Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Adriana_78 spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte!
Poate cineva dintre voi sa sune la Billa, Kundentelefone:
Mo-Do 8.00 - 19.00 h, Fr 08.00 - 19.30 h, Sa 8.00 - 17.00 h
GRATIS aus ganz Österreich: Tel: 0800 828 700
si sa intrebe daca filiala din aeroport (deci cea dinauntru) are deschis pe 23 martie, in duminica de Paste?
Multumesc
Adriana
Flaflo spune:
Adriana, am sunat acum, e deschis cum scrie in program. Zilnic inseamana inclusiv sarbatori legale sau religioase (altfel ar fi extra specificat).
Cu aripile intinse!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
danat spune:
Fetelor as fi vrut sa va intreb (imi cer scuze daca vi se pare aiurea) daca in Austria se da alocatie pt copil, ca cea de 24 Ron in Romania? Si daca da, ce conditii trebuie indeplinite?
Stiu ca niste cunostinte de ale noastre din A. au un baiat la liceu si spuneau ceva de niste bani pt copil (ceva de genul 2-300 euro pe luna) dar nu retin in ce context era vorba, oricum ziceau a aia sunt banii lui de la stat, sau asa ceva.
Multumesc!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Flaflo spune:
Dana, eu momentan primesc pentru Bianca 312 Euro la doua luni. Aceasta suma creste odata cu virsta, deci e foarte posibil ca la liceu sa ajunga peste 200 pe luna. In afara de domiciliu in Austria nu iti mai trebuie nimic, doar sa depui cerere.
Eu ii astept pe socri, trebuie sa aterizeze.
Cu aripile intinse!
Flavia si Bianca
danat spune:
Flaflo multumesc de raspuns. Mai imi poti spune cu mse numesc in germana acesti bani pt copil si unde se depune cererea pt ei?
Succes cu sokri!
Adriana_78 spune:
Flavia, multumesc mult! Ne vom face deci cumparaturile in aeroport la Billa! Perfect!
Stau la voi socrii sau in alta parte?
Soacra-mea e super de treaba, o femeie moderna, insa fiecare cu pasarelele lui -- si dupa ce a stat 1 sapt. cu noi, venise in vizita in Ro, am zis ca nu-mi mai trebuie.(groaznic!)
Adriana, 32, mamica Larei
Flaflo spune:
Dana, se numeste Familienbeihilfe si se aplica la Finanzamt-ul de care apartineti. Nu mai tin minte in ce bez. locuiti, asa ca uita-te aici. Uite si formularul, il poti lua de pe net sa te duci cu el gata completat. Sper ca nu am uitat nimic.....
Socri stau la noi, in weekend se duc la cumnatii mei (fratele lui Florin)...macar atit.
Cu aripile intinse!
Flavia si Bianca
danat spune:
Flaflo multumesc si de aceasta data! Cand intrebam de conditii pt acordarea acestei sume pt copil, ma refeream la venituri pe membru de familie, sau alte conditi, cu toate ca, nici in Ro nu se pun conditii pt acordarea alocatiei...insa am vazut ca in A, se numeste Familienbeihilfe si de aceea intrebasem.
Si...hai ca e inca putin pina in week-end, mai respiri si tu :-)))
Ce faceti fetelor? Bate vant de primavara pe aici :-)
inaioana spune:
Dragele mele, am o mare rugaminte la voi: imi poate spune cineva daca SCS si Parndorf Outlet sunt deschise luni, 24 Martie?Am planificat o excursie de shopping pentru saptamana viitoare (luni, marti si miercuri) si acum am aflat ca in we asta e Pastele. Pe site-urile magazinelor respective nu scrie nimic special (sau poate eu nu am vazut) dar totusi ma tem sa nu gasim luni inchis peste tot....
Multumesc mult pentru orice fel de info!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
Babee spune:
Inaioana luni toate magazinele sunt inchise.Iti raman doar marti si miercuri pentru shopping.