Fetele din Austria (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nico27 spune:

Buna fetelor!Ce frumoase sunt toate pozele,o sa incerc sa pun si eu,sper sa reusesc.In legatura cu intalnirea din 8 martie imi doresc din suflet sa vin sa ne cunoastem si sper sa pot face asta.Sunt pe ultima suta de metri pana la termin si mi-e cam frica sa plec de acasa acum ca nu cumva sa ma ia durerile si sa nu fiu acasa.Oricum am sa anunt pe forum.Va doresc o primavara frumoasa!Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ieri am primit un martisor super de la Rebecca-a urcat singura scarile.E si ea mare acum.

Gina eu l-am scos pe Luca din a 5-a zi la plimbare.Cate putin in fiecare zi si maresti timpul.Eu am prins si vreme calda dar nu suntem genul ce stau in casa, Phillip si Rebecca vor afara la ore fixe.

Flavia nu vine si Liana de 8 Martie?

Lavinia pot fi dintii,rabdare multa.

Nico te mosim noi ca avem experienta.Tu cam cand ai termin, scuze dar am uitat

Adina of ce mai trageti si voi ba cu una, ba cu alta.Sanatate multa va doresc si mi-ar placea sa veniti.

Caro, Alexa voi nu dati nicio veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu

un martisor si de la mine cu intarziereca daca aici nu se sarbatoreste,uit mereu.din pacate n o sa pot veni pe 8 martie,am o excursie importanta,dar vin sigur pe 29 martie ca am excursie la viena
in rest toate bune va doresc

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Flavia ce bine de tine ca ai fata mare mai poti iesi din casa ...la mine tare nasol aici singura fara nici un ajutor nu pot face nimic de fetita sunt cu ochii pe ea ca pe butelie...face la rasuciri desi o pun in patutul ei de cateva zile era cu un picior peste pat si abia in 5 martie face 6 luni.
Babee m-as bucura sa fie dintii si nu alte probleme sa nu incepem iar cu nemancatul ca inebunesc.
eu sunt de felul meu mai panicoasa poate ca e si primul copil de aceea sunt asa de disperata.
in legatura cu 8 martie as vrea sa vin si eu dar sa vad cum o rezolv pe asta mica,chiar daca o las cu sotul tot el tre sa vina sa ma aduca pana la vienna si sa vina apoi dupa mine....sa vad poate mai conving o romanca de-a noastra colega cu sotul sa vina cu mine...mentionez ca eu nu am masina asa ca sunt dependenta de barbat....asta e ce sa fac.
ami puteti spune care e programul pe 8 martie si unde anume e intalneala??

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
Cum ati petrecut weekendul?

Lavinia, da' de ce nu poti iesi cu fetita??? e normal sa inceapa sa exploreze lumea, sa se rasuceasca -- pune-o undeva pe jos, eu asa am facut, era februarie si o lasam pe jos pe o paturica mare pe care se invartea dintr-o parte in alta.
Acum cand sunt mici stau linistiti in carucior afara, sa vezi cand incep sa mearag, atunci stres, ca se dezechilibreaza, cad des, sunt curiosi si vor sa se bage peste tot. Si eu tot singura am fost cu Lara, insa cautam sa ies cat mai des din casa, ca intre 4 pereti singura parca mai rau era.

Gina si noi am scos-o pe Lara a 5 zi de la venirea pe lume -- e adevarat ca era iunie, vreme frumoasa, calduroasa, insa nu e nevoie sa fii 5 ore plecata cu ea - treptata-treptat; aerul ii face sigur bine.

Gabriela, asta da martisor! Rebeccca merge la gradinita?

Nico, nu-ti face griji! Un pic de miscare inainte de nastere e sigur buna. Cred ca n-ar trebui sa iesi departe din oras, insa pe distante mici n-ai ce pati ... crezi ca daca se rupe apa si te iau durerile pe strada, nasti in 10 minute? asta numai in filme si la Gabriela -- am glumit, vroiam sa spun, ca ai timp sa ajungi la spital si sa te supravegheze un doctor fara probleme.

Gabi, tot nu ne-ai spus ce-ai facut tu in seara ai cu nasterea? ne cerai sfaturi sa nasti mai repede si apoi ne scrii din spital. Vreau si eu reteta!

Adinag, sanatate lui Floris! Sper ca e mai bine!

Adriana, 30+, mamica Larei (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, nu mi-am terminat ideea in ultima postare, asa ca......
Referitor la poze, Dana, Adriana, Violeta, va multumim de aprecieri, din pacate noi vom ramine in formatie de trei. Citeva dintre feteele mai vechi pe forum stiu ca am pierdut 2 sarcini (saptaminile 21 si 22) inainte de Bianca, iar anul trecut a venit "lovitura sub centura", cind l-am pierdut pe baietelul nostru in saptamina 26. Nu vreau sa aprofundez, am vrut doar sa dau o explicatie pentru ca aceste urari imi sfisie inima...... Eu am invatat sa ma bucur de ceea ce am, asa ca ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi-a daruit-o pe Bianca si incerc sa cred ca orice se intimpla pe lumea asta isi are rostul.
Imi cer scuze ca am intristat cu aceasta postare gravidutele si proaspetele mamici, sper sa ma iertati.

Babee, era planificat sa vina si Liana, dar o las pe Bianca la ai mei (unde locuieste si Liana) si ii va fi imposibil sa vina. E inca atit de fixata pe ea ca nu o lasa nici sa respire.

Fetelor, ar trebui sa facem o lista, sa rezervam masa, ca e simbata si mai e si 8 martie!!!! Incep eu lista si va rog pina la mijlocul saptaminii sa va inscrieti. Deci vin sigur: Babee, Alinah, Marimar, Flaflo, Violeta . Restul, cum va hotariti?

Vine primavara!!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Flaflo nu stiam ca ai trecut prin asa incercari cu sarcinile anterioare...imi pare rau, dar vorba ta, poata asa a trebuit sa fie...ne "linistim" cu aceste vorbe.

Eu una incerc sa nu ma las prea mult influentata de "exterior" in sensul ca, uite, acum vazand toata "gasca" de fete austriece cu cate 2-3-4 copilasi mai, mai ca imi vine "pofta" de a mai face si noi inca unul (mai ales ca ne bate putin acest gand, mai ales daca ar fi sa fie fetitza ). Insa, imi pastrez luciditatea, caci atit timp cat eu nu ma simt pregatita (acum, cand stiu ce inseamna cresterea unui copil - prima oara nici nu ne-am gandit, ne doream copil si asta a fost!) si cand stiu ca nu va avea cine sa ma ajute la Viena, parca imi scade si farama de curaj pe care o mai am... Sigur, imi place si mie sa vad familii cu mai multi copilasi, parca sunt mai complete, si copiii cresc altfel, eu sunt singura la parinti si stiu ce inseamna, dar parca tot nu sunt argumente atit de convingatoare incat sa ma faca ca, la 39 de anisori pe care-i voi face curand sa imi mai doresc s-o iau de la capat. Poate veti gandi ca sunt egoista, eu una stiu ca nu-s dar mai vreau si altele de la viata (nu cariera ), iar un bebe mic te 'tine pe loc", in sensul ca iti solicita toata atentia, cativa anisori. Asa vad eu, poate gresesc

Ma bucur pt voi fetelor ca va puteti intalni de 8 martie, mi-ar fi placut sa fiu si eu deja acolo sa ne cunoastem, dar sper ca se va mai repeta o astfel de intalnire si dupa ce vom veni si noi in Viena.

Pupicei!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetelor si o primavara frumoasa cu mult soare si sanatate. Nu va cunosc personal dar va citesc si tare mult imi place de voi toate. Violeta sa-ti dea dumnezeu sarcina ushoara si sanatate la pitici ca tare curajoasa mai esti, eu am doi copii si desi taty mai vrea cel putin unul- eu nu mai am curaj sa fac. dar sa va zik despre noi; taty al nostru lucreaza la Vienna din noiembrie anul trecut iar noi 2 pitici si o mamica ne ducem zilele in Ro cu dorul de taty dupa noi .Eu personal am fost la Vienna la sfarsitul lui ianuarie si mi-a placut acolo dar scumppp tare fata de Praga (am locuit acolo anul trecut 9 luni), voi cum va descurcati?? Mai venim in Vienna de pastele ortodox doar eu si baietelul nostru Mihaita la taty in vizita, pe Mariuta o lasam la bunica - ea e prea micuta sa calatoraeasca doar cu mine. Din pacate noi nu ne putem muta toti la Vienna ca am avut ceva experiente negative cu gradinita in alta tara la modul ca baietetlul meu nestiind engleza nu s-a acomodat in Praga, iar din toamna vreau sa o dau si pe Mariuta la gradi. Din pacate ne este f greu fara taty si nu stim cum sa procedam mai bine. In schimb eu ma bucur tare mult ca existati si sper sa va si cunosc personal daca o fi sa nemutam in Viena. La Praga am o singura prietena cu care vorbesc in fiecare zi pe mes, dar noi ne vedeam doar in week-end. Multumesc pt toate informatiile pe care le dati si va pe toate. Va rog eu mult sa va intalniti de 8 Martie si sa va distrati, eu anul asta zik pas - aste e viata, daca am putea sa le avem pe toate ce bine ar fi....
Apropo de polipi , la mine amandoi copii au polipi si medicul ORL-ist ne-a sfatuit sa ma mergem asha cu ei pana pe la 6-7 ani.
La multi ani de 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Flavia

Dana, ba eu te inteleg! Eu cred ca nu e bine sa avem mai multi copii numei din motive gen: e mai bine ptr ei sa nu fie singuri (si eu sunt singura la parinti, stiu ca mi-ar fi fost mai bine cu frate/sora), sau ptr optica. Ori este dorinta, ori nu... Sunt femei care sunt tare fericite sa fie mame in primul rand, mir recunosc ca imi lipseste timpul pentru mine si nu sunt dispusa sa fac TOTUL pentru copii. Cu toate ca-i iubesc ca pe ochii din cap, dar asa sunt eu, mai egoista

Cred ca daca n-as fi un pic nebuna si un pic inconstienta nu as mai fi avut al doilea, ca si mie mi se pare greu sa cresti copii. Ma face si fericita sa-i am, asta-i clar, dar sunt si multe renunturi. Mai ales acum, Jasmina fiind la o varsta la care te poti cat de cat intelege cu ea, mi-am recapatat o parte din libertate si din viata mea, acum am luat-o de la capat, cum bine zici. Deci eu te inteleg, insa la mine a fost totusi dorinta de a avea inca un bb (sau inconstienta ;-)) mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele,

Flavia,imi pare tare rau,ca urarile mele ti-au trezit trairi dureroase.Imi pare rau!Important este ca voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati(asa cum spui)de Bianca!

Fetelor,se pare ca o sa vina si surorile mele,Cerasela si Monica.Oricum o sa va anunt sigur pana maine! Sper ca nu-i nici o problema?Eu am vorbit doar cu Cerasela sa stea cu copiii.I-am spus unde merg si a fost tare incantata,i-am zis ca poate veni daca vrea.Asa ca o sa iau si puii cu mine,fiind ea cu mine o sa-mi fie usor!De Monica o sa va spun sigur pana maine!

Nico,miscarea face bine.Cum spun si fetele,daca e ceva,suni si tu salvarea si totul o sa fie bine!Nu-ti face griji!Nu ai de ce!

Gabriela,felicitari pt Rebecca.De... ai deja domnisoara!Frumos martisor!Trece timpul asa repede,Doamne nu-mi vine sa cred!

Lavinia,e o perioada un pic ,mai grea.Dar trece! Eu am cumparat un tarc(laufgitter) in care le-am pus pe fete pana pe la vreo 1-1.2 ani.Nu se puteau da jos singure.Nu se puteau lovi,asa ca stateam fara grija.Il tineam in sufragerie si cand mergeam la bucatarie sau in oricare alta camera,le puneam acolo si nu eram stresata.

Va pup si va urez o zi buna!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput