Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Noi speram sa mergem azi in Bogipark -- e cam departe, insa sper sa ne urnim.
Fetelor, voi ce faceti acasa? Acum nu zic ca nu sunt destule de facut (mai ales cu copilasi mici), insa eu insist si as propune sa ne vedem (in formatie completa sau nu).
Dana, pai succes cu operatia si sper sa ne vedem sanatoase cat de curand!
Adriana, 33+, mamica Larei
miha13gina spune:
Buna seara fetelor!
Vesti bune:KEVIN FLORIAN a venit pe lume 4010gr sa cresti mare si cuminte!
Felicitari NICO-sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el!!Refacere rapida,mult laptic si nopti linistite!
Flavia-e superba printesa ta,iar cu sckiurile ii sta super!
cat mai trebuie sa-ti suporti socri?
cu alaptatul e totul ok,Thomas e un papacios si numai la san ar sta,dar de acum program ca mi-a vomitat decateva ori din cauza ca a mancat prea mult!
Adriana-bine ati venit!!Sa speram ca se incalzeste vremea si sa ne putem intalni.in ce bezirk stati?
Lavinia-tinem pumni maine pt vaccin si mie mi-e groaza cand vom incepe vaccinurile!
Gabi-ce iti fac prichindei?Tu cu esti?
Dana -sa te ocroteasca ingerasul la operatie!
Caro-nu stiu sigur daca venim duminica,dar la ce ora si unde se tine intalnirea?
GINA SI THOMAS
Adriana_78 spune:
Bine ai venit pe lume Kevin Florin! Sa cresti mare, sanatos!
Gina, transmite-i toate cele bune proaspetei mamici!
Noi locuim in Bez. 17 -- daca stabilim ceva, mi-ar face placere sa ne intalnim.
Nu cred ca se tine vreo intalnire duminica -- se pare ca toata lumea e ocupata; sper insa sa ne vedem curand
Adriana
miha13gina spune:
Salutari la toate lumea!!
ADRIANA-noi iesim la plimbare cand vremea e frumoasa,cam o ora, doua maxim!Daca vrei ne putem intalni in parcul de la Karlsplatz sau undeva prin centru!!
Ma gasesti si pe yahoo,id-ul meu miha13gina!!
O zi buna va doresc!!
Gina si Thomas
Flaflo spune:
Bine ai venit in rindul nostru Kevin Florian! Sa cresti mare, frumos, papacios si norocos! Iar mama sa se recupereze rapid si sa se bucure de tine!
Noua ne-au plecat socrii ieri dimineata, iar la prinz au aterizat niste prieteni din Anglia. Asa ca sintem inca ocupati, ei vor sta pina luni si speram apoi sa reintram in normal.
Dana, recuperare grabnica dupa operatie!
Adriana, ati ajuns la Bogipark? Mi-ar face placere sa ne intilnim, de saptamina viitoare voi fi mai libera!
Caro, asa cum preconizam, nu pot sa vin dumineca, imi pare nespus de rau!
La ski!!
Osterhase
Printesa
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
ligeea spune:
Buna ziua la toata lumea ,
La noapte plecam spre Viena cu ceva treaba si il luam si pe baietel cu noi , e prima lui excursie in afara granitelor-cu exceptia celei din Bulgaria .
E super incantat , abia asteapata sa plece , de 2 luni are profesoara de germana si acum repeta de zor cele50 de cuvinte pe care le-a invatat , e haios foc .
Vreau sa merg cu el si la ceva parcuri de distractii , magazine de copii , eu stiu doar Praterul si SCS , mai aveti ceva idei ?
In plus as vrea sa merg cu el si la o clinica unde sa-l vada cineva la gat pt. amigdale si polipi-face des amigdalite cu ferbra mare , muci cat cuprinde si as vrea sa mai cer si alta parere , ca de augmentin si nurifen ,,siropele m-am saturat .
Am intrebat de clinica cu alta ocazie si draguta de Flaflo -ca intodeauna -mi-a zis de Anna Kinder Hospital, stiti cumva unde e , trebuie programare sau te poti duce si la consultatie ?
aveti si alta ideie de clinica , chiar si privata ?
va multumesc , imi pare rau ca nu va pot intalni , nu stiu daca aveti timp ,eu mi-as dori , sunteti o gasca grozava .
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
Cum v-ati distrat in weekend?
Flavia, am ajuns la Bogipark -- e frumos, insa mi se pare cam scump (comparativ cu Albert Sever Saal - care e aproape de noi), e adevarat ca e mai mare, insa pt. noi e suficient si un spatiu mai mic. Oricum mi-a placut si iarna cred ca merita sa faci abonament.
Gina, noi daca iesim, mergem intr-un parc unde sunt jocuri, adica leagane, tobogane, chestii d-astea. In centru sunt parcuri micute, trebuie sa ma uit pe-o harta ... oricum putem stabili ceva, poate vine si Flavia -- Gabriela, Adina, Marimar ... voi ce ziceti?
Adriana, 34, mamica Larei
Babee spune:
Bun venit pe lume Kevin Florian si recuperare rapida mamicii Nico.
Adriana am fost si eu prima oara joi la Albert Sever Saal-a avut Phillip o petrecere.Prefer in parcuri sincera sa fiu.
Noi luna asta suntem cu mutat, renovat, apoi plecam in Romania asa ca prin Iunie ne mai prindem(si asta cand o sa fiu acasa si nu la munca).
Dar mai bag ochii pe-aci sa citesc
Adriana_78 spune:
Gabriela, imi pare rau ca nu ne vedem -- unde va mutati? Si noi ne facem planuri de mutat, vrem sa cump. un apart. mai mare, insa preturile sunt f. mari, pt. un apart. nou construit.
Si eu prefer aerul curat, salilor indoor, insa atunci cand ploua sau e vreme urata, merge o fuga la SeverSaal.
Adriana
Flaflo spune:
Buna fetele, rusine sa ne fie, am ajuns pe pagina doi! Noi am scapat abia ieri de musafiri, mi-a cam ajuns! Vom mai avea o tura pe la mijlocul lunii, pina atunci ne tragem sufletul. Bianca a fost cea mai fericita, a primit o gramada de cadouri, asa ca acum ma tot intreaba: "mami, cind mai vin musafiri?"
Adriana, acum sint mai libera, asa ca poate ne vedem intr-o zi!
Babee, spor la mutat! Au venit ai tai sa va ajute? In ce stadiu sinteti?
Ligeea, sper ca sinteti ok si ati ajuns la doctor. Daca nu, la St. Anna se poate merge fara programare de luni pina vineri intre orele 8,30 si 11,30.
Restul fetelor va pup si asteptam noutati!
La ski!!
Osterhase
Printesa
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca