mai mers prin oras, ca era frumos afara, ne-am oprit la Miniblu si am vazut un carucior interesant Hauck, firma nemteasca...patutul lui bebe tot de la ei este, si e super calitativ...stiti ceva despre carucioarele lor?
I-am mai cumparat lui bebe 4 body intregi cu botosei cu tot, de la Debenhams si un set de 2 cearsafuri cu elastic care au fost la reduceri, doar 200.000!!
Pucca, mami, ia-o usor, toate trec si ai sa vezi ca azi maine esti cu puiul iubit in brate si vei uita toate greutatile sarcinii!!
LUNY
,
in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
Mai avem un randunel!!! Honey, felicitari pentru bebe Andrew!!!
Naty, felicitari pentru greutate si la mai mare!!! Si felicitari pentru carucior!!
Mi-am schimbat si eu semnatura de azi, suna mai... aproape :).
Va doresc un week.end placut.
Nicoleta
32+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)