Dr. Nayel - CF2 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
Irda spune:
Salutare fetele!
Haideti sa va spun eu cum sta treaba cu "tarifele" domnului dr.
Eu am nascut pe 23 mai la CF2 o fetita, dupa 1 luna de stat in spital cu perfuzii s-o mai tinem ca ma apucase nascutul la 31 de saptamanai!
In tot timpul asta dr. s-a purtat super ok si n-am "cotizat" la el mai mult de 1 mil jumate!
Tot auzisem si eu "povesti" de-astea cu ..."fara numar- fara numar - fara numar" in legatura cu "tarifele" asa ca "dusa" cu pluta cum sunt i-am zis ca vreu o intrevedere in particular cu el intr-o zi cand era de garda!
M-a luat in cabinetul medicilor de garda si dupa ce am discutat problemele mele medicale i-am zis sa nu se shocheze de ce-o sa-l intreb......ma rog.....l-am intrebat in fata care e onorariul lui la o ceza si la o nastere naturala....
Stiti ce mi-a raspuns? Cat crezi tu .....cat poti.....de la Dumnezeu mai mult de la oameni mai putin , e ok!
Crezi ca n-o sa mai dau pe la tine daca , cred eu ca nu-i suficient?!!? NU!!!
Deci fetele.....cat se poate.....fiecare dr are pacienti si pacienti.....
Cat am stat in spital am vazut multe.....inclusiv Tanase seful de sectie are si pacienti care clar nu-si permit 400-500E la o ceza....si tot le trateaza cum trebuie si le opereaza cu "simt de raspundere", nah ca n-am stiut cum sa zic aici
Mirelushuu, ai ajuns pe la dr? Cum sunteti?
Nasteri usoare, sanatate multa tuturor!
blueeyes2003 spune:
Irda, thx pentru info despre tarifele care sincer,o cam luasera razna! Mai am putin si vad exact care e situatia!
Am fost sambata la control si totul este super bine cu bebe! Ne mai vedem peste aproximativ 2 saptamani sa stabilim data la care vom face cezariana.Nu-mi vine sa cred ca mai am asa de putin timp!
Imi era teama ca nasc tocmai in perioada in care este el in concediu dar a zis ca dupa 15 august pleaca si deja atunci,cu ajutorul lui Dumnezeu,suntem cu bebe in brate! Am avut si noi putin noroc!
Clinica noua arata super ok,nu se compara cu cabinetul din Dr Taberei dar si tarifele sunt mai mari!Deh...
Multi tuturor!
Mirela 35w
Our little Miracle!
carminabulina spune:
Ochi Albastri, tarife mai mari decat 150 Ron???? cat este in Dr. Taberei??? Mie oricum mi se par mari si acolo asa ca...
Cred ca in ceea ce priveste tarifele doctorului difera de la o zi la alta si de la o persoana la alta. Un lucru e cert: primeste banii si inainte de nastere, ba chiar te lasa un pic pe culoarul maternitatii ca sa te prinzi cam cum sta treaba.
Eu sunt dezamagita profund de el, insa mai am atat de putin pana nasc si pe urma nu-mi mai trebuie. Sunt dezamagita si profesional... pe zi ce trece mi se confirma ca e mai repede o buna moasa decat un medic obstretician priceput.
In fine, sper sa n u am probleme la nastere si sa intr-adevar o moasa excelenta.
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
blueeyes2003 spune:
Carmina, da,este mai scump decat la cabinet,aici este 200 ron,eco si controlul de 10 secunde.Intr-adevar sunt mari si acolo!!!
Eu iti doresc sa ai parte de o nastere cat mai usoara si sa nu mai fii dezamagita de el macar atunci!
Mirela 35w
Our little Miracle!
Codruta27 spune:
Fetelor, cucuietelor, intre un montaj de usi si un lavabil, va salut si eu!
Miresul, ma bucur nespus ca esti bine! De abia astept sa vad primele poze cu bebelus dragut si frumos!
Irda, sa iti traiasca fetita, si alaturi de ea toata familia. Sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa si fericita si sa va aduca numai si numai bucurii!!!
Annisiaaaaa, pe unde esti mamico? Ce mai faceti voi? Ce face cel mai frumos beblus de aproape un an?
Pupici!
29+ Vlad
Bebe mic
cristianamat spune:
Carmina eu am facut o hemoragie, am crezut si inca mai cred ca din vina controlului sau si era sa murim si eu si bebe, dar sa stii ca s-a purtat exemplar pe toata durata crizei si a reusit sa ne salveze pe amundoua Nu am sa mai merg vreodata intr-un spital de stat pentru ca am un salariu care imi permite sa nasc la un spital particular, dar sa stii ca acum dupa 1 an si jumatate de la incident tot pe el l-as alege daca nu as avea alternativa spital particular.
carminabulina spune:
quote:
citat din mesajul lui cristianamat
Carmina eu am facut o hemoragie, am crezut si inca mai cred ca din vina controlului sau si era sa murim si eu si bebe, dar sa stii ca s-a purtat exemplar pe toata durata crizei si a reusit sa ne salveze pe amundoua Nu am sa mai merg vreodata intr-un spital de stat pentru ca am un salariu care imi permite sa nasc la un spital particular, dar sa stii ca acum dupa 1 an si jumatate de la incident tot pe el l-as alege daca nu as avea alternativa spital particular.
Pot sa te intreb "de ce?" Daca spui ca esti convinsa ca din cauza unei hemoragii provocate de controlul lui , vietile voastre au fost puse in pericol? Ok v-a salvat, ar fi fost culmea sa nu o faca, insa tot nu inteleg logica alegerii tale. Eu o sa nasc la privat, asa vreau cel putin insa nu si Nayel se pare, cu toate ca am discutat despre asta din saptamana 18 de sarcina. Acum o da la intors. Merg pe 8 aug la control si sper ca pana atunci sa aflu si eu ce-i in capul lui.
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
cristianamat spune:
pentru ca sut convinsa ca ceea ce e scris in fisa de externare si in fisa de obs nu este 100% conform cu realitatea, deci el e singurul care stie ce s-a intamplat de fapt.
spiridusul spune:
doamna blueeyes, sa nu te puna necuratul sa pleci la nascare fara sa imi dai un iesemes, ca te-am trecut pe lista neagra.
iti las nr meu pe ym
Annisia spune:
Salutare fetelor!!!! Acusica m-am adunat si io de pe drumuri. Am intrat ca fulgerul sa vad ce fac gravidutele noastre. Ma bucur ca sunteti bine. Astept vesti excelente de la voi!!!
PS - Nu am avut timp sa aleg pozele. O sa fac o selectie cand ma adun nitelus. Nu stiu cand va fi asta, dar... Promit!!!
AAAA si alt PS: A nascut verisoara mea o fetita micuta si frumusica. S-a cam chinuit. Nayel a venit ca o floare cu 15 minutele inainte, dar a ajutat-o. Bine ca a trecut. Vorba romanului: totul e bine cand se termina cu bine...
Micul Yannis creste mare