Mamici de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by simonacip

neata fetele...
mmmm, ce mincarica buna am papat noi ieri...fetelor, mi-e teama ca vreau sa-mi fac un obicei din asta, dar ce sa facem daca bb Matei e incintat?
data viitoare masa rotunda clar....si terasa frumoasa...si poate vom fi un grup mai ..Ina, la o masa rotunda merge si un grup mai mare, nu? dar sa fie asa cam in 2-3 saptamini, ce ziceti? pt mine ar fi bine mai aproape acum, ca mi-e ca peste 4-5 sapt nu mai pot merge de hihihi

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 9 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Da Simona, merge si un grup mai mare!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

...........vai fetelor........sunteti asa de frumoase.......sa vezi atatea gravide la o singura masa.............

emycor28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici!

Vad ca aveti energie, la mine somn ca de obicei. Vad ca toata lumea s-a simtit bine la intalnire, eu voiam sa mai zic o data mersi lui Alysh ca a avut ideea si s-a ocupat si de organizare.

Ma uitam si eu cu drag la pozele facute, mamaaaa cata fericire radiaza de acolo. O fi si de la papa bun. Apropo, fetele, lui bibiloi cred ca i-a placut ca l-am dus la chinezesc, plus gagici de varsta lui, ca aseara mi-a zburdat deasupra buricului si stanga si dreapta.

Gabita..si eu ma uit prin cartier dupa tine hihihih. Mai mult, acum cand mergem sa luam legume de pe strada ta, zic "legume de la Gabita "

Sandy, bine ai venit !

Apropo, vreau si eu parola aia. Pup si revin, incerc sa ma trezesc cu un pahar de apa.

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ti-am trimis eu parola, Lori.

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata fetelor....acum ne-am trezit si noi! Mi-a facut asa bine intalnirea de ieri cu voi incat am dormit suuuuuper azi noapte! Imediat dupa mesaj pun si eu pozele.

Ma bucur mult ca v-ati simtit bine si abia astept si eu sa iesim iar la terasa!!!!

Andreeasi eu vroiam sa intreb de Ylari ieri, dar si eu am uitat.
A-propos, ar fi bine sa facem o baza de date cu toate nr noastre de telefon , sa ne dam de stire in caz de vreo problema, Doamne fereste.......si mai ales cand vom naste sa dam repede sms!!

Dordia, ma bucur ca ai revenit printre noi, eu am intrebat in mai multe randuri de tine. Bine ca ai scapat. Unde ai stat in spital, chiar la CAritas? Cum a fost?
Eu am fost la CAritas sa-mi vizitez o pritena si sincer m-a cam oripilat spitalul.....mai putin rezervele, prietena mea fiind spitalizata intr-una din ele m-am mai linistit ca-ti poti gasi un loc mai curatel chiar daca platesti in plus.

Alina 29+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!
Evident m-am repezit sa vad pozele de la intilnire - sunteti superbe fetelor!!! Cred ca v-ati distrat, mi-ati facut e si mie de un chinezesc... Ce au zis chelnerii - nu s-au speriat de atitea gravidutze?? Tin minte cit de zapacit era chelnerul din Cismigiu unde m-am vazut cu mamicile de la " iulie-aug 2004" - cred ca eram vreo 10 si bietul de el se fisticise total - cred ca se gindea ce se va intimpla daca ne apuca pe toate, acolo, nascarea??

Vreau si eu sa o salut pe Dordia - bine ai revenit si imi pare tare rau de problemele pe care le-ai avut, dar bine ca totul e ok acum!

De dimineata am fost sa duc urina pentru urocultura - sa vedem daca se confirma suspiciunea de infectie urinara exprimata de dr....Analizele de singe si ele mi-au iesit putin modificate - cred ca de la raceala de la sfirsitul lui decembrie...In rest toxoplasmoza si CMV-ul sunt in continuare negative, mai astept si rezultatul de la anticorpii anti-B, dar sper sa fie tot negativ...

BB e foarte activ, cred insa ca e cumva cu capul in sus si picioarele in jos - ma loveste rau de tot in vezica si uneori si in col (cred) pentru ca parca am impresia ca vrea sa scoata cite un picior la aer... abia astept ecografia de pe 6 martie...

Gabriela 27+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna dimineata, mamici!

Sunt acasa, mi-am luat un concediu medical pana pe 4 martie, am un examen si vreau sa invat, cat oi putea ca vremea asta imi face dor de duca.

Cami M asta e o super veste, eu ma gandeam ca daca bb s-a intors nu mai am nici o sansa sa-si scoata cordonul. In cazul asta astept ecografiile urmatoare cu nerabdare...

Andreeap, sper ca acum ai vazut pozele, daca te-ai logat pe contul Picassa.
Baietii nostri asa ne vor: sa avem burtile cele mai mari, sa fie bb al lor mare, dar stie sotul tau ce fete frumoase are acasa . Se rasfata si el..

Alysh, buna idee cu numerele de telefon pe contul de email comun, eu, tu si Cleo le-am pus deja, sa le puna si restul fetelor, ca sa putem sa ne sms-im de la spital cu vesti buuuune!!!

Laurita 28+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata!!!

Ma mai primiti??? M-am cam ratacit pe drum... insa in ultima vreme v-am citit mai des ...

Noi sintem bine, avem o putzulica in dotare si sint in culmea fericirii. Asteptam cu mare nerabdare urmatoarele saptamini.

Voi v-ati decis in privinta nasteriilor? Eu inca ma confrunt cu aceasta dilema.

Incerc sa trec cit mai des, desi sint de-a dreptul geloasa ... ca voi va si intilniti... dar cu provincialele, cind?

Va pupam pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Poate imi explicati si mie cum sa pun nr. de telefon sau cum sa le vad pe ale voastre, ca sunt tuta rau; neuronul nu s-a trezit inca.

Lori 25+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Laura,spor la invatat..desi asta e o vreme de invatat...o sa pun si eu nr.de telefon
Multam de parola,am vazut pozele...sper sa pun si eu repede..ma rog de sot
Dupa cum observati,am un chef de munca..nebun.Vreau acasa..in aprc..la cumparaturi..oriunde numai la birou nu.Bblusa da din picioruse de zor,semn ca ori simte miros de primavara,ori pozitia ghe,uita la tastatura nu-i place
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput