LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
Zadi spune:
Ana la multi ani !!!
Iti uram viata lunga, sanatate, sa fii fericita si norocoasa. Sa fii cuminte si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
tzuna spune:
La multi ani draga ANA! sa fii sanatoasa, frumoasa si fericita alaturi de parintii tai.
anaalina spune:
Pentru ca nu s-a terminat inca ziua urez si eu sarbatoritei ANA LA MULTI ANI!!!..
Despre noi pot sa va spun ca am iesit azi de doua ori afara la plimbare si dupa plimbarea de azi a dormit ca o valiza.
Mihaelaaa ce idee ai avut si tu azi?? Esti blonda???. Lasa ca il mesteriti voi pe asta, era de lemn de ai avut curaj sa te urci in el???
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
Mihaelaaa spune:
pai nu-s blonda...,da la disperare asta mi se parea a fi ultima solutie....si ii de lemn patutul...dar cam slabut ,ce-i drept!
Acum doarme in el,nici macar nu m-am uitat ce pagube am facut...sper ca la noapte nu o sa cada cu saltea cu tot
Edit:da` am suvite blonde,(acu imi pica fisa)...sa fie cauza pt prostia asta????
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]
Crina_mio spune:
ANA
Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot norocul din lume (sau mai bine sa-l imparti cu albinutele si bondareii din stup).
Crina si Maya Georgia
Luna a10-a
varsta Maya
Crina_mio spune:
Mihaelaaaaaaaa
Am avut si eu la un moment dat ideea asta, bine ca nu am pus-o in practica.
Arrisa - mot luat de doua ori ... pai asa, ca sa fim mai motate. Adevarul este ca nasul de botez este fratele sotului, dar pentru ca nu a mai dat pe la ea de la botez, nici macar cand mergem la Rucar (si el sta tot in Rucar) nu a venit sa o vada, sa-i aduca si ei de un leu bomboane , nu as vrea sa-l las sa-i ia el motul sau maicasa ( este infiat de matusa sotului care ne este si nasa de cununie). Pe de alta parte fiind din familie, nu as vrea sa stric si asa relatia nu prrea apropiata dintre ei.
Asa ca m-am gandit ca pe 23 (pica in miercurea Pastelui) sa-i ia motul nepoata mea si sa fie de fata fratii si parintii mei, si niste pici, iar de Paste sa repetam la Rucar, cu care dintre ei vor. Asta e ideea mea, nici n-am discutat-o cu sotul sau cu altcineva. Om vedea. Oricum, cu sau fara mot taiat o sa aibe petrecere pe 23, chiar daca suntem in post.
Roxana - pai am incercat sa mai ridic si eu din chestiile la care chiar nu vreau sa ajunga sau sa mi le strice, dar nu pot ridica totul. Iar florile... pai am multe, nu as avea unde sa le pun pe toate. Sper sa se obisnuiasca si sa nu inceapa sa le jumule, trecem in fiecare zi pe langa ele, le facem draga, ii povestesc ce frumoase sunt... si daca ma intor infige mana in ele , dar om trece si peste etapa asta.
Zadi - sa inteleg ca florile sunt pentru mine sau Maya pentru ca esti de acord cu motul de doua ori?!?!? Sa ne spui cand dai drumul la magazin si poate-ti faci timp sa ne mai arati poze cu zana si zanul tau pe amandoi.
Astazi am reusit performanta de a nu manca nimic pana la 2 cand m-am inotrs de la serv . A recuperat dupa amiaza, dar sa stea atatea ore nemancata, chiar ma ingrijoreaza, si ea manca bine cu tati (el este de dadaca saptamana asta cat sunt eu la serv)
Crina si Maya Georgia
Luna a10-a
varsta Maya
arissa spune:
LA MULTI ANI, ANA SCUMPA! Sa cresti mare si sa o faci sa planga pe mami doar de bucurie!
Sunt franta azi, m-a apucat harnicia de dimineata si spre mirarea mea m-a tinut ceva. Acum mi se cam lipesc ochii.
Martutza, multumesc pentru aprecieri. La multi ani si multa sanatate tatalui tau!
Elena2006, i-auzi ce frumos, ati ramas fara carut. Tara de hoti, de li s-ar defecta carutul inainta sa aiba vreun beneficiu de pe urma lui!
pisikuta, bine ai venit in stup! Sa-ti traiasca Loli, frumusica! Noi suntem la stadiu incipient cu nervii si fitele si inca functioneaza cu succes distragerea atentiei. Uneori trebuie sa insist, deoarece dumneaei e fixata pe obiectiv, dar pana la urma merge. Acasa daca face vreo prostioara, o pun in tarc (unde nu-i place) un minut. Dupa ce o iau, o vreme nu mai face prostioara, apoi uita si se duce iar acolo. Dar eu perseverez. Acum, indiferent de ce strategie ai sa aplici, ai face bine sa ignori privirile dezaprobatoare ale celorlalte mamici si sa te concentrezi pe razboiul nervilor cu gaza.
Mada, sunteti niste frumosi amandoi!
Roxi, sarumana! Si mie mi se pare ca nu mai seamana a bebelus. Dar cand o schimb de pampers si o vad ca ia pozitia aceea de fetus, mor de d
ragul ei.
doina.todor, bine ai revenit!
Mai, v-ati intrecut in poezioare azi! Frumos!
Crina, o sa fiti castigati oricum ca petreceti de doua ori.
M-ati omorat cu torturile alea. Plec sa asamblez o prajitura. Sper sa nu adorm cu nasul in ea.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
ddana spune:
La multi ani, Robert!!!
La multi ani, Fabiana Mihaela!!!
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
radcarmen spune:
La multi ani Fabiana Mihaela si Robert!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu