LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
elyanne spune:
Roxana multumim pt. vestile despre Amma
Important e ca sunt bune... detalii ne da ea cand poate...
Nu stiu ce tort fac
Continutul e votat... forma nu...
M-am gandit la doo inimioare, lipite pe o latura... una verde una albastra, scris pe misjoc lma si pe cea albastra Andrei, pe cea verde Mihai... dar nu sunt 100% convinsa... parca-i prea simpla...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Zadi spune:
La Multi Ani Fabiana !!!
La Multi Ani Robert !!!
Sa cresteti mari si sanatosi, fericiti si norocosi !
Amma- da-ne de veste cand poti.
Roxanici- multumim pentru ca ne-ai spus despre Amma.
Crina Mio- v-am pupat pe amandoua. Trebuie sa iti spun ceva: numele Georgia mi se pare nespus de frumos si inaltator. Voi ii spuneti Maya din cate am observat...mie imi place mai mult Georgia e mult mai sonor, mai special.
Loradin- ce face iubita? Cum e la un an?
Stefimic si Rianna - ma bucur ca ati mai reusit sa intrati sa ne mai spuneti despre voi cateceva. va rog sa ne mai dati de veste.
Pupm toti bandareii si albinutele si mamicile lor, mamicile noi.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
madybulancea spune:
Zadi knd e gata site-ul???k tre sa cumpar la razvan ceva de incaltat si sa mor de ma pricep!!!hai da-i drumul la afacere ca sa aiba si razvi incaltari...fie-ti mila de el...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Zadi spune:
Webdesignerii ne-au promis ca azi incarca site-ului si va fii disponibil. Sper sa se tina de cuvant.
Am promis poze noi cu picii mei, asa ca iata:
Ian la 10 luni - poze din ianuarie 2008 aici
Ian aplauda la 9 luni si jumatate aici
Ingrid spune poezii: aici
Ian la 11 luni - poze din luna februarie 2008 aici
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
paxela spune:
FabianaRobert
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Amma23 spune:
Fetelor, nesimtita de mine aseara nu mi-am gasit un 5 minute sa va scriu.Imi cer mii de scuze si vin acum cu detalii. E totul bine, doctorul e multumit de cum arata cicatricea la nas.Mi-a zis de mai multe ori ca e foarte curata si se vindeca bvine. Intre noi fie vorba la cat ser i-am bagat ar fi si culmea sa nu fie.si bitter, si alte chestii.. :-). Deci e bine.Io speram sa nu ma mai bage si la raze, dar el a insistat sa le fac, chiar daca exista un foarte mare risc sa-mi pierd mirosul definitiv.Oricum pe stanga nu-l mai am....Am vorbit si cu vara-mea care e homeopat si mi-a zis ca-mi da ceva remedii care sa anuleze efectele negative.Poate scap numai cu o pierdere temporara. Oricum ar fi si ea imi zice sa le fac, asa ca le fac. In rest toate bune.
Incerc sa-mi vad de viatza si sa nu ma mai gandesc.
Apropos de trt io ma gandeam sa fac doi pestisori, dar nu stiu cum ma descurc.O sa incerc inainte sa nu ma fac de rusine :-).Daca nu sa caut o cofetarie sa-mi fac, sa vedem.Oricum asta e idee, pestisori.
Faceti si invitatii?
Noi nu o sa fim decat foarte putini.
Va pup ca tre sa-i dau de mancare acum.
Puuuup tare, tare
Ama si Lucas 12 Martie 2007
carmenefr spune:
La multi ani, Fabiana si Robert!!
Despre noi, ce sa va spun, cu ceva tuse si temperatura pt ca avem 4maseute umflate.Dintre care -din ce am putut vedea- 2 au spart un pic.Deci, dam cu calgel, ceva plansete...Noroc ca si-a mai revenit acum un pic, a ras putin, ne-am jucat ca prea apatica era...
La 15 mergem la dr, ca nu mai vrea sa ia sumetrolimu' si nici panadolul.nu mai zic de lapte sau ceai.Ea care nu zicea nici pas!!
Gata, va las.
Vorba unei prietene:pan' s-o marita ii trece!!
DA, as vrea sa primim mai multe info referitoare la petrecerea picilor!Poate ne da Laura
suzy78 spune:
Salutare,
LA MULTI ANI, FABIANA!
LA MULTI ANI, ROBERT!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI.
AMMA - multa sanatate.
Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
pisikuta spune:
buna ziua din nou,
arissa : multumesc ptr buna primire si in special ptr raspunsul tau. buna sugestia cu distrasul atentiei. am aplicat o si eu, dar de multe ori, asa s de obosita ca ma blochez si raman fara reactie, creierul meu intra ntr o sincopa si se opreste lumea n loc. timp in care ea poate sa si faca mendrele mici...
eu poate am scris un pic in bascalie, dar mesajul era chiar prea serios.
chiar ma gandeam ce de copii cuminti in stup si ce mame linistite...dar, cu aniversarile care se tin lant, e de inteles ca mesajul meu a ramas pierdut pe o pagina.
si, daca tot e vorba de sarbatoriti, ne alaturam si noi cu felicitari celor mici si ptr Fabianasi Robert!
fetelor, m ati innebunit cu torturile! elyanne, sa nu mi zici ca l faci tu! am comandat si noi ptr joi o inimioara de tort de ciocolata invelit in martipan, am emotii...
zadi: am citit eu bine, se anunta ceva interesant pe virtual ptr copilutii nostri? pai daca da, vreau si eu, ca si asa tot ce a fost mai de baza ptr casa si drum, la lolica mea, am luat de pe net.
amma: imi permit si eu sa ti urez multa sanatate!
carmenefr: multa sanatate si dinti frumosi! a mea a facut o bronsiolita dupa viroza si a luat 5 zile ventolin si 7 zile ketof. i a trecut tusea dupa 3 zile si nici nu mai are simptomele de tuse alergica cand da de praf.
va salutam pe toti, fara exceptie, si o zi frumoasa!
de Loli mic
http://picasaweb.google.com/lolimic07/LoliLunaDeLuna
[url=http://lilypie.com][/url]
radcarmen spune:
Am revenit cu poze si filmulete noi cu Vlad:
- Eu si prietenii mei
- Cucu-bau
- ma antrenez...
- sigur nu ma gasesti mami
- sunt fooooooooarte relaxat
- urca scarile...de coborat inca nu stiu
- cand mami nu e acasa, tati ma distreaza