Strumfi de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by catralu

Buna fetelor!

Raportam 6luni impliniti azi,8kg si 72 cm,vaccin facut la zi si....programarea pentru operatia de inima:10 martie!In 4 mergem sa vorbim cu chirurgul sa ne explice procedura si riscurile;o sa ma internez cu el.Sa speram ca totul va fi bine!

Pupici copiilor vostri si felicitari pentru dintisori,stat in picioruse,papat bine si alte ispravi!Va citesc pe diagonala si vad numai copii frumosi!Felicitari dragi mamici!

Doamne ajuta sa fie bine! Va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Sa aveti o zi frumoasa ca voi, sa va bucurati de raza de soare in casa, sa va iubiti aproapele ca si cand ar fi ultima data si sa faceti din fiecare clipa o sarbatoare! Aste e ce va doresc, in afara de mullllllllllltaaaaaaaa sanatate.

Mergi la inceput

Fetelorrrrrrrrrr, fetelorrrrrrrrr, am ramas cumva singura?

Haideti, ca nu sfarsit de capitol.

Noi am avut o noapte linistita, dar am sarit peste baita, deoarece minunea mea mica a adormit de la orele 18. S-a trezit in doua reprize sa pape siiiiiiiii somnic pana acum. Acum e la repriza de vorbit cu jucariile din camera si o las, aceste e ritualul, pana se plictiseste si ma striga: ma-ma, ma-ma, immmmmmmm, bub, mmmm, mama.

Pentru ca Ilinca a fost bebe cuminte toata seara mi-am petrecut-o cu minunea mea mare. Am ajutat-o sa faca felicitarea de 1 martie pt doamna invatatoare. Ia facut si un colier din margelute si aproape ne-am batut sa margelim care mai de care.

Intr-un cuvant, am avut o seara de liniste in familie pe care v-o doresc si voua.

Despre ce vorbim astazi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera

Fetelorrrrrrrrrr, fetelorrrrrrrrr, am ramas cumva singura?

Haideti, ca nu sfarsit de capitol.

Noi am avut o noapte linistita, dar am sarit peste baita, deoarece minunea mea mica a adormit de la orele 18. S-a trezit in doua reprize sa pape siiiiiiiii somnic pana acum. Acum e la repriza de vorbit cu jucariile din camera si o las, aceste e ritualul, pana se plictiseste si ma striga: ma-ma, ma-ma, immmmmmmm, bub, mmmm, mama.

Pentru ca Ilinca a fost bebe cuminte toata seara mi-am petrecut-o cu minunea mea mare. Am ajutat-o sa faca felicitarea de 1 martie pt doamna invatatoare. Ia facut si un colier din margelute si aproape ne-am batut sa margelim care mai de care.

Intr-un cuvant, am avut o seara de liniste in familie pe care v-o doresc si voua.

Despre ce vorbim astazi?

I-a

Hi, hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

cucuietelor, cu mana pe inima va spun ca abia aseara am reusit sa citesc si eu din 3 in 3 cam ce s-a mai scris. am avut niste zile nebune nebune, soldate cu .... nimic. adica nu a iesit nimic. toate au picat. asa ca am alergat ca disperata pe peste tot sa rezolv tot felul de treburi si nu am rezolvat nimic. asta e.

noi am facut vaccinul, alma la 6 luni are 6800g si 67 cm. adica am luat-o pe arina la aceeasi varsta cu 50g. ca mi-aduc aminte, anya, ca spuneai tu sa vedem care mai reuseste performanta. deci noi va lasam pe voi pe primul loc. sper insa sa ne tinem la fel de aproape de voi si de acum in colo pentru ca am inteles ca arina papa mai bine acum.

fetelor, va multumesc mult pentru raspunsurile referitoare la laptele praf, le-am citit.

un special pentru gabrielabv

peidatru ne-a recomandat sa icepem diversificarea, dar cu suc de morcovi, apoi cu banana cu branza de vaci si apoi cu mar ras cu branza de vaci. dar eu nu o voi incepe asa. incep cu cereale, apoi suc de morcovi, apoi mar, morcov fiert etc etc. nu as incepe cu banana cu branza de vaci in ruptul capului. ieri am fost si am facut ceva cumparaturi, ce am gasit. bineinteles ca nu am gasit ce vroiam (din nou). asa ca am lua cereale de orez de la nestle (de la milupa nu aveau), lapte Nan 2 (sper ca nu i-o sta in gat) ,cartof dulce, morcovi, mere si niste borcanase hipp. mai vroiam sa spun ca m-am uitat pe milup cereale cu (parca mar dar nu mai stiu exact) si scria ca ar contine acid citric. pai asta nu e E?

va pup ca deja tipa si nu ma mai lasa

va multumesc inca o data pentru gandurile bune si sfaturi si toate fetele care s-au gandit la noi si ne-au raspuns

mai spun un insanatosire grabnica Carlei si imi cer scuze ca nu am mai apucat sa ii scriu pe mess. multi

nu mai stiu cine e bolnavior, dar le urez tuturor bolnaviorilor sanatate multa, tutror strumfilor sa fie papaciosi, lui catralu bafta multa la operatie!

sper sa mai apuc sa scriu

va pe toate si mii de scuze pentru rapiditatea mesajului si a faptului ca nu am nominalizat

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata,

Am avut si noi o noapte linistita. Se vede, dom'le ca a trecut eclipsa .
David a dormit de la 9 pana la 4, a papat si am dormit amandoi pana la 7 jumate. Asa noapte mai zic si eu .

Catalu, sa va fie bine. Si la multi ani pentru ieri, sa-ti creasca strumful sanatos si voios.

pentru Sonia lui Anto. Sa fie sanatoasa si norocoasa si frumoasa.

www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF

“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Fetelor, puneti va rog in mailul comun informatiile despre incaltaminte pt bb. Eu am intrat acum si n-am vazut nimic, e in vreun folder separat?
Ma intereseaza si pe mine, desi mai avem pana la mers in picioare.

www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF

“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Fetelor, adineaori am trimis site-ul respectiv cu incaltaminte ortopedica. Astept insa sa-mi trimita o oferta de pret fiindca nu sunt afisate pe site. Mie imi plac modelele, din ce descriu ei sunt de calitate dar trebuie sa ne mai interesam.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Multumim pt.urarile de ieri...Tati,si-a adus aminte spre seara ca Bubu a facut 7 luni,pt. ca e foarte ocupat,ne facem casa,la 1 aprilie trebuie sa ne mutam si trebuie sa facem macar o camera in care sa stam,insa abia astept sa stau la casa...
Petra,multa putere in continuare cu Alma,stiu ca nu e usor,dar toate vor trece....
Catralu,sa dea Dumnezeu sa fie bine cu bebe.
Gabi,mami de iezisori,ce mai faci?
Si mama samurashilor nu a mai intrat de mult la strumfei...
Noi in continuare ne trezim la 5 dimineata,asa ca pe la ora 9 dimineata,parca e deja pranzul pentru mine...

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola si de la noi!
timi imi pare rau ca treceti prin asa ceva,e groaznic cand ai inima indoita de ceva si trebuie sa-l faci in continuare.va doresc la toti 3 multa putere sa treceti peste...si pupici lui sophi
luna am admirat-o pe adelise,e tare eleganta si creste fantastic.pozele le-am vizionat impreuna cu eli,i-a transmis ceva lui adelise dar din pacate nu am inca un dictionar pt ce vorbeste ea,dar era de bine,tot sarea la mine pe picior si intindea mana la monitor sa o prinda...
oaana felicitari pentru mutat,sa o satapaniti sanatosi.ai doi baieti adorabili,m-am delecatat cu pozele voastre acum.
antooooo?nu ai mai dat de mult pe la noi,e totul ok?
nikole ce face albastrel?

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput