Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 8
silar spune:
Adriana_78 as lua-o cu mare drag si pe Mariuta cu noi la taty de paste, dar drumul este f obositor pentru ea si avionul il avem seara la 22,30, iar fatuca me nu doarme decat in pat. Asta vara cand am fost la Roma nu a dormit deloc pe drum, in nici un mijloc de transport, abia pe la 3 noaptea cand am ajuns acasa la Onesti a adormit, a fost un chin pt noi toti. Si apoi mie singura imi este f greu sa calatoresc cu amandoi, e dificil drumul, cu maxi taxti pana la Bucuresti, apoi cu metrou autobuz pana la aeroport si acolo stat o gramada de timp pana la avion.
Adriana_78 spune:
Silar, inteleg acum -- ma gandeam, ca plecati cu o masina mica (sau chiar ca exista avion direct din apropierea orasului unde stati). In scaunul de masina de obicei copilasii adorm ...
Nu stiam ca mergeti la Buc. cu maxi-taxi apoi avion, e sigur obositor, te cred ca nu e usor . Nu poate sotul tau sa-si ia concediu cateva zile si sa vina el la voi?
Marimar, nici eu n.as rezista sa nu stiu ce e bebe.
Eu zic ca la voi va fi baietel - ca asta e anul baieteilor.
Orice ar fi, imp. e sa fie sanatos. Pt. ce spital te-ai decis?
Adriana, 30+, mamica Larei (22.06.2005)
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele mele!
Nu am mai scris de mult si nu am nici o scuza dar nu mai am mult timp ;munca ,copil si somn.P e 8 martie au organizat colegele de munca o intalnire desi nu pare prea sigur; concediu am o saptamana de pe 17-23 si in rest stres,munca ,munca si iar munca.
Pupici dulci la toate si sper sa n-e vedem!!!
Flaflo spune:
Buna fetele, mai dau si eu un semn de viata, m-a luat alaltaieri o migrena cumplita, abia acum de dimineata vad ca e mult mai bine.
Ieri am fost cu Bianca la balet, nu a mai vrut sa plece de acolo, e foarte pasionata!
Abia astept sa ne intilnim miine, ma inscriu si eu cu 2 persoane, Liana s-a hotarit sa vina si ea. Ma bucur ca de data asta reusim sa ne stringem mai multe.
Cu aripile intinse!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
danat spune:
Fetelor intru si eu putin inainte de a pleca de la servici sa va urez sa aveti o zi frumoasa tare maine de 8 Martie, sa va iubeasca toti cei dragi (in general, nu doar maine) si sa fiti frumoase si sanatoase!!!
Petrecere frumoasa la intalneala, tare mi-ar fi placut sa fiu alaturi de voi
Cadoul meu de 8 martie este ca sotul se afla in Buc. cu delegatie si sta pina duminica .
Pupiceeeeiiii!!!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Babee spune:
Nu stiu cand mai apuc sa postez,detaliile pentru maine:
Locatia-Auhofcenter, restaurantul Khan's(mongolez).Este in aripa noua, pe langa magazinul Fussl ,la etajul 1 langa scoala de soferi.
Orele 17:oo, cine poate vine, masa este rezervata pt 15 persoane, nu am dat un nume.
.
laviniaN spune:
Fetelor imi pare rau dar eu nu pot ajunge maine...nu am cu ce veni din Bratislava ,prietena mea cu, care trebuia sa vin nu poate maine ...are probleme urgente de rezolvat la birou....doar daca as veni cu sotul si cu fata ,dar nu vreau sa va stric petrecerea cu barbatul langa mine...nici pe ei nu am unde sa-i las pt ca prietenii nostri de la vienna sunt plecati...asa ca ramane pe alta data.
va pup si va doresc distractie placuta.
LA MULTI ANI!!
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Va doresc si eu o zi de 8 Martie cat mai frumoasa, cu soare, flori si voie buna!
Sa va simtiti bine diseara la intalnire. Si sa va ganditi si la noi
Adriana, 31, mamica Larei (22.06.2005)
nico27 spune:
Eu nu am mai apucat sa va scriu.Din pacate eu stau in WienUngebung si imi ia ceva timp sa ajung la intalnire dar nu asta e problema pentru ca de obicei ies la plimbare numai in Wien.Problema e ca sunt pe ultima suta de metri,pe 15 am termin si ma simt foarte grea,ieri de exemplu am fost sa ma plimb in Wien,nu am stiut cum sa ajung mai repede acasa.Oricum sper sa ne vedem cu alta ocazie si va doresc sa aveti o zi frumoasa si sa va distrati!LA MULTI ANI de 8 martie va doresc la toate!