LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare stup,

Alexia
Rianna
Carmenfr
Dalinna
Ana

SA NE TRAITI SARBATORILTILOR!

Referitor la limbile vb in familie.....eu vb cu Nicolas romaneste.....iar sotul si socela ungureste........sper sa le invete corexct pe amandoua.....sicat mai multe limbi straine..............

AMA - mult curaj pt. urmatorul hop,

PAXELA - felicitari pt. Delia mergareata.........

Noi ne apropiem cu pasi repezi de un anisor....si am intrat in febra pregatirilor./.....+ ca ieri ni s-anascut si primul finut.

La noi i zona nu se taie motul.....nici turta......dar noi l-am tuns de 2 ori deja pe pletosul de Nicolas.

Am fost in Real si am cumparat tot felul de prostioare pt. party, adica: fluieristi, coifuri, fata de masa cu desene animate, servetele cu tom si jery, scobitori cu stegulete, baloane colorate diferite forme, farfuri de unica folosinta cu desene.....bla bla./.....avem emoti mari.

Felicitari inca o data sarbatoritilor.......e o perioada plina d eemotie pt., fiecare mamica. Doamne ce repede a trecut timpul cand privim in urma.....si ce departe parea acum un an...........

Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

i-a uitati ce torturi si explicatii am gasit pe net
http://lilysblog-lily.blogspot.com/search/label/Torturi%20Copii%2FKids%20Cakes

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

LA MULTI ANI RIANNA, CARMENFR SI DALINNA!!!

LA MULTI ANI ANA!!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.

Deabia astept sa poze cu copilasii la 1 an de zile si in special de la cei pe care nu i-am mai vazut de mult.

Noi suntem sanatosi, am inceput sa megem pe jos si pe afara dar tinut in ham.Nu avem de ales momentan caci ne-a furat carutul, care se afla in uscatoria de pe scara, exact langa usa noastra.Sunt si momente cand plange atunci cand il pun pe jos pe afara ca e pea greu sau ca nu il baga in seama copii.Adrian este foarte sociabil si vrea la orice copil sau persoana care trece .Incepe si chiuie ca sa il bage si pe el cineva in seama...E un scump in privinta asta.Ma bucur ca e sanatos si vesel.Ce puteam sa imi doresc mai mult?

Amma vom fi iar cu gandul si cu rugaciunile noastre alaturi de tine.

Gabdyd iti doresc sa iti revii din starea in care esti si sa reuseti sa treci cu bine peste probleme.Mult succes la stagiu si sa treaca repede

Felicitari Delia si tie pentru progrese si la toti copii si le doresc sanatate .

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

tot eu,

nici nu a inceput ziua bine si m-ati facut sa plang.....de fericire...

Va multumesc mult de tot,va iubesc si ma bucur ca va am langa mine.

Si mai mult decat atat imi doresc ca ceea ce ii doriti voi Anei sa se implineasca si la puii vostri.Inca o data Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Fetelor,sunteti formidabile.
Va multumesc din suflet pentru urari.Va pup pe toate de 1 milion de ori.

Intru repede sa pun cateva poze de la motz incepand de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2538777350101111182thAWFs

si dovada clara ca mergem singuri singurei,aici:
http://good-times.webshots.com/video/3019691610101111182drbaDu

Pup toti bondareii si albinutele care sunt in petreceri.

Va puuuuuuuuuuuuuuuuuup.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Paxela, pe acolo m-am uitat si eu aseara de am visat toata noaptea numai torturi

Mada, Mark frumos, mami frumoasa, tortul frumos, ce mai...sa fiti fericiti!

La multi ani Ana!

ce-mi place...au inceput pozele

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Vai,am uitat sa va spun ce a luat Mark de pe tava: telefonul, pixul si verigheta.

Il fac baiat de casa. :)

Pup.Multumim pentru aprecieri.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani albinuta Ana!!!
Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii in fiecare clipa.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Fetelor, sunteti minunate! Va multumim mult de tot pentru urarile primite de ziua lui Alexandru Stefan. Nu ma asteptam sa primim atat de multe felicitari, mai ales ca suntem cam lenesi asa, cu scrisul, un veritabil bondarel :)
Am vazut ultimele poze, ale lui Mark, ca doar suntem nascuti in aceeasi zi si doresc sa il felicit si pe el pentru implinirea primului anisor, precum si pe toate albinutele dar si bondareii ce si-au aniversat primul anisor din viata. La multi ani, cu multe bucurii, cu sanatate si o copilarie fericita sa aveti, dragi copilasi!
Ca un bilant asa, la un anisor, al lui Alex: zice mama, tata, baba, papa, tzatza :)), la soseta spune ceva de genul shosta, la pampers zice phephe ma rog, nu pot scrie nici eu prea bine cum pronunta el. Imi place ca e din ce in ce mai receptiv, invata repede, stie sa se dea jos din pat si sa urce fara probleme, isi duce pampersul la gunoi (imita tot ce vede), merge in picioruse ca si Mark (felicitari!) si nu stiu ce sa va mai zic, e minunat sa fii mama. Greu, dar frumos!

Amma, multa multa sanatate din partea lui Alexandru!

Si pentru ca avem sarbatoriti azi, ii urez Ana cu sanatate si multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani !!! ANA

Sa cresti mare si sanatoasa !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput