Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, bine ai revenit, odihneste-te azi, sa recuperezi!..
Zozela, asta este?..
http://www.miniblu. ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=531
Naty, pot sa te rog sa ma ajuti cu o 'traducere'? mi-a dat sa faco serie de analize, intre care si astea, si nu stiu denumirea lor, as vvrea sa caut cat costa pe net...HLG si IMR sau INR, timp trombina? cred ca asa scrie...

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Olgutzule, Naty, Zoze, Bubu multumim mult de urari! Normal ca are personalitate puternica, doar o sa fie in zodia taurului, deja se manifesta.
luny sper sa se rezolve cu No spa, acuma daca tot creste, greu o sa se mai intoarca. Eu inca am sperante ca o va face.

Daca tot e asa placut afara, eu ma imbrac si fac o plimbare pana la mama ca nu mai am chef sa stau in casa. Vb mai pe dupa-masa.
Pup toate fetele!!!!
Olgutzule cred ca ti-ai desfacut tu ieri un degetzel, asa-i? De aia nu era intoarsa Diana mea

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, eu zic sa-l iei si asa te va sfatui si Zoze. Dar acum nu stiu daca ai unde sa-l tii, la ce etaj stai, daca incape in lift... Trebuie sa te gandesti la mai multe aspecte. Plus ca e ceva mai greut ca cele tip umbrela...dar un locru e cert: bebe sta ca un print in ele si nici nu-l zguduie... rotile alea amortizeaza orice groapa...
Acum am vazut linkul...e acelasi carut ca al Elei, numai ca al ei e pe rosu.

Eu am unul asemanator de la ABC Design (e in album) si asa mi-am dorit de la inceput, sa nu ramana rotile blocate in gropile din oras. In plus stau la etajul 1, fara lift, deci si daca car 8 kg si daca car 10 tot aia e...

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

HONEY, FELICITARI PENTRU BEBE ANDREW, SA FIE SANATOS, FRUMOS SI MANCACIOS! SI TIE RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU PUIUL TAU DRAG.

Stela si Ririan, LA MULTI ANI fericiti si sanatosi alaturi de familie si copii, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi!

Giani, am vazut ca ai revenit acasica, dar nu ai pus poze pentru fete cu bebe Andrei! Poate azi, nu??? Randunicile vor dovada!!!!!

Naty, felicitari pentru progresele Iuliei, am citit ca a trecut la "grupa mare"! Si ai tinut-o in brate o jumatate de ora, imi dau seama ce fericita a fost inimioara ta de mamica! Nimic nu e mai frumos decat sa-ti tii copilasul in brate sanatos, nu-i asa? Si felicitari pentru ca ai urcat din nou la volan..., nici eu n-am mai condus de luni de zile, a trebuit sa ma duca randunoiul peste tot...Cred ca o sa am emotii cand o sa ma urc iar la volan!

Adriuta, subscriu si eu, sunt superbe pozele!

Am vazut ca ati mai vorbit de ingrijirea la baietei. Intr-adevar, trebuie decalotata cuculica, eu am facut asta o buna perioada si la un moment dat am zis ca nu mai e nevoie. Mare greseala..., dupa cateva luni s-a umflat si s-a inrosit, ne-am dus de urgenta la Budimex si au curatat bine acolo, dar pentru micut a fost ingrozitor de dureros, a tipat de numa'. Slava Domnului ca nu a ajuns la operatie, au reusit sa o curete fara sa taie nimic. Deci, mare grija mamici de baietei, curatati foarte bine inauntru caci se strange mizerie si se infecteaza . De-atunci, n-am mai ratat niciodata si deja de vreo 2 ani, Razvanel face singur oparatiunea asta la baita. E o rutina pentru el caci nu a uita ce-a suferit atunci la doctor, chiar daca avea doar un anisor!

Pupici speciali pentru Olgutz si Pucca, stiu ele de ce!

Imi mai aduc aminte ce-am citit si mai revin...

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 3 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata randunici

Am intrat sa va salut, de citit din urma nu am citit, rusine sa imi fie, dar sincer nu am vlaga nici sa stau pe scaun.
Ma simt din ce in ce mai epuizata, abia respir, cand ma duc din sufragerie pana la bucatarie mi se intareste burtica, ma doare spatele, incep sa gafai de parca as fi stat 24 de ore in picioare, oasele dintre picioare ma dor de nu mai pot, merg cracanata prin casa, si am in permanenta o mare stare de somnolenta.
De aceea eu de abia astept sa nasc mai repede, nu imi este dor decat de energia pe care o aveam inainte.
Asta noapte am avut contractii un pic dureroase la 5 min, apoi la 3 min, iar dupa o ora s-au calmat si am putut adormi.
Va pup pe toate si sa ma iertati daca intru mai rar.

36+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Bine ai venit bebe Andrew !!!! Sa cresti mare si sa iti bucuri familia. Felicitari Vali !!!

Sovi vroiam de mult sa te intreb cum pregatesi racii...da' nu asa pe fuga...cu lux de amanunte ca pana acum nu am poftit la nimic, m-a gasit acum...

Ela, ma uit mereu la semnatura ta pt ca eu sunt fix cu o saptamana in urma ta, deci azi ma laud si eu ca am intrat in a 35 sapta. Pupici si stai cumintzica acasa.

Elara sa te intorci cu vesti bune, daca e asa cum imi amintesc azi mergi la eco.

Fetelor ce mai gatiti zilele astea ca sunt in pana de inspiratie raaaau????

Pupam fara exceptii stolul !!!

Ana 35+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, imi place si mie si sotului, noi stam la 2, problema e ca e scara gen melc, stam intr-un bloc mic, gen vila, cu holuri stramte si fara lift!asa ca art fi o problema cu orice fel de carucior cred...dar ne-a venit ideea sa 'depozitam' caruciorul in portbagajul masinii, am un Focus break, maaaare rau, si as scapa de carat sus, jos!..seamana mult cu al tau, nu?
Tipa de la magazin a zis insa ca nu prea e ok pt nounascut, pt coloana, sa il tii putin ridicat, desi carutul e de la zero luni, dar nu se lasa la orizontala perfect!...din cauza asta am fi in dubiu cu el...si ar trebui sa luam scoica de masina separat, era una tot Hauck 3 mil si ceva, care mergea pusa pe carucior, dar am inteles ca o poti folosi pana pe la 10 luni, asa e?...voi ce parare aveti despre scoicile astea de masina, pana la ce varsta merg,de la nou-nascut pana la?..

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetelor, va mai amintiti de mine ???

felicit si eu toate fetele care au nascut si le doresc sa fie sanatosi cu totii si sa se bucure de copilasii lor. Iar celor care se apropie de nastere le doresc nasteri usoare si refaceri rapide.

eu sunt in asteptare...ieri, cel tarziu azi ar trebui sa-mi vina....eu sper sa nu mai vina si maine sa fac un test care sa-mi arate II liniute.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Varuna, o supita de pui si o mancarica de cartofi asa de buna,,,mai ale cu muraturi!!!si cu cola .

Alina 30+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 10 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, al meu se da aproape total la orizontala. Nu pare in poza...dar e aproape perfect intins... Sunt unele care se intind la 15 grade... Eu zic ca daca pui o paturica mai groasa poti sa plimbi bebelul linistita. Daca iei scoica cu atat mai bine. A mea se poate folosi pana la 13 kg (aprox. 15 luni)- scrie pe ea. E putin mai mare. Sunt unele mai micute, dar dupa un timp bebe sta cu piciorusele afara... Cred ca oricum vei lua scoica, asa ca ar fi perfect sa o iei potrivita pt carut.

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput