LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

cu un pic de intarziere :

La multi ani !!! Rianna

Sa cresti mare si voioasa !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buan ziua mamici!
albinuta mea este mai degraba o steluta de februarie, ca n a mai asteptat o zi sa vina cu primavara odata. dar poate si afla si ea locul in stup.
tanara domnisoara de care va vorbesc si care se prezinta in linkul de jos, este un bazdac in prag de 1 an, care dezvolta fitze si talente cu care mama sa e in maaare conflict! am lasat o sa faca tot ce vrea, educatie liberala care nu include "nu", sa nu aiba fata frustrari mai tarziu. acum, daca nu e ca ea, urla, se tavaleste si face podul pe spate demna de o contorsionista de la circ. se mai tempereaza daca ridic tonul, dar si atunci stie sa mi zimbeasca cu toata fata strangand din ochii mici, ca data viitoare sa ma inmoi iara...ei, si apoi, nici sa tip la ea nu mi place, tre' sa existe si un alt mod de a fi autoritara, nu?
cel mai rau e cand astea se intampla afara, la joaca, fiind singurul copil din categoria "eu sint sefu' si fac cum vreau". e, daca nu aduna pietre si cioburi de pe jos, nu misca ea leaganul, nu impinge ea carutul si cade din 2 in 2, iese cu scandal. iar mie mi e jena de celelate mamici, care ma privesc in dunga...

fetele, ce ma fac? recunoaste cineva simptomele? vreun sfat bun? am sa postez si la psihologia copilului. poate cu ajutor profesionist si cu ideile voaste, incropim un indreptar ptr alintaturile mici, sa stim ce avem de facut

salutam toata suflarea zumzaita, sa ne bucuram de primavara frumoasa venita deja si la multi ani puilor mici care s au sarbatorit zilele astea !

de Loli mic
http://picasaweb.google.com/lolimic07/LoliLunaDeLuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor.

Gabdyd- va fii bine. E normal sa te simti asa.

Elpower- ma bucur mult ca ai mai scris. Toate cele bune si pt. voi.

Crina mio-
Paxela- Bravo Delia !!!!
Loradin- astept pozici. Trebuie sa fii fost foarte frumos.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaani, Ana!!!

Draga Ana, te iubim,
La Multi Ani noi iti dorim,
Ramai tanara, frumoasa
Si mereu nazbatioasa!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani pt printesa ANA

Multumim de urari, fetelor
Marta La multi ani si tatal tau.Sa-ti traisca si sa va bucurati muuuulti ani de el.

Alexa m-ai terminat cu torturile alea...Si ce frumoase erau figurinele...de torturi nu mai zic...si skoda aia facuta din blat de tort, cu motor umplut cu miere, curea de transmisie si stopuri...

Gata , va las ma duc sa vad poze cu sarbatoritul Mark

Mergi la inceput

Mada super tortul.E de la cofet.Alice?Iar tu, Mada aratai de milioaneee!!

Roxana buna treaba cu poezioara!!!

Ana este o papusa,
Foarte,foarte jucausa.
A implinit chiar azi un an,
Sa ii spunem La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Welcome to the club noilor mamici de albinute/bondari.

Vreau sa vad si io pe tizul lui Rares, unde-i? ca io l-am scapat

Florin-a, pupam fetele sa uitati episodul asta urat ca tare v-ati mai chinuit.

Limbile vb in familie....cred ca repet ce am mai zis mai de mult, parca la odisee. A mea sora are 2 copii, locuiesc in NZ. Ei vb acasa cu copiii in romaneste dar si in engleza rareori. Copiii, la scoala/gradi vb in engleza. Marea surpriza este ca daca ii intrebi ceva in romaneste iti raspund in engleza. Intre ei, copiii vb engleza. Cand au venit in romania intelegeau romaneste dar fetita (care s-a nascut acolo) nu reusea sa vb prea multe in romaneste (aproape deloc) desi intelegea ce i se zice. Baiatul care a stat 4 ani in romania mai vb romaneste si intelege tot insa se simte ca nu este limba lui nativa romana. Io zic sa vb de toate cu bebelu; la inceput o sa fie un amalgam in capul lui, o sa vorbeasca amestecat, dar in timp se vor decanta bine fiecare din limbi.

Rianna_stef, ai absentele motivate, dar sa vii cu poze cu burtoiul

Krissy, ingenioasa metoda, nu m-am gandit asa departe, io imi portionez carnea in bucati pt o masa, o impachetez pe fiecare bucatica separat, le dau la congelator si scot cate imi trebuie cand am nevoie.
Si imi place spiridusa tenisata de mor.

Arissa, da' ce fetita mumoasa ai. Aici nici nu zici ca e bebelan mic cu dintosii aia asa bine crescutit

Stefaniya, in mod sigur nu au terminat astia metroul de la aeroport la gara. Numai daca vine cineva cu masina dupa tine iesi mai bine. Mijloace de transport in comun habar nu am, poate fetele din Bucuresti stiu...

Felicitari mergatoarelor Delia, Ana, Sophia si Teodora!!!

Gabdyd, sa iti fie stagiul usor ca dorul de nazdravane nu va fi chiar simplu. Si mai pune si tu poze cu Rianna, da mai noi asa ca de cand cu maslina nu am mai vazut nimic nou.

Kmi, are rost sa mai zic ce frumoasa e Timi? si ce imi place de piciorutele ei asa slabute? si de pletele ei?!

Crina_mio, nazdravana mai e si Maya, umbla peste tot. Vad ca voi ati lasat carti, flori la indemana.... sta cineva mereu dupa Maya sa o pazeasca sau sa stranga dupa ea? ca io am ridicat totul pe sus ca ma plictisisem sa stang.

Ela, mamico, hai lasa depresiile la o parte. Ce daca nu mai ai bebe, ai fetita mare de-acu...sa vezi ce o sa te incante cu ce stie ea sa faca. Hai treci la apel.

Kitty, sanatate, esti mai bine/vesela?

Iiiin sfarsiiiiiiiiiiit poze cu un dezmotat...Mark mumos care seamana cu mama lui, ati vazut?!

De torturi nu mai zic nimic ca is.....

Alexa...sa faci tu torturile alea ca io n-am asa rabdare. Io promit sa vin sa le gust daca le faceti

Carmen, m-am "razbunat" pe Loradin

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Ia, ca ma chinuie rrrrrrrau talentu'

Pt fi-mea.

Teodora ma numesc,
Pe parinti chiar ii iubesc,
Si pe Miau, motanul gri
Care mai face prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune: