Fetele din Austria (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Flavia fruntea sus.

Dana eu mi-am dorit mereu copii, ii multumesc lui Doamne Doamne ca ne-a ajutat si singura dorinta a mea e sa mi-i tina sanatosi.Fiecare stie cat poate duce si nu e nimeni de condamnat daca vrea sau nu mai multi.Daca tu te simti implinita si iti e bine, nu ai de ce sa-ti faci ganduri.

Adina si tie fruntea sus, e mai greu acum dar va trece.

Violeta te asteptam atunci , daca e sa stim exact cate suntem si sa fac o rezervare pentru sambata, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna dimineta, fetelor!

Gabriela, imediat de stiu sigur si de Monica am sa anunt!

Silar,ma gandesc ca ti-e tare greu singura.Dar eu zic ca o sa fie bine,ca doar pt copilasii faceti sacrificiul asta.Sa dea Domnul sa fie bine!Nu stiu cum sunt preturile in Praga,dar in Romania mi-se par aceleasi si unele chiar mai mari decat aici.

Eu si sotul meu ne-am dorit si ne dorim o familie mare!Ma sprijina si ma ajuta mult,probabil din cauza asta nu simt asa greu."Lucram in echipa" ca sa zic asa!Plus de asta,Stefan,primul copil,are 10 ani.Timpul pe care il petrec cu el pe mine ma relaxeaza,discutam mult,are cultura generala, pt varsta lui,destul de diversificata si chiar invat mult de la el!
Pentru mine,copiii mei sunt totul,prin ei simt ca traiesc!Si cum spune Gabriela,"Fiecare stie cat poate duce si nu e nimeni de condamnat daca vrea sau nu mai multi.Daca tu te simti implinita si iti e bine, nu ai de ce sa-ti faci ganduri."
Important este sa fim sanatosi cu totii si sa ne bucuram ce tot ce ne-a dat Dumnezeu pe toate planurile!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefa,

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Silar am vazut ca Mihaita al tau este de-o seama cu baiatul meu Phillip(nascut doar cu o zi inainte, pe 6 Februarie 2004).Praga e mult mai ieftina decat Viena,intr-adevar.Daca sotul tau este plecat pentru o perioada limitata as spune eu ca nu e asa greu.Voi de ce nu il insotiti, daca si la Praga ati fost impreuna?

Adriana pai ce sa fac....atunci chiar nimic am asteptat.Cu cateva zile inainte m-am agitat, aveam asa un presentiment dar s-a intamplat cand a vrut bebe/cand a fost pregatit.Chiar dormeam.....si am sarit in haine si papuci si la spital.Hai ca mai ai si tu putin!

Violeta noi posibil sa mergem maine la Auhofcenter.O sa fac o rezervare pt 10 persoane, si daca om fi mai putine nu e bai o sa avem loc mai mult.Bine ca e restaurantul mare si putine locuri pentru fumatori asa ca nu iti fa griji pt copilasi.

Caro te asteptam atunci pe 29, daca e poate ne mai intalnim cateva.

Alexandra tu nu ai dat nici un semn, ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

In Buc. e o zi superba - 21 grade, iti vine dor de duca; mai avem si noi putin si aterizam in Viena - abia astept!

Gabriela, si eu m-am agitat inainte de nasterea Larei si dim. hop, a venit! daca va intalniti pe 29 martie mi-ar placea sa vin si eu.

Silar, dar fetita ta va face un anisor curand -- cum s-o lasati acasa? sa nu sarbatoriti toti impreuna? Tu stii insa mai bine.
te inteleg cu gradinita, depinde de copilas cum se adapteaza, e sigur mai dificil atunci cand nu intelege limba. Oricum, poate sotul vine acasa curand in Ro, primeste alta oferta, si veti fi toti impreuna.

Nu stiu cum e Praga, insa cum spunea si Violeta, Buc. e durere. Sunt preturi la fel de mari ca la Viena sau si mai mari (sunt si exceptii, vezi painea, cartofii una alta, insa asa de putine, ca le poti numara pe degete). E groaznic pt. cei cu venituri modeste!

Adriana, 30+, mamica Larei (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Mai fetelor daca ati stii voi cat de mult ador eu bebelusi, as face in fiecare an cate unul, dar nu asha merg treburile. Taty al nostru are contract pana in decembrie deocamdata, si nu putem sa merge cu el pentru ca Mihaita trebe sa mearga la gradi, ca l-am tinut anul trecut acasa pana in toamna cand a fost la gradi in Praga si bine nu prea ia fost. Daca lui taty ii prelungeste contractul venim si noi de la anul la Viena , pana atunci tragem cu engleza cat putem> vroiam sa va intrebun curs de germene fara profesor credeti ca ar ajuta?? Taty face cursuri de germana la firma el s-a scos, dar noi...
Target-ul nostru este sa ne crestem copii pe undeva prin Austria - Germania asha ne gandeam noi cand am terminat facultatea, de asta ne sacrificam cum putem fiecare, pana la urma stiu ca o sa fie bine.
si multa sanatate
Voi stiti ce mult mi-a placut mie la Muller, mmmmmmmm
Poate ajung si la Pandorf daca o fi deschis de pastele ortodox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetelor,

Noi am inceput de ieri sa iesit un pic afara la plimbare!
Din pacate nu o sa vin sambata,soacra-mea lucreaza,sotul si el si sa vin cu ala mic nu vreu.De unde stau eu cam 45 minute imi trebuie ca sa ajung cu mijloace de transport,pe net arata ca va si ploua...
Daca va intalniti pe 29 martie si totul va fii ok voi veni atunci!

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu fetele
la bucuresti e cald si bine dupa cate vad si la salzburg ninge/ploua
abia astept sa ne vedem pe 29,poate ne adunam mai multe.
va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Buna fetele,

Va citesc mereu cu placere, Viena fiind unul dintre orasele europene care mi-au ramas nevizitate. Vom fi acolo pentru 4 zile (18 - 22 Martie)

Avem rezervare la hotelul Hilton Plaza. Imi dati un sfat cum sa ajungem de la aeroport la hotel - care ar fi cel mai comod mijloc de transport?

Orice alte sfaturi referitor la scurta noastra vizita, mi-ar fi de mare ajutor.

Va multumesc si va duresc o zi frumoasa!

PS: Care hotel este mai bun in opinia voastra? Hilton Plaza sau Austria Trend Hotel Europa?

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna diminetata, fetele!

Noi suntem bine,am terminat cu antibioticul.Dar,Alessandra a inceput sa tuseasca iar!A tusit aproape toata noaptea.Ieri le-am scos afara,am fost pana la posta si la farmacie,nu am stat mult.Sa fie oare asta motivul?Ceea ce nu prea cred.Maira nu mai are nimic, luni am fost doar cu ea afara,am avut termin la Hautarzt.Nu stiu ce sa mai zic.Trebuie sa merg iar la doctor.

Gabriela, daca zici ca e mare restaurantul si nu se fumeaza,e super!
La noi e sigur,eu si surorile mele,Cerasela si Monica,deci 3 persoane plus copilasii. Tu ce faci? E totul bine cu puisorii?
Doarme Luca noaptea?

Despre intalnirea de pe 29,cu parere de rau va spun de acum ca nu pot veni.Am examen pe 3 aprilie.

Gina,cand am nascut-o pe Maira,un dr pediatru mai in varsta mi-a spus ca copii trebuiesc scosi afara in fiecare zi,cel putin o ora.Foarte bine ai facut ca l-ai scos pe Thomas afara.Oricum e mai bine si pt tine,te mai recreezi un pic!Imi pare rau ca nu vi sambata,dar ne vedem noi alta data!

Carolada,o sa fie si la noi soare!

Cornalia,nu am stat la nici unul din cele 2 hoteluri,dar din cate stiu,Hilton Plaza e mai "renumit" sa zic asa!
Cel mai comod mijloc de transport e taxiul,te costa cam 40-50 €,varianta mai ieftina este trenul CAT care costa 9 € pro/pers,plus ca mai trebuie sa schimbi 2 metrouri,parca.1 bilet metrou costa 1.70 € pro/pers.
Daca vrei varianta cu metroul,scrie si-ti dam traseul exact.

Va pup si va urez o zi superba!!!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna fetelor,

Abia astept sa ne intilnim de 8 Martie si sa ne cunoastem !!

Eu acum vine de la doctorita, am pus de la inceput pina acum 8 kg iar eu sint ok cu asta. Bebe e bine si activ, a crescut, nu mi-a dat detalii dar l-a masurat si e bine. M-a intrebat daca stiu ce e , si daca vreau sa aflu m-am mirat caci ea imi facuse si amnio, ma sunase sa-mi zica rezultatul si stia ca nu vreau sa aflu ce e bebe. I-am zis din nou ca nu vrem sa stim, a ris, a zis " bine" si sa-i amintesc de fiecare data. Am intrebat-o daca se vede si a zis ca da, 100% dar gata, tine secret !! Asa ca acuma mor de curiozitate, ca ea stie si eu nu , m-a lovit curiozitatea, eu si asa sint foarte curioasa din fire !!
Dar sper sa rezist, macar de data asta !!

Miine dimineata merg la spital, tot la ea, sa fac ecografia morfologica ( cred), detaliata, cu masuratori ale organelor, fiecare in parte.

cam asta de pe la noi....

Fericita , 20 sapt cu bebe 3 SURPRIZA

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput