Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neatza randunici!

Cory, retur in fortza...dar asa la ore mici? Azi sper sa faci pe cucoana! Faina treaba cu slapii Si Seb a avut o corectie ieri...fara poveste seara...deci a fost grav!

Doctoritza de serviciu si farmacista de serviciu...va multzumesc mult pt. explicatii...sincer m-ati luminat...am vazut eu ca e una din compozantele principale la maalox, renie si altele din aceeasi ramura si nu prea intzelegeam ce si cum...acum sunt toba...+ info de la ariel sunt "pare" cum se zice pe aici!

Adriutza inca o data pozele tale sunt fara comentariu...de frumoase! BB Adrian sa se bucure de frumoasa lui camera..

Sovi, stai maica linistita ca mai ai timp sa devii fan roz. Eu am inceput sa port roz la cererea randunoiului meu...acum vreo 3 ani. "culorile" in care ma imbracam eu erau alb, negru, gris...variatii si amestecuri pe tema aceasta. Omu'm-a intrebat intr-o zii daca sunt trista sau nefericita...si mirandu-ma de intrebare mi-a explicat ca ar vrea sa ma vada in culori mai vesele...si am inceput cu desuuri roz si am ajuns la plovere si geanta si papuci.
Iar faptul ca Seb i-mi face complimente cand ma vede cu roz, ma motiveaza si mai mult.
E buna tzatza?BDW.

HONNEY, FELICITARI PT. BB SI RECUPERARE RAPIDA!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

BINE AI VENIT PE LUME, ANDREW! FELICITARI, VALI! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MUUULT!!!

Felicitari, Kitzy, pentru Dianutza maricica si cu multa personalitate!!

Vio, cica nu ai ce raporta!!! Pai rapoarte d-astea vesele vrem noi, eeee!!!

Delph, am comandat Colief, am remarcat ca este supliment alimentar, nu medicament:
http://www.colief.com/about.htm

Costa 17$, nu mi se pare deloc mult!!!http://ww6.aitsafe.com/cf/add.cfm

SaabSimplex am deja..the more, the merrier ! Sper sa nu le folosesc, si daca le voi folosi, sper sa aiba efect!!!

Cory, Larisel si-a mai castigat un fan, sotul meu. A zis ca vrea si el sa ii fie fata la fel de isteata .

Azi am de terminat ultima transa la calcat, asa ca sunt prin zona, sa stiti!!!

Olga 38+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, Zoze are carut de la Hauck, cel cu 3 roti gonflabile. Eu zic ca e super!

Honey, felicitari pt bebe Andrew!! Sa fie sanatos si cumintel!!

Adriuta, f frumoase pozele... Am sorbit fiecare imagine cu camera lui bebe. Ce de jucariiii!!!!!!!!!!!!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Luny, asa e, super vreme. Mi se pare ca Zoze are carucior de la Hauck, iti poate spune mai multe.

Deea27+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Si Vladutul meu m-a trezit matinal, adica la 8...as fi preferat o ora mai tarziu, dar...a stat langa mine in patut si eu am motait cu nasul in pielea lui pufoasa si dulce

Ne pregatim sa mergem la mama, ne pregateste ea azi pranzul, ce bine!

Papacica, de mult vroiam sa-ti zic, sa nu uit: cand te apuci de lenjeria cu albinute sa speli materialul mai intai la masina, cam la 40 grade, ca intra la apa! Eu l-am spalat dupa ce a croit cearceaful si apoi l-a inadit, intrase la apa!1 So, sa nu uiti, intai sa-l speli!

Cory, frumos de tot, imi face o placere sa te citesc, esti mortala! Si eu zic ca "unde da mama creste". La noi intervin palmutele la fund cand face crize de aruncat pe jos sau cand ne loveste (cam cu intentie) sau cand vrea ca totul sa fie ca el, sa aiba ultimul cuvant. Eu, insa, sufar rau dupa ce-i ard una la fund...

Kitzysi Luny, felicitari pt. bb-controleala!

Deea, felicitari pt. prenatal!

Oana 31+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, cine ti-a zis ca in Romania nu se face antibiotic intravenos in timpul travaliului?? In care din Romanii?Si cum sa fie acelasi risc de a trece streptococul la bebe in timpul travaliului, ca doar nu se umbla la fofo!
Aoleu, fetelor, m-am luat cu mainile de cap ce alergatura ma asteapta cu alocatia si indemnizatia...Cate acte, adeverinte, etc. Urasc chestiile astea si-s tare bata la ele, mereu am visat sa angajez un om care sa se poata ocupa de tot ce inseamna hartii, documente, facturi, etc. Ei, dar mai am eu pana acolo!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kitzy, pup gimnasta cu picioare lungi care sta oblic !

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!!
Felicitari Vali!!Bine ai venit Andrew!!

La multi ani Anca!!Te asteptam cu vesti!!

Felicitari Naty pentru jumatatea de ora petrecuta cu Iulia pufoshica(1400g) in brate si pentru curajul de a conduce (singurica) dupa atat timp!!

Si-acum..ca am terminat cu felicitarile-vreau sa o pupacesc-in primul rand pe socrela!M-ai mai animat cu sfaturile tale!
Sustin si eu-alaturi de Olgutza si Violeta-utilitatea scaunului auto!..Nu-i de joaca cu viata lui BB,fetelor!
Sarutmana Ana!Promit!!
Ma bucur ca esti bine,incearca sa te mentii asa..macar in luna a 9a sa intri!!Eu am intrat azi!De-acum incolo..
Deea cred ca Bia o sa fie o mica Scufita Rosie in costumasul ala!Abia astept sa o vad imbracata in el!
Interesant articolul despre colici(mama lor)-Ramo!
Adriuta m-ai terminat cu pozicile!!-Cu toate!! Si pictorialul,si camera lui BB,si hainutele,si zeppelinul,si bulgarasul..m-au topit!!
Nu sunt sigura ca nu ma dilat..si nici nu vreau sa stiu pana Joi,cand merg la pasacontrol!!M-am prostit-sau sunt doar-curajoasa?!
Oana,Miha,Ali,Cristina,Musia,Livi,Ariel,Cris,Andreea-cu gandul la painea ta frantuzeasca..incepuse chiar sa-mi miroase!!
Sovica de balta!!
Mama Cory!!De unde scoti soro pedepsele astea??!!!Suuupertare!!
Kitzy ce draguta e Dienuta ta-auzi la ea-sta pe diagonala!!Incearca si cu No-Spa..poate functioneaza!
Clau te asteptam pe crenguta!
Luny noi avem carutul de la Hauck si mi-e tare drag de el!
Pucca,Nicoleta,Delphin,Ioana!!
Despre mine..ce sa va mai zic..Azi-noapte am mai experimentat ceva contractii adevarate,dureroase..Il trezeam pe randunic,ma masa,ne culcam,iar ma durea,iar il trezeam..Acum ma simt bine,mi-am facut o fiola de No-Spa(im) si vad ca-i mult mai eficient asa..Bine..doare ..da' ce sa fac?!Imi mai fac unul mai pe seara si pe urma ies la plimbarica!!
Va pup pe toooaaate!!

Ela.. in 36+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, am revenit, dar nu in forta, ca sa zic asa...Am avut un pui de suparare care m-a tinut departe de crenguta, dar cred ca am remediat situatia deja de aseara. Am dormit foarte prost, am avut musafiri care au dormit la noi si a fost obositor. Au plecat azi-dimineata la 4 la aeroport si s-a dus si somnul meu. Dar sigur o sa dorm azi cateva ore bune.
Fizic, ma dor toate, fofo simt ca se rupe nu alta, apoi ma dor picioarele, spatele, burta abia o mai car prin casa si ma simt obosita tare! Plus ca burta e mai tot timpul tare si ma trage rau in jos!!!

De miercuri ne-am apucat sa montam patutul si sa aranjam dormitorul pentru Rebecca si s-a trezit Paul al meu ca vrea sa mai faca niste modificari in dormitor si sa si vopseasca 2 pereti cu orange. Asa ca mai are treaba zilele astea acolo, sper sa fie totul gata pana duminica. Tot duminica vine si mama si o sa stea la mine atat cat o sa vreau eu , cat o sa am nevoie de ea!

CAm asta despre mine, va multumesc tare mult ca v-ati gandit la mine, de citit v-am citit si eu , dar n-am mai foat in stare sa scriu!

Trimit mesajul asta si apoi fac scrisorica ...

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 3 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, bubu, deea sar'mana!..s-o strigam pe Elaaaa, sa imi zica si mie de carucior, tot ala cu 3 roti mi-a placut, unul cu gri!!!!
Aoleu,natynic, nu mai stiu nici eu ce sa cred...mi-a explicat ea, dar nu am retinut exact, a spus doar ca si la cezariana este un risc cu streptococul, nu asa ridicat, dar este...prin sange parca zicea...oricum, bine ca nu e cazul de cezariana!...a zis ca nu o sa fac intravenos antibioticul in travaliu si ca nu prea se face in Romanaia asa...si eu mai auzisem asta si de la dr mea dinainte de Medlife...ar fi fost parca mai bine intravenos atunci, nu? tu ce parere ai?..

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput