Mamici de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
Ina78, felicitari pentru putzulica! Trecem la tabel inca un baietel. Carucioarele albastre au luat conducerea detasat.
Am trimis si eu telefonul pe contul de mail de la yahoo.it
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Lori, trimiti de pe o adresa de-a ta privata un mail cu nr tau de telefon la adresa mamicimaiiunie2008@yahoo.it. Apoi poti verifica intrand pe aceasta adresa (mamicimaiiunie 2008) si cu parola pe care o stii sa vezi si celelalte nr de telefon.
Daca nu te descurci, da-mi un PM.
Alina 29+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lorich spune:
Gata, trimis si eu nr. de telefon.
Alysh ce m-am amuzat cu fata cu sotul tau, nu zic ca si al meu avea botic, ca... oare cum or fi urechile de lemn ? Pofte si pe el.
Lori 26+ asteptand un bebe Robert
leeloo2004 spune:
Gata - am trimis si eu numarul de mobil!
Gabriela 27+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
andora spune:
Buna fetelor!
Eu m-am trezit la spargerea targului ca am ratat intalnirea, ma bucur ca sunteti cu toate frumoase si burticoase
Si eu ca si Ina ma cam ratacesc, de citit mai citesc din cand in cand dar de scris arareori. Ma uitam si eu in oglinda acum cateva zile si ma gandeam ca am intrat in luna a saptea, mai e putintel de tot... Pana una-alta am fost la control si eco joi si s-a reconfirmat baietelul, se pare ca e totul bine dar fiindca n-am facut TT tot sunt stresata... ma bucur enorm de primavara si am un dor de duca indescriptibil...
Fetelor vroiam sa va intreb: la ultima eco nu mi-a masurat CRL-ul, am insa FL si BPD, ma pot baza oare - pt propria curiozitate - pe calculul greutatii bebeului dupa lungimea femurului dupa site-ul asta? Ca-mi ies vreo 690g la 24 sapt, m-ar bucura.
Va pupacesc acum ca scriu de la serv, sanatate tuturor si bebei voiosi si miscareti !
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
cleo78 spune:
quote:
Draga mea si mie imi pareti familiare tu si sora ta...insa nu reusesc sa identific de unde...Sunt atatea locuri care pot fi sursa preusupusului loc de unde ne stim...incat ma dau batuta!
Poate data viitoare ne intalnim la o masa rotunda si despicam firul in patru.
Am uitat, intr-adevar : Alysh multumim pentru initiativa si locatie!
A fost chiar utila intalnirea asta...mi-am cunoscut si vecinii!
Cleo stie la ce ma refer.
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
Da..noi ne-am gasit vecine.
Ina, i-am aratat poza cu tine si lui victor, dar cica nu ii pari cuonscuta. El a terminat liceul in 95, poate numele iti suna cunoscut: Victor Olteanu.
Oricum, acum ca vine caldura, poate ieshim mai des, fetelor! Nu stiu daca e de terase, dar vremea te imbie la bantuiala.
30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
inais spune:
Cleo e mai mare Victor al tau cu 1 an ca si mine. Din pacate nici numele, nici poza lui (o ai in album) nu-mi spun nimic!
Dar important e ca ne-am cunoscut noi doua!
Si eu as vrea sa ne mai vedem la o terasa si intr-un cerc largit.
Ma uitam acum si constatam ca Andreap si eu suntem cele mai micutze ca sarcina...voi celelalte (pe care v-am vazut ieri) o sa aveti bebei mari cand noi vom naste!
Ne mai invatati pe noi ce si cum...mai ales pe mine.
Andreap are experienta de la Mariuca ei.
Ina
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by inais
Cleo e mai mare Victor al tau cu 1 an ca si mine. Din pacate nici numele, nici poza lui (o ai in album) nu-mi spun nimic!
Dar important e ca ne-am cunoscut noi doua!
Si eu as vrea sa ne mai vedem la o terasa si intr-un cerc largit.
Ma uitam acum si constatam ca Andreap si eu suntem cele mai micutze ca sarcina...voi celelalte (pe care v-am vazut ieri) o sa aveti bebei mari cand noi vom naste!
Ne mai invatati pe noi ce si cum...mai ales pe mine.
Andreap are experienta de la Mariuca ei.
Ina
inais,Victor a cam chelit...daca ii gasesc o poza cu podoaba capilara, poate il identifici mai usor
inais, bine zici. Eu am norocul ca am prietene cu bb-i de 3.5 ani, 2.5 ani, 5 luni, 2 sapt... si le-am vazut si evolutia sarcinii, si evolutia psihologica, si lucrurile fruomase si 'aventurile' cu sist. medical, si temeri/frici/fobii de gravidutse etc. Din exterior vezi mai obiectiv. Sper ca o sa fiu la fel de rationala cand voi fi direct implicata . Ei, din lucrul asta burticile un pic mai mici sunt avantajate. Vei realiza ca e usor sa dai in fobii+ obsesii pe timpul sarcinii/si pe stadiul de lauza. Uite, mai am o prietena, in sapt 37(va nashte..f.curand) care a zis ca deja a anuntast pe toti: nu primeste prima luna vizite, sotul vine si se dezinfecteaza la usha (!!!), eu mi-am jurat ca nu imi iau cantar, ca ash fi in stare sa cantaresc copilul de 10 ori pe zi(paranoia....), verisoara ce a nascut acu 2 sapt - primeshte numai anumite pers. in vizita..si cu halat!!
oricum, imi pare tare e bine ca am o vecina cu bb mic, cu care sa mai socializez prin parc, la o intrecere de carucioare!! Tare mi-e frica de perioada cand o sa fiu 'fara job', cu program de catsel pe lants: de la bb, la mashina de spalat, cu popas la aragaz. Mi se pare demoralizanta... dar ti-am zis, fiecare cu fobiile(pasarele) ei!!
si o burticutsa
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by andora
Buna fetelor!
Eu m-am trezit la spargerea targului ca am ratat intalnirea, ma bucur ca sunteti cu toate frumoase si burticoase
Si eu ca si Ina ma cam ratacesc, de citit mai citesc din cand in cand dar de scris arareori. Ma uitam si eu in oglinda acum cateva zile si ma gandeam ca am intrat in luna a saptea, mai e putintel de tot... Pana una-alta am fost la control si eco joi si s-a reconfirmat baietelul, se pare ca e totul bine dar fiindca n-am facut TT tot sunt stresata... ma bucur enorm de primavara si am un dor de duca indescriptibil...
Fetelor vroiam sa va intreb: la ultima eco nu mi-a masurat CRL-ul, am insa FL si BPD, ma pot baza oare - pt propria curiozitate - pe calculul greutatii bebeului dupa lungimea femurului dupa site-ul asta? Ca-mi ies vreo 690g la 24 sapt, m-ar bucura.
Va pupacesc acum ca scriu de la serv, sanatate tuturor si bebei voiosi si miscareti !www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Felicitari pt baietel! pai e nevoie de baieti aici.. , sa avem de unde alege ginere! Ca parca parerea noasttra ar conta...
ecograful masoara cu o marja de erorare femurul, apoi face niste estimari la greutate, functie de asta. cam asha mi-a zis si mie ecograful - in sapt 24, ca bb are 770 grame (sarcina e un pic mia grabita). Medicul se ingrijoreaza cand e mult in urma...
si o burticutsa
andora spune:
Cleo multumec! intr-adevar tot aproximative sunt masuratorile ami ales daca nu e ecograful performant... a propos, eco morfologica mi-am facut doar una la aproape 19sapt si 5 zile, ma mananca talpile (nu insa si buzunarele) sa-mi mai fac una doar ca sa vad daca bebe e bine.. sunt nebuna? Stiu ca multe fete fac 2 eco morfo "obligatoriu"...
Va pup! O zi frumoasa in continuare!
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa