Fetele din Austria (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu stiam ce-am facut de mi-au aparut mesajele aiurea.Am remediat situatia..acum e ok -zic eu.
Dana percutez mai greut acum, dar percutez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani si multe flori in locul martisorului traditional.

Alinah sa-ti traiasca "martisorul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

La multi ani de martisor!

Am reusit,cel putin asa cred) sa adaug si eu niste foto!

aici suntem noi

http://s256.photobucket.com/albums/hh199/violetanicolae/tatimamisicomorile/?action=view¤t=2c9ac571.pbw

Violeta,AlessandraMaira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Am reusit sa pun poze!!!

Flavia,sa dea Domnu sa fiti sanatosi si in curand sa fi-ti 4, ca tare bine va mai sta!

Adriana,nu ne-a confirmat ca bebe 4 e baiat,dar m-am bucurat tare mult cand mi-a spus ca e sanataos si totul e ok.

Dana,cu scoala sper si eu din tot sufletul sa fie bine!

Gabriela,tare frumosi mai sunteti,sa va iubiti si sa fi-ti sanatosi!

Apropo de 8 martie, cred ca e ok.Sotul lucreaza dar pote vb cu una dintre surorii,ca parca nu as veni cu toata trupa!Va zic sigur pina luni!

Va urez un WE placut!!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Si din partea noastra, un martior si-un buchetel de ghiocei (virtuali). O primavara cat mai frumoasa, cu bucurii!

Ce de poze ... foarte frumoase toate. Si ce elegante/eleganti sunteti. daca stau si ma gandesc, noi nu prea avem poze de "grup", ba eu singura, ba cu Lara, ba sotul cu Lara si cele mai multe cu Lara - avem una grup de la mare, mai "de vara", mai la pielea goala, parca nu se potriveste dupa ce-am vazut asa tinute festive.

o seara frumoasa
Adriana, 30, mamica Larei (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mai, maaaaaiii, dar ce de cupluri frumoase, potrivite si elegante!! Sa fiti sanatosi si fericiti! Iar copilasii, mai sa-i maninci pe toti, unul si unul de frumosi!

Violetaai vazut ca ai reusit? Sunt frumosi toti trei, imi place ca li se citeste personalitatea pe mutrite, insa fetitza ta cea mica mi-a luat piuitul, e ca o papusa!

Va doresc si eu fetelor, asa ca martisor virtual, sa aveti o primavara frumoasa si linistita, in care sa va bucurati de fiecare zi alaturi de cei dragi!

Pupici!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

De 1 Martie alaturi de puritatea florilor va doresc o primavara vesnica in suflete!!

Ce frumosi sunteti si mici si mari!Eu nu ma pricep sa pun poze,dar o sa-l intreb pe sotul!

Tare mult as vrea sa vin pe 8 Martie ,dar nu stiu ce sa fac,oare nu e prea repede sa ies cu bebe?
La ce ora e intalnirea?

GINA si THOMAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

De Martisor va doresc la toate o primavara frumoasa alaturi de familiile voastre!

Am vazut pozele, sunteti toti foarte frumosi!
Eu momentan nu potpune poze, dar voi reveni cu ele...

Floris e bolnavior, febra, racit si face si kk de nspe ori pe zi si noapte, saracutul. Nici nu prea papa... Sper sa ne revenim cat mai curand!

Nu cred ca reusesc sa vin sambata urmatoare, nu am cu cine s-o las pe Jasmina si nici nu stiu inca cum va fi Floris pana atunci. Dar va tini la curent!

Scuze ptr stilul telegrafic, dar Floris se trezeste mereu si mi-am zis ca mai bine scriu asa decat deloc

Rein curand mai in liniste, sa se linisteasca si lanoi apele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

FETELOR VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA! SA FITI FERICITE ALATURI DE FAMILIE.
am revenit si noi la Bratislava dupa o serie de probleme....inainte cu 3 zile sa ne intoarcem socrumeu a facut accident vascular,asa ca mi-am amanat plecarea pana nu l-am vazut iesit din spital si inafara oricarui pericol.
bineinteles ca fata ma disperat din nou cu mancarea,mi-a facut si rosu in gat i-am dat nurofen,dar nu ia trecut,fara febra ,nu mucoasa nu tuseste dr zice ca poate fi de la dinti.
i-am facut exudat faringian negativ ,asa ca nu mai stiu ce sa mai zic

o sa va mai citesc maine din urma si va mai scriu

va pup pe toate

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna dimineata fetele! Un martisor virtual (intirziat) si de la mine! Eu am primit unul adevarat facut de minutele Biancai, ajutata de Florin. M-au dus ieri si la restaurant, asa ca ne-am simtit foarte bine. Seara am iesit cu sora mea la Skybar si am ajuns acasa pe la ora 1.
Lavinia, e posibil safie de la dinti, altfel s-ar fi agravat. Bianca facea intotdeauna rosu in git inainte de o eruptie dentara!
Adinag, pupam bolnaviorul, ai grija de el sa se faca repede bine!
Gina, poti sa iesi linistita cu el, eu am iesit cu Bianca de cind am ajuns acasa de la spital. Nu am gasit nici o explicatie logica de ce sa nu scoti copilul afara.

Vine primavara!!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput