LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
madybulancea spune:
LA MULTI ANI,ANA NOSTRA DRAGA!TE IUBIM MULT,DAR MAI ALES MAMI TAU CARE E TOPITA DUPA TINE!!!TE ROG EU MULT SA O IUBESTI SI SA AI GRIJA DE EA!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
diana69 spune:
La Multi Ani tuturor albinutelor si bondareilor care au implinit un an si celor care au mai adugat cate o lunisoara.Sa le dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii.
Val_ spune:
La MULTI ANI sarbatoritilor de asttazi mamici si bebici.
Stefimic iti multumesc in numele Mariei pentru urare.
Amma Dumnezeu sa te ajute sa afli numai vesti bune astazi.
Tzuna bine ca nu a cazut Maria din scaun. Mariuca mea de vreo saptamana numai in picioare sta, si in carut si in scaunul de masa. Nu stiu ce sa ma mai fac pentru ca plimbarea nu se mai face decat in brate.
ralualexandrei spune:
La multi ani Ana,viatza sa-ti aduca atatea bucurii cate stele sunt pe cer!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ane2200 spune:
Ana
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Amma - asteptam vesti.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
doina.todor spune:
Am revenit si noi in stup daca nu ne-ati uitat . Am lipsit motivat, am fost in concediu la ski in Slovacia. A fost super dar am suferit de dorul lui Raducu care a ramas acasa cu bunicile.
Avem deja o gramada de albinute si bondarei care au implinit un anisor. Asa ca LA MULTI ANI!
SA CRESTETI MARI SI CUMINTI SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA!
10 februarie
Alexandru Eduard de mami Ancris
12 februarie
Raluca Ioana si Andrei de mami Monica_b
16 februarie
Iulia Maya de mami Mirandolina
18 februarie
David Daniel de mami Vani
20 februarie
Eliana Ioana de mami Paula75
21 februarie
Alexandru de mami Mari_lu
22 februarie
Mark Alexandru de mami Mada rozz
22 februarie
Alexandru Stefan de mami Misha_tp
23 februarie
Alexia de mami Ghibuadina
24 februarie
Rianna de mami Andreea20
25 februarie
Ana de mami Loradin
si nu in ultimul rand mamicilor care si-au aniversat ziua de nastere
LA MULTI ANI!
Karra80
Mirandolina
Rianna_stef
Pantera28jp
Suzy78
Ane2200
Ralualexandrei
Juliana76
Vcarmen
Carmenfr
Dallina
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
kmi78 spune:
LA MULTI ANI ANA!!! sa le aduci bucurii multe parintilor si sa fii sanatoasa, frumoasa si voioasa!!!
Mihaelaaa spune:
offf....speram ca o sa pot sa-mi fac si eu ceva timp sa urez sarbatoritilor la multi ani,macar atat...dar nu reusesc...David doarme de 2 ori pe zi cate o juma de ora,in timpul asta ori citesc ce ati mai scris,ori fac ceva prin casa.De scris slabe sanse...
Sper sa nu fie cu suparare,ca urez acum tuturor bondareilor si albinutelor ce au mai implinit un anisor sau o lunita:
LA MULTI ANI!...Sanatate si mult,mult noroc in viata!
Amma,sper ca ai vesti bune....
Mihael@,daca se apleaca poate cadea din patut...probabil ca e mai jos ,sau nu stiu...
oricum cred ca merg sa aduc patutul care l-a avut vara-mea la fiu-so ca eu l-am rupt pe a lui David astazi...m-am urcat in patutul lui David si l-am rupt...puteti rade daca vreti,acu rad si eu,cum de mi-a venit mie ideea sa ma urc acolo...
Cert este ca la momentul respectiv asta era ultima solutie...
David adoarme intotdeauna in patul mare langa mine sau in brate,Cand a adormit il pun in patut....dar de cateva zile nu stiu ce are,ca atunci cand il pun in patut se trezeste.Azi s-a intamplat treaba asta de 3 ori si mi-am pierdut rabdarile.
M-am gandit ca ma pun in patut langa el si cand doarme ies afara si asa nu-l mai deranjez pe el....
asta e,facem noi rost de alt patut,sau il reparam pe asta
Hai ca de data asta am scris cu el in brate,si i-am dat telefonul sa se joace,dar deja nu mai este interesant....
Merg sa caut altceva care sa-i atraga atentia...
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]
RaisaFudulu spune:
quote:
Originally posted by doina.todor
Am revenit si noi in stup daca nu ne-ati uitat . Am lipsit motivat, am fost in concediu la ski in Slovacia. A fost super dar am suferit de dorul lui Raducu care a ramas acasa cu bunicile.
Avem deja o gramada de albinute si bondarei care au implinit un anisor. Asa ca LA MULTI ANI!
SA CRESTETI MARI SI CUMINTI SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA!
10 februarie
Alexandru Eduard de mami Ancris
12 februarie
Raluca Ioana si Andrei de mami Monica_b
16 februarie
Iulia Maya de mami Mirandolina
18 februarie
David Daniel de mami Vani
20 februarie
Eliana Ioana de mami Paula75
21 februarie
Alexandru de mami Mari_lu
22 februarie
Mark Alexandru de mami Mada rozz
22 februarie
Alexandru Stefan de mami Misha_tp
23 februarie
Alexia de mami Ghibuadina
24 februarie
Rianna de mami Andreea20
25 februarie
Ana de mami Loradin
si nu in ultimul rand mamicilor care si-au aniversat ziua de nastere
LA MULTI ANI!
Karra80
Mirandolina
Rianna_stef
Pantera28jp
Suzy78
Ane2200
Ralualexandrei
Juliana76
Vcarmen
Carmenfr
Dallina
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
N-am timp de loc si sunt si io de acord cu Doina...e frumos si stam f mult p[e afara...citesc pe diagonala dar vreau sa il felicit pe Mark pentru petrecere si pozici...e primul bondarel care le impartaseste cu noi...sper sa nu ma insel
V-am pupam
Ammma asteptam vesti
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA