Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 14
adinag spune:
Fetelor, n-am prea trecut pe aici, ce mai faceti?
Toate sanatoase? Ce fac puiutii??
Adina, cum v-ati acomodat? Ca mai faceti?
Gabi, ce fac copiii? Cum te descurci?
Flavia, printesa-i sanatoasa?
Noi ne pregatim de paste si la noapte ascund cadouasele de iepuras, ca daca nu avem gradina...
Noi nu mai mergem in Italia, ca-i urata vremea, dar vom merge la o terma ceva.
Va pup pe toate!
Flaflo spune:
Buna fetele, noi sintem bine (eu cu nervii cam intinsi), acum i-am pasaportat pe socri la cumnati pina luni, asa ca sper sa-mi revin sa sa o iau de la capat.
Adina, si noi la noapte ascundem cadourile prin curte, Bia abia asteapta!!
Dana, nu trebuie sa indeplinesti nici o conditite (doar sa ai copil) pentru Familienbeihilfe. Oricine primeste, la fel ca in Ro.
Ma duc sa fac putina curatenie ca mi-e casa vraiste!!!
Cu aripile intinse!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Babee spune:
Adina ce sa facem, in general bine.Joi si vineri Phillip a fost acasa, joi am avut program de Zoo, dupa amiaza iesit pe nebunia aia afara(dar am mers in loc acoperit si nu ne-a pasat de ce era afara), dar ieri a fost jale.De cum s-au trezit s-au chitait si certat, Luca n-a putut dormi 2 ore legate nicicum, astazi au luat-o de la capat.Ii pun la nani acum si de cum se trezesc pana vine ta-su de la munca stau cu ei afara sa se joace chiar de ploua chiar de nu.Sa-si consume enrgia ca in casa nici macar nu se pot concentra sa facem vreo activitate.Au si ei o zi...Pana marti cred ca tot asa va fi
Paste fericit celor ce sarbatoresc acum Pastele si multe cadouri frumoase
carolada spune:
saliu
eu lipsesc motivat,am milioane de pagini de invatat,acu s la istoria religiei,am ajuns la luther
deci sambata vin la viena,abia astept.chestia e ca sambata avem excursie toata ziua,asa ca mai bine ne am intalni-cine poate si are chef-duminica la pranz.ce ziceti?
oricum ne sunam
seara buna
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Buna fetele, noi am plecat spontan doua zile la ski, nu departe, doar la Semmering la niste prieteni. Bianca a stat prima oara pe schiuri, a fost atit de incintata ca abia puteam pleca de acolo. E fantastic ce repede si-a dat drumul (am pus o poza la semnatura), eu credeam ca nici nu va avea curaj sa puna schiurile in picioare, ce sa mai zic de coborit pirtia singura! Am ajuns acum, pe seara acasa, Bianca a cazut ca secerata, Florin s-a dus la tenis iar eu bintui pe net si ma pregatesc sfleteste ca miine imi vin socrii inapoi. Chiar m-am relaxat weekendul asta ca eram un car de nervi.
Carolada, eu nu stiu daca pot sa vin dumineca, e posibil sa primim niste musafiri, dar nu e inca sigur.
Adina, am studiat pozele, si Jasmina si Floris sint tare dulci, iar tu arati extraordinar!
La ski!!
Osterhase
Printesa
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si noi la Viena. Zborul a fost Ok, un pic dezamagita de vremea de aici --- zapada!!!!
Mi-ar placea si mie sa ne intalnim; pana vine bebe avem timp libeerrrr - mi-ar placea sa va cunosc si sa ne intalnim regulat.
o zi frumoasa
Adriana, 33+, mamica Larei
laviniaN spune:
Fetelor eu nu am mai dat nici un semn de viata,
am foSt tot singurele pe acasa...sotul tot plecat prin delegatii...si cu vremea asta tare ciudata mai mult in casa si fetita nu mai are rabdare.
BINEINTELES CA MA DISPERA DIN NOU CU MANCAREA...abia astept sa vina caldura
Sper ca v-ati petrecut bine de PASTE ...de 8 MARTIE VAD CA V-ATI SIMTIT BINE,IMI PARE RAU CA NU AM PUTUT AJUNGE SI EU.
Flavia ai sta bine la fetita ta pe schiuri,FELICITARI pt prima iesire pe partie.
noi vineri facem vaccinul si mie cam groaza sper sa nu fie tare maraita.
Va pup
Lavinia.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
adinag spune:
Buna,
Caro, dar ce cursuri faci matalutza? Eu m-as bucura sa te cunosc, dar nu suntem aii, plecam la Lutzmannsburg.
Gabi, imi dau bine seama cum te simti, dar de ce n-au fost la gradinita?
Adriana, bine ai venit!
Flavia, e super Bia pe schiuri!Jasmina inca nu a inceput, am sperat sa se ocupe taica-su, ca doar a facut liceu real cu sport, cica e mare si talentat la sport, dar de asta nu s-a ocupat... Si eu nu stiu (adica am fost de vreo 3 ori numai in viata mea). Am aranjat cu nasa ei de botez si la anul o invata ea, anul asta nu s-a putut ca are si ea bb mic. Felicitari1
Si merci de complimente, io zic ca arat obosita si am inca atatea kg in plus ca nu port decat haine de gravida, si asta nu-mi ridica deloc moralul
Lavinia, las-o in ritmul ei cu papica, cu cat dai mai multa importanta faptului ca nu papa, cu atat mai greu va fi. Zic si eu, dar probabil ca teoria e mai simpla ca practica, nu?
Pe mine ma doare gatul, nu stiu ce am anul asta... SI sper sa nu fi racit si Floris, ca ne-a adua Aswin acasa iarasi o raceala frumoasa.
Va pup ca s-a trezit teroristul
danat spune:
Buna fetelor! Am trecut si eu putin sa va salut si sa va zic ca noi suntem cum ne stiti, ma agit cu aprecierea bagajelor, a volumului lor mai bine zis, cu inchirierea apartamentului (ca am gasit numai chiriasi care doreau acum rapid sa il eliberam si asta nu e posibil deocamdata :-( ).
Flaflo mi-a placut fetitza ta pe schiuri, chiar ca se vede ce incantata este si e mare lucru ca n ua avut deloc frica! CUm mai stai cu nervii? Mai au de stat sokrii tai?
Adriana bine te-ai reintors la Viena (zic eu de pe "malul" celalalt
Eu voi ajunge intr-o fuga pe 5-8 aprilie in Viena pt a face actele si apoi ma intorc la Bucuresti.Pina atunci insa am de facut o interventie chirurgicala (considerata relativ usoara) dar de care mi-e teama, e cu anestezie generala, ma rog...nu pot sa zic ca sunt in apele mele Sper sa fie totul bine dupa!
Fetelor eu tot nu am primit deloc poze cu voi de la 8 martie, sunt secrete?
Hai va pup!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)