Dr. Nayel - CF2 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna seara!Imi pare tare rau sa aud asa despre dr Nayel!Eu o sa nasc prin cezariana cu dansul miercuri si vroiam sa va rog sa ma ajutati cu niste preturi!
Multumesc

corinuk 29+ cu bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Multumesc frumos Blueeyes!!! O sa ne descurcam noi, orice ar fi... Important este sa fie bebe sanatos si mamica sa se refaca usor dupa nascare... Restul nu mai conteaza. Trec toate... Vin altele, nu-i bai!

Corinuk, da matale nasti la 30 de saptamani? Tii la silueta sau vrei sa-l prinzi in tara pe doctorescu? Eu auzisem de 350 - 400 euroi pentru cezariana. Stiu ca se mai da pentru mana aII-a, anestezist, asitente si neonatolog... Dar nu stiu exact tarifele...
Cel mai bine ar fi sa-ti activezi mesajele private sau sa lasi o adresa de mail si iti vor scrie fetele care au nascut curand in CF2. Ce sa-ti urez: cezariana usoara si bebe super-truper!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Annisiaam uitat sa modific sapt!ce sa faci...mi-au mai disparut neuroni!
Si eu auzisem ca Nayel i-a cam 500 de euro pe cezariana dar mi-s epare enorm d emult!
Daca ar fii cineva care a nascut de curand cu dansul sa ma puna si pe mine in tema cu toate tarifele AR FII IDEAL!Va pup
Am PM activat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Dragutele mosului, sa nu credeti ca v-am uitat, dar molozul, rigipsul, usile, geamurile si toate cele imi mananca tot timpul!

Annisia, ceva poze cu cel mai dragut bebelus de 9 (?) lunite de pe tot netul, nu ne mai trimiti si noua?

Mirelus, ce faci? te pregatesti pentru marea inatalnire?

Noi ne-am gasit o doctorita draguta si cu mana usoara. Am incredere in ea.

Ursuleata, ma innebunesc dupa Vladut! E un frumos!

Va pup pe toate si astept cu nerabdare noutatile!

26+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Milionoaie de scuze ca am lipsit atat dar...scuze, scuze, scuze.

Acu despre nea nayel asta care a inceput sa cam incurce borcanele rau de tot.
Intr-adevar saptamana asta pleaca in Spania la un seminar sau specializare in FIV si am inteles ca lipseste 10 zile.
Annisia imi pare rau pentru verisoara ta dar uite cum sta treaba cu Nayel (nu-l scuz, din contra):
Lucreaza cam 17 ore pe zi: de la 7 dim pana la 12 la spital, pe urma la clinica din antiaeriana pana la 16.00 si pe urma fuga in Drumul taberei + colaborare cu Euroclinicul. Mai mult ca sigur ca este extrem de obosit si de-asta cred ca nici nu-si mai bate capul sa tina minte pacientele. Asta cu memoratul nu ar fi o problema, problema este ca din cauza oboselii si sa nu faca naibii vreo greseala pe la nasteri.
Din cauza noii clinici deschise are si foarte multe credite la banca si de-aia acum nu-i mai este jena sa-si puna tarife obscene la nastere. Munceste intr-o tara care ii faciliteaza jaful la drumul mare, mai ales al gravidelor sensibile viitoare mamici si mai sensibile.
Eu o sa nasc la Euroclinic, chit ca vand camasa de pe mine, numai asa sa nu fiu nevoita sa dau un leu spaga. Oricum ma doare avand in vedere ca nasterea in conditiile euroclinic ar trebui sa fie gratuita anyway.

P.S. - sincer nu inteleg ce atatea PM-uri pentru a comunica tarifele cerute la nastere? Mie trebuie sa-mi fie rusine ca dau sau lor ca iau/cer/impun?
De cine anume va feriti? de garda financiara?

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

neatza gagici,
slaba miscare
Blueeyes, ca faci, madam? nu mai treci pe aici? hai ca mai ai oleaca si gata, iti vezi minunea mititica
Codruta, te-ai mutat? ce mai face burtica?

mey, mi-a facut-o nayel.
Pai ii zic io, cu cel mai frumos glas din lume sa ma anunte ca am pfetitza, si el imi arata cocoselul pe ecran. e frumos asea? deci o sa fiu soaca cu 2 nurori, ca la al treilea nu ma mai risc..... e clar! noi suntem d-astia de fac baietei.

daca mai dati pe aici, k mi-e lene sa sun la cabinet spunei-mi si mie cat costra morfofetala de T2 si cam cat tine.... ( asta e partea cea mai naspa, k nu am cu cine lasa gupil mic si il iau cu mine.... daca nu adoarme pe drum, ori ma da asistenta afara pe usa, ori pe geam )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Hello!
spiridusul felicitari pentru baietel!Imi inchipui ca-ti doreai si o fetita dar asta e...important este sa fie sanatos!
Eco de trim II costa 250 ron si dureaza cam 40 de minute.

Codruta ce bine ca ne mai scrii!Ai grija cu efortul...Sarcina usoara in continuare!

Carmina, interesante info!Se pare ca este din ce in ce mai ocupat!La Euroclinic tot cu el nasti?

Maine merg si eu la eco la noua clinica!Sper sa fie totul ok!

Mirela 34w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Da, Ochi Albastri, la Euroclinic tot cu el nasc.
Sa intri sa-mi spui si mie cum e la noua clinica. Ma gandesc ca lucrand acolo de la 13.00-15.00 o fi mai odihnit si mai atent la paciente...

34 s cu

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mirelus, tinem pumnii pentru maine! O sa fie bine!!

Am fost si noi la control. Vladut are 1200 gr. si deja s-a pozitionat cu caputul in jos. In rest toate bune. O sa stea cumnitel (sper) pana in septembrie....

Spiridus jucaus, sa iti traiasca baietelul!!!

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nu am mai fost ieri la clinica pentru ca dl dr nu a ajuns in tara. Asadar,m-a reprogamat pentru maine.Intru maine si va spun cum stam!

Codruta felicitari pentru bebe grasun!Sigur trebuie sa stea pana in septembrie in burtica.Si la mine cam tot de la 28s s-a pozitionat cu capul in jos dar eu oricum fac cezariana si putea sa stea cum vrea el!

Multi

Mirela 35w
Our little Miracle!

Mergi la inceput