Mamici de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
Uraaa! Vazut gravidute-dragute
Acum la spartul targului imi zice si sotul meu ca de ce nu m-am dus si eu? Ca aranjam noi cumva cu Andrei cu mancatul si dormitul si ma ducea. Bine de stiut pentru data viitoare.
Lorich, te-am "pozat", daca te vad prin cartier sa te recunosc
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
[/quote]
Draga mea si mie imi pareti familiare tu si sora ta...insa nu reusesc sa identific de unde...Sunt atatea locuri care pot fi sursa preusupusului loc de unde ne stim...incat ma dau batuta!
Ina
[/quote]
Ina, inseamna ca trebuie sa cercetam.Data viitoare desfacem firul in patru
Laurita 28+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
aelita spune:
Am vazut pozele de la intalnire,cu fetele frumoase !!!
am reusit si eu sa intru ,merci Gabita , si am pus poze.
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
CamiM spune:
Salut burtici!!
Am vazut si eu poze de la intalnire si am ramas tare placut impresionata de asa fete faine!! Sunt putin geloasa ca nu sunt si eu mai aproape.
Aelita am vazut si papusa ta cu peruca.. E simpatica foc.
Dordia bine ai revenit. Sarcina usoara in continuare si fara probleme.
Laura aici nici nu iti spun de cordon la ecografie nimic. Eu am intrebat o data medicul pe cand eram gravida cu Sofia si mi-a spus ca pana la momentul cel mare ( nasterea) situatia se schimba de multe ori.
Chinabulina sper ca te simti deja mai bine.
Getutza, Gabitzam si Felicia sa stapaniti sanatoase cumparaturile adica bebe sa le folosessca sanatosi!!
MissParker suna tare de treaba moasa voastra, super!!
Doloress sa stii ca ce arata in documentar Michael Moore nu e departe de adevar, am avut si noi niste batalii cu companiile de asigurari de te ia groaza.
Puputi bine ai revenit si succes in cautari, sper sa gasiti un nume care sa va placa la amandoi.
Yannia ba cam asa e cu asigurarea( daca ai din cea de familie nu individuala) ai 30 de zile de la nastere sa mergi la HR la servici sa il treci si pe bebe pe asigurare. Intre timp bebe este acoperit automat, asa e si in situatia noastra.
Nu stiu ce mai voiam sa zic asa ca va pe toate si va doresc o zi super!!
Cami 29+ & Sofia - 8 mai 2006
andreap spune:
'neata!
Supe intalnirea de ieri..fetele sunt niste dragute si frumoase toate,burticile extraordinare ..Chiar asa,stiti comentariul sotului meu cand i-am aratat pozele????"Nu vezi ca esti cea mai grasa dintre toate mamicile?"asa e...dar sanatoase sa fim,nu?Aseara dupa intalnire am mai tras o portie de Cismigiu,asa incat la 22.30 mi se inchideau ochii..la fel si scorpiuta mica,Mariuca,de care "am scapat' pe la 22.15.Bblusa da din labute,si eu sunt topita dupa ea
Poze voi pune si eu,numai sa ma rog de al meu sa le descarce pe laptop....
Laura,eu nu vad pozele..
In rest,toate bune.
Pupici,o saptamana minunata
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
neata fetele...
mmmm, ce mincarica buna am papat noi ieri...fetelor, mi-e teama ca vreau sa-mi fac un obicei din asta, dar ce sa facem daca bb Matei e incintat?
data viitoare masa rotunda clar....si terasa frumoasa...si poate vom fi un grup mai ..Ina, la o masa rotunda merge si un grup mai mare, nu? dar sa fie asa cam in 2-3 saptamini, ce ziceti? pt mine ar fi bine mai aproape acum, ca mi-e ca peste 4-5 sapt nu mai pot merge de hihihi
o sa incarc si eu pozicile pe contul nostru, dar nu stiu sigur dc azi ca am de facut snitele si nu stiu dc imi ramine timp.
alysh, multumim inca o data ca te-ai ocupat...
fetele va pe toate care mi-ati raspuns si m-ati incurajat Aimee, Missparker, Cami...ma simt bine totusi si iata-ma la serviciu ...la primul semn n-as sta pe ginduri si mi-as lua medical, dar cred ca nu e o problema, si asa stau doar 5-6 ore, si oricum cred ca acasa as face mai mult efort fizic decit aici. Nu ma pot abtine, parca-s nebuna...Vreau sa le pun la punct pe toate, m-am apucat chiar si de bagajul de spital.
aelita, draguta foc Sofia cu peruca
Chinabulina, sper sa te refaci repede, sa nu suferi prea mult
fetele care au cumparat una alta la bbei, sa le stapaneasca sanatosi puiutii...Abia astept si eu sa va calc pe urme...
Cadinuta, data viitoare vin dupa tine si te aduc la intilnire
valabil si pentru Gabitzam !!!!
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 9 S
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Andreiuta, nu intra pe trimiterea pe care a facut-o sis catre poze, intra pe cont si inscrie-te
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 9 S
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
Simona..daca-mi si explici cum...neuronul meu e cuprins de astenia de primavara...oricum,parola contului comun nu o stiu..cine se indura si de mine
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
andreap spune:
mai,ieri am uitat sa va intreb ceva..oare cu Ylari,ce s-a intamplat???Ca si 1 luna de miere sa fi avut..tot trebuia sa se fi intors...oare a patit ceva?
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
inais spune:
Buna dimineata!
Aelita...papusica frumoasa foc, foc Sofia ta!
Andreap intri pe link-ul cu albumul (cel din prima pag.), mergi la Sign In si la user scrii maiiunie2008, parola fiind cea a contului nostru. Daca nu o stii, spune-mi.
Ina
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati