Dr. Nayel - CF2 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
ursuleata spune:
mi-am dat eu de mult ca nu mai puteam frate
quote:
Originally posted by Annisia
Ursuleata, ia si tu partea buna a lucrurilor... Ti-a dat liber la sex!!!!! Hihihiihi...
Micul Yannis creste mare
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
Annisia spune:
Da mai, dar acum e cu acte-n regula... Hihihihihi... Vaiii, pacatoasa mica!!!!
Micul Yannis creste mare
ursuleata spune:
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
blueeyes2003 spune:
ursuleata nu ai PM activat?
Sunt curioasa cam ce tarife se mai practica la cezariana pentru ca si eu tot asa voi naste!Esti singura fata de aici care a nascut asa ca restul fetelor au nascut natural si mai demult!
Orice info mi-ar fi de ajutor!Thx!
Mirela 30w
Our little Miracle!
ursuleata spune:
Ti-am trimis PM
quote:
Originally posted by blueeyes2003
ursuleata nu ai PM activat?
Sunt curioasa cam ce tarife se mai practica la cezariana pentru ca si eu tot asa voi naste!Esti singura fata de aici care a nascut asa ca restul fetelor au nascut natural si mai demult!
Orice info mi-ar fi de ajutor!Thx!
Mirela 30w
Our little Miracle!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
aici nu mai e nimeni?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Annisia spune:
Ba sunt io!!! Si sunt tare suparata pe nea Nayel... I-am trimis o gramada de paciente si a cam inceput sa ma faca de ras... Verisoara mea trebuie sa nasca o fetita, la inceputul lunii viitoare (cu el). Si cealalata verisoara a mea (sora viitoarei mamici) este nasa copilului. Numai ca nasica va fi plecata din tara prin preajma evenimentului si m-a insarcinat pe mine sa raman sa scot copilul din spital. Zis si facut; apuca-te Annisio de cumparat haine. Nu are rost sa spun cate minuni i-am luat si cati bani am dat. Ma duc ieri sa i le arat nasicii si imi spune ca fuse vara la control si i-a spus ca nu mai face fata, ci e baiat... In ultima luna de sarcina... Dupa ce i-a facut camera "ei", nasa i-a luat cercei, eu i-am luat numai rochite care mai de care si sarafane si fustite... Vai de noi! Ce m-am mai bosumflat. Acum nici nu mai stim ce sa mai facem?! Daca se razgandeste iar? Ne apucam noi si facem alta camera si daca e totusi fetita? Si caruciorul si patutul care sunt roz, siclam, volane si tot tacamul, printese si papusi... Nu merita o batalie nea Nayel???? Cam merita...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Off, vad ca nea Nayel o ia tot mai in jos, tot mai in jos... Deja stau sa ma gandesc ce o sa fac la urmatoarea sarcina...
Pe 19 a fost iar verisoara mea la control... Avea programare la 7, la spital (acolo i-a zis doctoru' sa vina). A asteptat biata fata doua ore pe caldurile alea, cu ditamai burtoiul. Apare si Nayel, ca o floare pe la 9, ca el nu stia de nicio programare... Si ca de ce a venit???!!! Apoi o ia direct ca ar fi bine sa nasca pana pe 4 iulie, ca apoi el are treaba si nu o sa mai poata veni; i-o paseaza unui alt doctor... Mama, s-a pus vara-mea pe un plans... Chiar s-a simtit tratata cu curul si pe nedrept. Am intrebat-o daca a cotizat corespunzator si vreau sa va spun ca-i da mai mult decat ii dadeam eu, dar mie nu mi-a facut niciodata fazele astea... Ce naiba l-a apucat, mai fetelor???
Saraca vara-mea e terminata. Sora si mama vor fi plecate in Antalya, eu o sa plec in Europa si ramane singura. Si de parca nu ar fi fost suficient, acum ii spune si asta ca o lasa balta. Tare urat din partea lui. Putea sa-i spuna de la bun inceput si poate si-ar fi ales alt doctor.
Ea a nascut data trecuta la Giulesti si s-a dus si acum la doctorul ei, dar ala a fost corect si i-a spus de la bun inceput ca el o poate urmari, dar nu va fi la munca in perioada in care va naste ea. La insistentele mele, l-a ales pe Nayel. Si poftim de vezi, uite ce face si domnia sa.... Zau daca mai stiu ce sa mai zic!!!
AAAA, acum i-a zis iar ca o sa aiba fata... Si aici a bagat-o total in ceata... Nici nu stiu cum sa o mai consolez, pe bune!!!
Micul Yannis creste mare
blueeyes2003 spune:
Annisia imi pare rau de situatia cu Nayel...tare ciudat!Imi inchipui ce este in sufletul verisoarei tale!Eu nasc in august,fix in perioada in care el pleaca de obicei in concediu si mi-e groaza de raspunsul lui atunci can il voi intreba daca am sanse sa nasc cu el.Ma apuca o stare cand ma gandesc la asta.... Unul din motivele pentru care am ramas la el este faptul ca am deja o cezariana facuta de el si m-am recuperat super repede atunci si nu as vrea sa cad pe mana altui dr,plus ca el stie si de pb mele cu sarcina trecuta!
Cu sexul bebelusului iar este o pb,e tare aiurea sa iti spuna toata sarcina ca ai fata si la sfarsit ca s-a schimbat in baiat.Eu inca nu am luat prea multe lucrusoare pana acum dar ce am luat e de baiat si as fi socata sa aflu ca s-a schimbat in fetita dar verisoara ta ca a luat absolut tot!Poate totusi ramane fetita,eu stiam ca el nu prea se insala in privinta sexului.
Eu iidoresc nastere cat mai usoara indiferent de dr cu care va naste si un copilas sanatos!
ursuleata nu am apucat sa-ti multumesc pentru PM!
Mirela 32w
Our little Miracle!