Dr. Nayel - CF2 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Annisia, superbe pozele,ca de obicei!E tare dulce Yannis si are o privire adorabila!E norocos cu asa parinti care il plimba de mic peste tot!
Eu sunt bine,saptamana asta vreau sa merg sa-l mai vad pe bebe.
Despre nume...imi place Yannis!
Helenutza, La Multi Ani baietelului tau,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Codruta, ce mai faci?Esti bine,nu?Ai mai fost la Nayel?
Multi !
Mirela 27w
Our little Miracle!
Codruta27 spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Mirelus, sunt bine multumesc. Am fost marti la echo morfo. Am ajuns in Antiaeriana seara, pana la urma, ca nu stiu ce examen a avut dr. dimineata si m-au reprogramat. Bebe e bine, e in grafic, are tot ce ii trebuie, dar sunt usor dezamagita de dna dr. echografist.
Poate era obosita, poate nu mai avea chef, era deja 7.30 cand am intrat eu, desi aveam programare la 5.30. Mi s-a parut destul de superficiala in masuratori, adica, mamicile de la odiseea mea vorbesc de 30 masuratori, pe cand tanti asta, mi le-a facut pe cele uzuale, si s-a uitat sa vada daca bebe are toate organele. Sincer, mi se par mai amanuntite echografiile pe care le face Nayel, decat morfofetala facuta de dna. doctor. Ca sa nu mai spun ca CD pe care mi l-au dat contine niste poze numai de ei intelese, nu are niciun filmulet, si credeti-ma ca am avut parte de o reprezentatie acrobatica data de bebeeee.....
Daca ar fi sa mai fac o data echografia morfofetala, in niciun caz nu as mai face-o la doctorita asta!!!
Stiu, important e ca e bebe bine, dar...echografia putea fi facuta si mai bine!!!
Annisia, o minunatie de baietel ai!!!
va pup pe toate, fara exceptie!
21+ Vlad
Bebe mic
blueeyes2003 spune:
Codruta, imi pare rau ca ai fost dezamagita de dr de la eco.Este aceiasi care face si la cabinet,Andreea Munteanu?
Bine ca bebe este ok si data viitoare mergi in alta parte.
S-a deschis clinica din Antiaeriana?Nu stiam!
Mirela 27w
Our little Miracle!
Codruta27 spune:
Mirelus, echografia mi-a facut-o dr. Loredana Dragomir! Nu stiu daca are colaborari diferite, in functie de cabinet. S-a deschis clinica, si arata foarte bine!
Fetelor, eu sambata plec din Bucuresti! Ne mutam la Craiova, dupa necazul cu tata, am ajuns la concluzia ca asta e cel mai bine pentru noi. Am vandut aici, si am cumparat un apratment acol, tambalau mare...
Cred ca cel mai probabil voi renunta la monitorizarea dr. Nayel, desi sincer imi pare rau. Mie imi place tare mult, sunt fan Nayel! Dar nu ma pot chinui cu o nastere in Bucuresti cand sunt medici foarte buni si o maternitate mare si in Craiova.
Cu toate acestea, sa stiti ca mai intru si mai postez la voi!
Pupici apasati!
21+ Vlad
Bebe mic
Annisia spune:
Blueeyes, deci ma vrei de nasa sa inteleg? Hai, nu te rusina, recunoaste!!! Numai sa ne anunti din timp, sa comand o lumanare motzata si costum de botez pentru micutul Yannis Robert... A, ba nu, stai ca trebuie sa scot bebelusul din spital... Deci sa spui cu o saptamana inainte de a naste, ca sa am timp de cumparaturi. Ca eu ma respect nene, nu asa...
Codrutza, nu plecaaaa!!!! Sa nu indraznesti sa nu mai postezi aici, ca vin dupa tine la odisee, asa sa stii!!!! Chiar daca nu vei mai fi pacienta lui nea Nayel... Momentan nici eu nu mai sunt, dar asta nu inseamna ca am abandonat corabia... Hihihihii... Te pup si multa bafta cu mutatul. Sa aveti parte de un camin frumos si sa fiti o familie fericita oriunde veti fi!!!!
Micul Yannis creste mare
blueeyes2003 spune:
Annisia, cui nu i-ar placea sa aiba o nasa cum esti tu? Mi-ar placea sa fii nasa baietelului meu dar am niste nasi care abia asteapta sa ne boteze copilasul mult asteptat!
Oricum daca e ceva,te anunt din timp!
Referitor la nume,mi se pare tare dificil sa decidem ce nume va purta copilul nostru pentru toata viata!N-as vrea ca din cauza unei crize de inspiratie sa tarasca dupa el un nume nepotrivit.
Yannis-Robert e pe primul loc,apoi ne gandim ca ar fi bine sa aiba si un nume de sfant,acum iar ne razgndim si tot asa...
Ce pozici mai aveti?
Codruta, chiar daca nu vei mai fi pacienta dr Nayel sa mai postezi aici,ok?Vrem sa stim totul despre sarcina pana la termen si bineinteles sa vedem pozici cu Vlad!Cu siguranta sunt medici buni si acolo si iti doresc sa gasesti unul cu care sa te intelegi asa ca si cu Nayel pentru ca este f important acest lucru.
Poze cu burtica ai?
Mirela 28w
Our little Miracle!
Annisia spune:
Blueeyes, Yanis este nume de sfant. Inseamna Ionut in limba greaca. Il poti scrie Yannis, Yanis, Ianis... Pe bibicul meu il mai cheama Luca (alt sfant, se sarbatoreste pe 18 octombrie). La prenume de sfintisori eu as mai opta pentru : Andreas, George, Matei, Nicolas, Toma, Iohan, Ioandris, Alexandru, Gabriel...
Orisum, trebuie sa intrebi nasii daca au pretentii sa le poarte numele sau unul ales de ei...
Daca imi spui cam la ce v-ati gandit, poate te pot ajuta. Robert ramane sigur? Sau care? Hai mami, ca acusica vine bebe si te gaseste nepregatita... HIhihihi... Ce bine ca totul e bine la voi! Deja 7 luni!!! Super!!! Mai am doua luni si o sa vad o mutrita dulce de ochi albastri!!!
Micul Yannis creste mare
blueeyes2003 spune:
Mersi frumos pentru idei!
Robert va ramane sigur pentru ca asa il cheama pe baietelul nasilor si ne place mult.Ne gandisem si noi la Robert Gabriel sau Robert Nicolas dar parca imi place mult mai mult Yannis Robert!
Mirela 28w
Our little Miracle!
ursuleata spune:
Am fost si eu la controlul de 6 saptamani si cica sunt bine.
Domnul dr nu isi mai aminteste de mine.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
Annisia spune:
Ursuleata, ia si tu partea buna a lucrurilor... Ti-a dat liber la sex!!!!! Hihihiihi...
Micul Yannis creste mare