Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 12
Adriana_78 spune:
Flavia, si dupa 3 ani au crize d-astea de isterie? Lara a avut intr-o perioada si am zis ca gata, am scapat -- eu sper sa nu revina.
De unde vin socrii tai?
Marimar, imi place ce povestei tu de gatitul impreuna. F. frumos! SI e super ca fetita ta s-a adaptat asa de repede. Eu imi cam fac griji, ca Lara vorbeste romana la perfectie, la varsta ei poveste niste lucruri, de te minunei (asta ca s.-a nimerit sa fim in Ro. cand a inceput sa vorbeasca) insa germana nu prea stie si se enerveaza (apropo crize, poate face si-o criza de plans) daca vrea sa-ti spuna ceva si nu poate (sau celalat nu intelege - din cauza limbii de ex.). Sper sa fie si la noi bine.
Felicitari pt. apart. Super ca ati scapat de taxe -- sunt ceva bani. Iar vacanta? mai, plimbaretilor!
Adinag, Gabriela, Gina, Caro voi ce mai ziceti?
Adriana, 32, mamica Larei
danat spune:
Fetelor sunt cu nervii jos de tot...Raducu are iar otita Dupa o saptamana plina de muci si tuse - tuse pe care am invins-o cu naturiste - mucii tinuti in frau, suflati des, insa cred ca are deja o sensibilitate de face dupa fiecare raceala lunga cate o otita. Acum ne-a dat iaras Augmentin si antiinflamator si mergem Vineri la ORL-ist de copii din nou sa ne spuna ce e de facut. Mi-e teama sa nu i se strice auzul, aseara imi povestea ca aude "ca un aragaz" si m-am speriat rau El nu a fost copil bolnavicios niciodata, chiar nu cred ca a avut decat o singura raceala pina la gradinita, insa acum din toamna, aproape in fiecare luna raceste si 80% din raceli s-au terminat cu otita si antibiotic pt ea.
Flaflo dragutza gradinita unde e Bianca, m-am uitat si eu mai pe indelete la poze, oferte. Trebuie sa ma gandesc si eu si pina venim poate rezolva sotul meu cu inscrierea, daca o gasi loc undeva :-) Mi-a trimis si el un link dar nu mai stiu cu mse numea gradinita, daca mi-amintesc iti spun.
Marimar asa ma gandeam si eu, treptat sa stau cu Raducu di nce in ce mai putin la gradi. El e un copilas sociabil si nu a fost cazul niciodata de plinsete sau fuga de gradi, din contra e genul care se supara cand pleaca de la gradi. Insa ma gandesc ca neintelegand limba sa nu fie debusolat saracutul, ca venit de pe alta planeta :-) Vazand si facand. Felicitari pt apartament, si bravo ca ati scapat de comision!
Noi ne-am dori pt Raducu la gradi pt inceput program scurt, tot asa, sa manince acasa pt prinz, si in timp ce el e la gradi sa apuc si eu sa fac cursul de germana, asa ar fi ideal! Apoi, poate din toamna, sa-l lasam la program lung, cu masa de prinz si somnic.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
anis spune:
Fetele cand sunt reducerile de primavara la SCS?
Vreau sa imi planific o excursie numai pt asta, sa le i-au la fete hainute..
Cand aflati imi spuneti si mie va rog?
Am fost in ianurie dupa revelion, le-am prins la marele fix...acum auzisem de ceva de 28 martie 4 aprilie...dar parca e prea putin
*** AniS ** 9+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
miha13gina spune:
Buna fetelor,
Noi suntem bine,Thomas e un papacios si e tare cuminte,noapte in general cam de 2 ori ma trezesc!Am fost la pediatru,ne-a spus ca e bine in 2 sapt a pus 400 si ceva de grame.Ne-a dat o lista cu vaccinuri sa ne decidem care vrem sa le facem.Vrem sa le facem pe toate;voi care le-ati facut la bebei vostri?
Am inceput si umblatura pt actele lui Thomas,asa m-am saturat de acte din noiembrie suntem tot pe drumuri(cum am umblat pt actele de casatorie).
Avand atatea pe cap ,nici nu v-am zis cu 14 ore inainte sa se nasca Thomas-Antonio,noi ne-am casatorit!!
DANA-imi pare rau pt Raducu,multa sanatate !
FLAVIA-stau mult socri in vizita?Bianca cu toata lumea are crize de personalitate sau doar cu tine?
MARIMAR-cu asa ajutoare sa tot gatesti!!Prajitura cu zmeura imi face pofta!
O saptamana buna la toate si la copilasi vostri!
Va pup
GINA si THOMAS
Adriana_78 spune:
Miha, ma bucur ca sunteti bine. Si deci ati tinut secret casatoria -- Thomas a venit la tanc.
Eu i-am facut Larei doar Infarix -- 6 , cum sa le zic? chiar ca nu-mi vine cuvantul -- impotriva a 6 boli (se fac 3 la interval de 1 luna si apoi dupa vreun an parca). Tema vaccin e vasta -- fiecare parinte decide asa cum crede el, parerile sunt impartite; fiecare vaccin declanseaza si reactii adverse in organism si cica n-ar fi asa indicate, insa de multe ori ti-e teama sa lasi copilul nevaccinat, chiar daca sunt sanse mici sa faca boala x sau y. De ex. doct. noastra de la inceput a facut o criza cand a auzit ca nu vreau sa-i fac vac. impotriva Pneumokokken (am scris bine?) ca cica:" sunt mama inconstienta, ca-mi expun copilul la un asemenea risc bla bla ...". Nu i l-am facut si pana acum Slava DOmnului sunt bine merci.
Apoi noi am mai facut contra rubeolie, pojarului si inca ceva, dar asta mult mai tarziu.
La noi se pune intrebarea daca sa-i fac Larei (acum ca tot vine vara si suntem in Viena) vaccinul imp. capuselor?? mamici de copilasi marisori, voi l-ati facut, nu?
Dana, imi pare rau de Raducu. Stiu ca nu te consoleaza, insa mai stiu copilasi care se imbolnavesc regulat (ba raceala, ba otita) de cand merg la gradi.
Incearca sa-i cresti imunitatea cu ceva vit. sau homeopate. Eu ii dau Larei de ex. si Vit. C cu propolis (pt. copii) si-i place tare mult; zilnic ma bate la cap sa-i mai dau, incerc insa sa ne mentinem in limitele acceptate. Stiu ca exista ceva siropuri sau pastile pt. intarirea imunitatii. Nu stiu daca echinaceea se da la copii, da' intreaba un doctor.
Multa sanatate bolnaviorului!
Flaflo spune:
Dana, pupam bolnaviorul, insanatosire grabnica! Si Bianca are o sensibilitate la amigdale, face doar amigdalita. Acum vad ca e a treia luna de cind nu a mai avut nimic, nu stiu daca e datorita tratamentului homeopat de imunizare sau din cauza ca nu mai e asa de frig.
Adriana, eu i-am facut Biancai vaccinurile obligatorii (nu stiu daca schema difera de cea din Romania), in rest am cintarit gravitatea bolii pe care ar putea sa o faca fara vaccin si am decis. Deci i-am mai facut (si va recomand si voua daca veniti des la Viena) vaccinul anti capuse si hepatita a. In rest nimic, in principiu nu sint deloc adepta vaccinurilor.....
Socrii zboara de la Bucuresti (sint insa din Brasov) si vor sta 9 zile.
Gina, casa de piatra! Bine ca Thomas e cumintel, cu alaptatul merge? Bianca are cam cu toata lumea crizele de care vorbesc, incerc sa le tratez cu indiferenta si sa nu-i mai dau apa la moara.
Cu aripile intinse!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
nico27 spune:
Va salut fetelor!Stiu ca nu scriu des pe forum dar de citit va citesc zi de zi.Adriana eu nu am nascut inca,bebele trebuia sa vina dar se pare ca e lenes.Stau cu bagajul la usa si astept sa vina in orice moment,e asa greu sa stai sa astepti...si daca pana acum nu mi-a fost frica si ma gandeam ca e ceva natural acum nu mai pot de frica.Va pup pe toate si am sa va dau de veste cand bebele o sa fie aici.
danat spune:
Multumim de urari dragele mele! Am inceput tratamentul si sper sa fie ok de data asta...oricum, dat fiind ca oricum avam de gand sa intrerupem luna viitoare gradinita, datorita plecarii la Viena, cred ca il voi mai duce putin sau deloc chiar, asta e...nu pot sa imi bat joc de el, si sa-l expun in mod voit la atitia virusi, nu stiu, nu pot sa inteleg cum unii parinti isi trimit copiii atit de raciti la gradi, este un concert pe zeci de voci de tuse dimineata la vestiar :-( Eu una cand nu am avut cu cine sa-l las pe Raducu si s-a intamplat sa raceasca am luat concediu medical special pt copil si am stat cu el pina l-am pus pe picioare.
Fetelor sa stiti ca ma gandeam si eu la vaccinul FSME parca asa se numeste cel impotriva muscaturii de capusa. Sotul meu a facut primul vaccin deja si am inteles camai urmeaza tura a 2-a peste vreo luna. Si noi ne vom vaccina cand venim acolo, ca am inteles ca e totusi cam riscant fara.
Gina sa fie intr-un ceas bun, ce de evenimente frumoase in iata voastra! Casa de piatra!
Adriana sa stii ca ii dau si eu naturiste pt imunitate lui Raducu, aproape toata iarna cu mici pauze i-am dat propolis cu miere si vit C, iar de vreo luna ii dau Imunogrip Junior care e un amestec de plante si vitamine. Deocamdata nu am vazut mari progrese, insa sincer, la cate raceli este expus puiutul asta al meu la radi, cred ca el chiar are imunitate ok. Eu mai iau de la el unele raceli, probabil suntem compatibili, si eu le suport mai greu si fac forme mai urite, el se pare ca deja s-a imprietenit cu viruseii
Va imbratisam!
Adriana_78 spune:
Gina, te-am botezat Miha, acum am vazut (nickul tau e de vina). Ar trebuie sa dau mielul
Flavia, noi suntem in Viena inscrisi cu Meldezettel tot, am locuit in Viena mai mult timp si de 1 an jumate, cand avea Lara 1 an si 4 luni am venit in Ro cu sotul, care a primit o oferta aici. La Viena am facut toate vaccinurile (nu stiu ce schema e in Ro) si tot acolo merg si eu la controale. Avem apart. tot acolo, ca ne-a durut inima sa-l inchiriem unor straini, apoi cand veneam la Viena unde era sa stam? la hotel? ca la prieteni nu poti sta cateva sapt.
Apropo, Dana, ziceai ca ati gasit chiriasi pt. apart. din Buc. -- unde veti sta cand mai veniti prin capitala?
Nico, tinem pumnii sa fie totul bine la nastere!
danat spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
[br
Apropo, Dana, ziceai ca ati gasit chiriasi pt. apart. din Buc. -- unde veti sta cand mai veniti prin capitala?
Adriana pai vom sta la unul din parinti, banuiesc ca la mama mea, care locuieste oricum f aproape de zona unde se afla si apartamentul nostru. Nu ne puteam permite sa platim toate pentru apartamentul nostru din Bucuresti, atit timp cat vom fi la Viena...in plus, chiria luata de aici mai compenseaza din cheltuielile similare din Viena. Deocamdata nu am incheiat contractul, astept zilele astea sa ma caute agentia din nou, sa vedem...
Pup!