Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Stela si Ririan, LA MULTI ANI! Sa aveti sanatate, sa fiti fericite, sa va bucurati de copilasii care vor veni in curand in viata voastra!

Vio 36+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Butucico, auzi, tu il tii ascuns pe bebe Andrei - Am dovada?! Sau vrei sa-i vinzi pozele la vreo revista pe milioane de dolari?!

Ia fa bine si baga o fetisoara dulcica aici, ca sa ti-l laudam si noi!! Cum vrei sa te mai rugam??!!

Fetelor, va promit solemn ca primul lucru pe care il fac cand ajung acasa e sa pun macar o poza cu bebe David!! Numai sa vrea sa iasa!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stai calma mai ioana, ca nu-l apuca majoratul la tine in burta:))) oricum nu cred ca ma bate nimeni la capitolul nasterea la 42 + :))), nici nu doresc nimanui.
olgutza, ai incredere in instinct. iti va dicta ce trebuie sa faci! si apropos de ce zicea delfinas dragalas, eu am gauri, dar nu port cercei!
mai, voi ma ingrijorati cu clau!!!! clau, unde esti mama? sper ca esti cu razvanel la joaca:)
kya, tu pe unde umblii?

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, chiar! Si eu sunt cu gauri si fara cercei !

Fetelor, Clau e bine, revine curand pe crenguta! Tot cu Rebeccutza la purtator!!!

Vio, tu nu raportezi nimic?

Fetele noastre-s la curs acum, si stau la taclaleeee!!!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am revenit si raportez: AM FOST CUMINTE!!
Pana la urma am luat masina, ca ma gandeam sa iau taxi (n-am mijloc de transport direct la Giulesti si pe jos ma saturasem sa umblu). Aiurea, sun eu ce sun si nici un taxi disponibil...Asa ca...ce sa fac...iacata ca nici un stimulent pt sofat n-a fost mai bun decat dorinta sa-mi vad fata . Ce incetut seara sau in weekend...am plecat nene, singura, pe traficul maxim, prin santierul de la Orhideea unde se claxoneaza non-stop de n-am avut nici o greata! Ma mir si eu de mine cat ma schimb...DAR A MERITAT!!! Am dat peste niste asistente painea Domnului, sa le pui pe rana; vorbeau cu mamicile, explicau, schimbau toti bebicii vorbindu-le frumos fiecaruia. Mi-au dat-o pe Iulia in brate si m-au pus pe un scaun si am tinut-o JUMA DE ORA!!! M-am distrat ca a tot sughitat si nu-i convenea si protesta-i-am auzit si eu glasciorul. Avea cojite fine in cap dar i-am promis ca dupa ce vine acasa facem baita pe cap si le scoatem, ca tati abia asteapta sa o spele. Avem 1400 g. Aaa, si cand i-am zis la un moment dat "Frumoasa mea, cea mai frumoasa fata" PE CUVANTUL MEU ca a tras un suras laaarg si foarte plin de sine

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Mey Butucico, vazusi ce scrise Ioana?? Ca ea poza cu David va pune imediat! Io ce sa mai zic, am instruit randunoiul inca din spital sa va trimita. N-ai obraz si n-ai maniere!

Naty
mamica Iuliei Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty-ma bucur pt printesa ta frumoasa si zambareata...ia sa vezi tu ce minune de copil o sa fie iulia si sanatoasa si frumoasa...imi imaginez cat esti de fericita...defapt se simte fericirea din cuvintele tale...

rami26 + 32 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cate nu face mama pt. copil si mai ales cat curaj da un copil mamei...BRAVO NATY!

Vezi ca a meritat?! Ma bucur si eu pt. tine...se simte in vorbele tale cat de bine te-ai simtit si cat de mult ti-a incarcat "bateriile", IULIA!

Acu', intrebare intrebatoare...ce facem cand apar colicii (colicile)? Am cumparat eu ciaiuri cand am fost in Ro, ca aici se practica " enormal, las' ca trece", am luat si ceva baby water, dar cica ar fii ceva frectie la picior de lemn.

Am rascolit eu netul asta dupamiaza dupa homeopatice, am gasit ceva COCYNTAL de la Boiron si INFACOL, dar normal ca nu sunt comercializate in FR. Si am citit numai de bine...

Voi ce stiti, ce ziceti?

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Fetelor, dupa ce v-am innebunit de cap si v-am dat de lucru tuturor, mi-am comandat adineauri primul-primul carucior pe care pusesem eu ochii, Brevi Grillo; stiu ca e indicat de la 6 luni in sus dar e usor si foarte, foarte fain si...stiti cum e cu ascultarea primului instinct...la noi la medici deseori functioneaza...Plus ca am zis gata cu temerile si superstitiile, incep si iau tot ce trebuie! In spital o colega de salon, instructor de reiki, mi-a zis ca ea a luat tot dinaintea nasterii pt ca altfel e ca si cum ai atrage raul; nu, trebuie sa fiu cum sunteti si voi, increzatoare ca totul va fi bine si copilul trebuie intampinat cu tot ceea ce are nevoie. Of, sa nu credeti ca nu am inca inima stransa, e usor sa vorbesc dar...gheata trebuie sparta, ca si cu masina

Naty
mamica Iuliei Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Trebuia sa ma laud si eu ca mi-am luat masina de facut paine...la care am facut inclusiv cozonac cu cacao si stafide, e un Panasonic si il iube muuuuult.

Chiar daca nu intreaba nimeni, sunt bine, am scapat (din nou) de contractii si stau cumintica in pat (bineninteles cu motan cu tot).

Vali sa ai nastere usoara si sa te intorci cu bine acasa cu bebe Andrew.

Stelutza, Ririan la multi ani si sa aveti cei mai sanatosi, frumosi si jucausi bebei.

Ela sa te faci bine, sa fuga toate durerile, stai cumintzica in patutz.

Elara cand ai intalnirea cu Pop? M-am gandit la tine ca nu mai stiam exact cand ai eco, azi sau maine???te-am adaugat pe mess, poate intri sa vb.

Naty ma bucur tare tare pentru Iulia micutza si frumoasa care a trecut la grupa mare.

Giani bine ai venit acasa...si ziceai ca stai la coada la nascut .

Diana ma gandesc la voi, stiu ca probabil nu ai cum sa intri acum cu vesti

Ana 34+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput