Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaGoji spune:
FELICITARI HONEY!!! BINE AI VENIT BEBE ANDREW!!!
Mami
32+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
VioletaH spune:
Ma intreba Olgutzika daca eu nu raportez nimic. Pai nu prea am ce...ieri la doctor nimic interesant, toate exact la fel ca si saptamana trecuta, la greutate stagnez: +12 kg, TA 11/7, nu am streptococ B, col tot inchis si mi-a zis ca prichindel e directionat cu caputul spre iesire si de acolo nu se mai misca decat inainte, la placinte! ![]()
In rest, ma vait si eu de dureri ca orice gravidutza de luna a 9-a si ma simt ca o balena esuata pe canapea. Nu mai pot sa merg la cumparaturi pentru ca pur si simplu nu ma mai tin incheieturile, prin casa abia daca mai misc una alta si inca mai am de lucru la camera lui bebe pentru ca mai astept niste chestii pe care le-am comandat pe net.
Cam asta. In rest, va citesc pe voi, dar si asta merge greu ca nu mai pot sa stau mult nici pe scaun...
Am vazut pozele Adriutzei, foarte frumoase! Si noi vrem sa mergem saptamana viitoare la un studio sa ne facem. Tu unde ai fost?
Naty, m-ai topit cu ce povestesti tu de Iulia scumpa
Vio
36+
Sean
POZE
natynic spune:
Adriuta, superbe poze, intr-adevar...
Vio,
, cum esti tu de discreta si nu te plangi de ale gravideniei decat daca intreaba lumea...Dar cu numai 12 kg in plus esti de-a dreptul intolerabila!
Delphin, intrebai tu parca (sau Adriuta?
) de simeticon. Doamna farmacista de serviciu a anuntat ca e obo si se retrage si oricum, sa o scutim de intrebari de serviciu, ca numai aia vede in fata ochilor; asa ca dna doctor de serviciu raspunde: simeticonul este tocmai acest Sabsimplex de care va ziceam ca pare o chestie destul de rvolutionara la adulti. De vazut la colicile bebeilor care, inclusiv din cele trimise de Ramo, rezulta a avea mai multe cauze, printre care, de ce nu? si una psihologica-Cory, tu ce parere ai? (tema pt maine)
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
adriuta spune:
AM MAI PUS POZE CU CAMERA LUI BEBE ASA CUM V-AM PROMIS. INCA NU ESTE GATA MAI AVEM DE LIPIT STIKERELE SI DE ADUS SUS MASA DE INFASAT (ne-a promis un prieten ca vine sa o suie sus), SI CEVA DETALII.
CHESTIILE DE AGATAT PE PERETE, CEARSAFUL, BED SKIRT-UL(AICI PATU' ARE FUSTE BREEE...:))) COMFORTERUL , DIAPER STACKER-UL,(BUMPERUL DE LA PAT, SI LAMP SHADE-UL -CARE NU SUNT IN POZE)INVELITORILE SI BUMPERUL DE LA COSUL LUI MOISE, DRAPERIA...SUNT CUSUTE DE MINE LA MASINA (BAZOOPLESII MEI...). AM AVUT EU PITICU' ASTA SALTARETZ SI PAA LA URMA I-AM DAT DE CAP....HA HA HA.
ORICUM BEBE O SA DOARMA PRIMELE SAPTAMANI IN DORMITOR LANGA NOI IN BASSINET.
http://community.webshots.com/album/562236988nliYyM
PROMIT SA REVIN CU POZELE FINALE CURAND.
ACUM MA DUC SA BAG CEVA LA GHIOZDAN SI VAD UN FILM SAU UN DOC. PE DISCOVERY.
PUP TOT STOLUL SI MAINE VA PUN NISTE POZE SURPRIZA!!!
PAAAA
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
bubu05 spune:
Honey, felicitari mamico pt. grasunel!
Bine ai venit Andrew-John!
Naty, ma bucur sa aud ca sab nu e chiar apa de ploaie si poate chiar l-a ajutat pe Vladut si nu i-am dat degeaba. Poate de-aia n-a facut colici ![]()
Adriuta, ce frumoasa e camera! Mai, la americancele astea e tare drlagut! Tot felul de chestii...cosuletul ala e demential, vreau si eu unul!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
sovietica spune:
Aoleo, mi-au sarit mamicile de fetite in cap 

Place rozu si la mine, n-am zis ca nu place, doar ca ma sperie/ma depasesc trendurile de cochetarii pe care le-am vazut in vo 2 randuri la niste fetite destul de mici (4-5 ani). Si mi-e teama ca n-as sti ce sa fac cu asa o fetita. Asa, daca e sa iasa si dorinta randunoiului si bb2 iese fetita, poate o sa mai aflu cum sa ma descurc cu ele de la colegele lui Sasha... Ce sa fac, eu am crescut mai haiduceste prin balta (Delta) si o parte din mine asa a ramas... Dar cu siguranta o sa aibe si ingerica noastra lucrusoare roz. Poate ea va fi sansa mea sa imi descopar latura mai sensibila sau mai bine zis mai feminina
Ariel, fa-ti norma repede pe anul asta la afumat casa, inainte sa terminati cu renovarea, ca sa remediati repede daca ceva :)
Sper ca nu e grav...
Heii Naty, pasi noi ai facut azi
Ai tinut zana jumatate de ora in brate, comandat caraut, condus... CU CANTEC INAINTEEEE!
Varuna, imi pare bine ca esti bine acum. Ah ce ma intaratati voi cu bread-makerul, si numai ce reusisem sa imi innabus dorinta :) Acum iar o sa visez dupa unu... Ca tare fitzoasa sunt la paine, si greu se gaseste paine buna in Bucuresti.
Deea, delir costumasul!
Si poza aia cu pampersii insirati de alex la fel!
Adriutza cat sunt de faine pozele!
ce amintiri placute veti avea...
Vaiiii si camera cat e de pusa la punct!! Cum stau hainutele pe umeras :)
Gudinde, brutar-sef, am salvat ideea cu sarea 
Honey, sa va traiasca bb Andrew!! Felicitari si adaptare usoara!
Azi dupa cursul de mamici la SUUB ne-a dus sa vizitam 3 saloane de lauze. Am vazut bebicii! 

Doamne ce micuti! Stateau cu mamicile in camera. Am fost si intr-o camera in care erau prematuri. Un bebe era nascut la 28 sapt. Era atat de mic ca-mi era greu sa ma uit la el!
La curs s-a vorbit despre alaptare. Pe cat posibil, ca audienta era cam indisciplinata si se divaga uneori :) Deh, eram cateva randunici gurese acolo... ![]()
Eu va pup de noapte buna! 
sovi
30+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mihutza11 spune:

LA MULTI ANI STELUTZA si RIRIAN! multa sanatate si tot ce va doriti alaturi de puiutzi si randunoi!

Bravo Honey!! refacere rapida si laptic pt bebe!
Bine ai venit pe lume bebe Andrew!! sa cresti mare si sanatos!! 

GIANI bine ai venit acasa!! si abia astept si eu ca restul lumii sa vad poze cu dovada!
Deea super costumatia de iesire din spital!
Adriutza super pozele si camera lui bb e de vis!
si multumesc si de achizitie![]()
acum scriu din amintiri si am o stare de somnolenta de abia m-am concentrat sa scriu si ce am scris pana acum... nu stiu ce e cu mine azi.. chiar ma simt adormita!
va pup si daca imi mai aduc aminte ce voiam sa mai zic revin!
Edit: ca trebuie sa zic ce ma bucur pt Naty ca a tinut-o in brate pe mica Iulia pt jum de ora!!
si bravo si de curajul cu sofatul si in plus si comanda online!
v-am zis ca-s adormita! 
Mihaela
35+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
natynic spune:
Sovi, care ati fost la SUUB? Ar trebui sa vin si eu...dar cand sa mai fac si asta?? Am ajuns la concluzia ca e muuult mai simplu la serviciu decat sa deretici prin casa, asta nu se termina NICIODATA (bun, si sa nu uitam ca la mine era cam mult de dereticat dupa atata somaj la pat...). Sa stii, Sovi ca mi-e foarte greu sa cred ca o voi creste pe nora ta Iulia cu cochetarii stil Barbie...nici eu n-am fost vreodata asa. cand eram mica nici nu ma uitam la papusi, jucam fotbal singura in curte; si tenis. Abia pe la 8-9 ani am pus mana pe papusi. Pantofi cu toc si farduri...foooarrte tarziu. Mie imi place rozul, lila si movul, dar niciodata nu m-am imbracat sofisticat, am parul dintotdeauna 100% natural, merg de 2-3 ori pe an la cosmetica, am unghiile taiate scurt si fara oja, etc, etc. Daca Iulia va avea alte gusturi, treaba ei, dar eu in Barbie nu o sa o transform.
Naty
mamica Iuliei Elena
natynic spune:
Fetelor, nu pot merge la culcare fara sa va spun cat apreciez faptul ca intelegeti si va bucurati asa mult de micile mele progrese, care pot parea usor ridicole dar...esenta Iulia sta in sticluta mica, eu am fost tare zdruncinata la cap si...scala de raportare e alta...
Va pup si va iubesc!
Naty
mamica Iuliei Elena
gudinde spune:
Naty
love you back
Si eu zic ca nu-i nimic ridicol. Progresele unui prematur oricat de mici ar fi sunt pasi uriasi.