Dr. Nayel - CF2 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Am aici cateva pozici cu printul mostenitor:

http://good-times.webshots.com/album/565015496ahGbwE

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Vaaaai Annisia, cat e de mare si de frumos!!!

Chiar mi-a fost dor de voi! Ati facut mari scamatorii, cat ati lipsit! Yannis a crescut si tu ai slabit!!! Bine ati revenit!

31+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Adica ce, ma, inainte nu eram slaba? Asa faci??? Bineeee!!!
Unde vazusi tanti ca am slabit? Ca mi-s cu suncile la purtator, de nu se mai poate!!!! Uneori ma gandesc cu groaza ca mai vreau inca doua sarcini si nu ma mai simt in stare nici macar de gandul de a mai ajunge unde am fost...
Plus ca am inca 70 de kile. Daca raman amu, as ajunge glorios la 100; ceea ce depaseste si cel mai cumplit cosmar al meu.
Ma uitam astazi la niste poze cu Angelina. Ce frumos arata dupa ce a nascut gemenii!!!! Cum naiba de pana si kilele astea isi aleg victimele???

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

voua nu vi se pare suspecta lipsa mirelei?
acesta este un ultim avertisment:
mirela, daca pana deseara nu primesc un semn de la tine, sa stii ca io dau cu telefonul dupa 'mneata.
si daca nu imi raspunzi la telefon, sun la maternitate sa vaz daca ai nascut
(poate ma alearga aia )
annisia, iti zic io, incarcata cu 25 de kila la prima sarcina, k la a doua o sa fie mai putin...mey asta sa fie ultima noastra grija, niste sunci si niste kile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Hello!
spiridusule, m-ai facut sa rad! Inca nu am nascut,nu plecam eu fara sa va anunt! Am incercat de dimineata sa scriu un mesaj dar la cat de bine merge forumul in ultimul timp,bineinteles ca l-am pierdut si nu am avut rabdare sa scriu altul.
Oricum vroiam sa intru sa va anunt ca duminica este ziua cea mare,ziua in care visul nostru cel mai de pret se va implini,cu ajutorul lui Dumnezeu caruia ii multumesc in fiecare zi pentru aceasta minune!
Bineinteles ca am mari emotii dar nu ma gandesc decat la bebe,sa fie sanatos si sa ne putem bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de el!

Annisia, ce mare s-a facut Yannis! E atat de dulce!!!

Va !Sper sa mai reusesc sa intru!

Mirela 39w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

offf, mirela, ce hemotii mi-ai dat
acum am venit de la spital cu alex, si ma gandeam... io ii dau iesemes dom'le; daca a nascut fata si are nevoie de ceva?
deci 10.08 e zi de sarbatoare.
Doamne Doamne sa fie cu voi, sa iti revii usor, si sa ne auzim cu bine
te imbratisez cu drag

26 w

Mergi la inceput

Mirelus, nasti???? Bravos mami!!! Sa fie intr-un ceas bun! Feciorul tau sa aiba parte de mult noroc in viata, multa sanatate si fericire, iar dragostea sa fie cat cuprinde. nSau cum spun manelistii: fara numar, fara numar, fara numar!
Abia astept sa vad un baietel cu ochi albastri, atat de mult asteptat. Pupici si recuperare rapida dupa cezariana!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

spiridusule, multumesc pentru grija ta! Nu plecam eu la nascare fara sa va anunt pe voi!

Annisia, multumesc frumos pentru gandurile bune!
Cu siguranta o sa vedeti pozici!

Mirela 39w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara fetelor!
Annisia sa-ti traiasca nepotica...deci pana la urma fu fata .

Mirela nastere usoara duminica...si eu tot duminica nasc la euroclinic cu acest docteur...sper cel putin ca asa e un incurca lume in ultima vreme!

Eu sunt la a doua sarcina si ma simt depasita de situatie. la prima am luat 20 de kg, acum am doar 38 de saptamani si am deja 30 KG in plus, asa ca mu e o regula cu ingrasatul asta .
Eu oricum daca nu nasc in 2-3 zile voi deveni ineficienta din toate punctele de vedere si mi-e frica sa nu intru in colaps, pentru ca deja sunt paradita rau.

Va pup!

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fete dragi, vreau si eu numarul de mobil al lui Nayel, cat se poate de urgent! Va multumesc din suflet!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput