Strumfi de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna super frumusik fiita. ce ochisori are! si frate'su cum se uita la ea.....sa-ti traiasca amandoi.
catralu doamne ajuta sa fie bine! multa sanatate piticei tale. va fi bine!

si daca Aylin a fost deschizatoare de drumuri cu : atunci si acum, ma bag si eu, nu ca m-ar fi intrebat cineva!hehehe

mamy-bebe
bebe Andrei

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Timi ma doare sufletul cand citesc ce scrii de Sophie, nu se poate asa ceva, trebuie sa iei masuri cumva. Nu ca e neglijata, dar totusi nu se ocupa de ea cum trebuie.

catralu va dorim succes si recuperare rapida dupa operatie!

Luna, Adelicioasa e o scumpa

Vivela, mai zici ca eu sunt rea cu eclipsa, la noi s-a cunoscut ca nu a fost...

cafera, azi vorbim despre:

1.Articolele de imbracaminte preferate, detalii, culori, daca aveti multe, daca sunteti obsedate de cumparaturi
2. Ce alegeti intre un cos cu fructe si o tava de prajituri
3. Daca ati putea comunica cu o singura specie de animale, pe care ati alege-o?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! Noi ne-am trezit odata cu Saby care a dormit de la 0:00 la 10.
Aylin, multumim pentru urari, suntem mai bine dar Saby inca are secretii in nas si in gat si haraie, o sa vorbesc cu doctorita sa vad daca sa-i dau ceva homeopat pentru tuse sau sa o las in pace sa elimine secretiile in legea ei.
Felicitari pentru greutatea Almei si felicitari tie ca ai reusit sa o alaptezi exclusiv 6 luni . Imi place cum "adaptezi" tu ce a zis doctorul despre diversificare. Unde ai gasit cartof dulce? Ai dreptate, acid citric = E330 = sare de lamaie, adica e o chimicala foarte periculoasa pentru sistemul digestiv.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Carla cartof dulce am gasit la Real.
Pupici Sabinei, sa se insanatoseasca complet.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Timi, eu nu am vazut Milton, am solutie de sterilizat la rece de la Chicco. Ca detergent pt bebe folosesc Persil Sensitive.
catralu, succes la operatie, tinem pumnii.
oana, sa stapiniti sanatotsi casa.
Petra, succes. Ziceai ca vrei sa vorbim despre joburi?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Raspund la intrebari dupa cum urmeaza:
1) sunt pasionata de articole de imbracaminte pt copii, toate culorile, haioase sa fie; pentru mine....cred ca nu as renunta sa-mi cumpar, oricat de multe as avea, lenjerii intime (nu port niciodata ceva "despereacheat", nu suport);
2) aleg fructele, suntem mari consumatori tot familionul, dar si consumul lor in cantitati mari si dupa mese ingrasa;
3) delfinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza si de la noi!
Lunita frumoasa rau Adelicioasa :D
Inca nu am apucat sa vad prea multe poze cu bebei dar ma voi 'ocupa' serios de aceasta treaba :D

am pus si noi pozici de actualitate cu dintzosul gingios :D

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Buna fetelor,
In afarsit am reusit sa mai intru si eu pe forum ....nimic nu pot sa fac de Eva,cum ma vede ca ies pe usa plinge tare rau,daca ma intorc putin la calculator nu ma mai inteleg cu ea .In rest e tare cumintica.Ieri i-am dat pentru prima data spanac(nu foarte mult) cu putin cartof fiert si cu iaurt si i-a placut la nebunie.
O mica problema am si eu:de o saptamana are 4 scaune pe zi si inainte nu a avut decat un singur scaun pe zi.Doctora zice ca e de la iaurt pe care il dau zilnic dar eu nu stiu ce sa zic.Dintisorii nu i-au dat asa ca ar mai putea sa fie vreo cauza?Si s-a iritat tare rau la fundulet de la atatea scaune si nu mai stiu cu ce sa ii dau..am incercat cu pudra ,cu crema de galbenele,cu ulei de masline si tot mai este iritata.Sper sa ii treaca repede
Va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Ioana si eu ii dau iaurt Adelisei si manaca cu placere, si simplu si cu fructe.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

ce fel de iaurt cu fructe, din comert? sau iaurt simplu amestecat de tine cu fructe?

catralu va dorim multa sanatate

noi suntem aici cu poze noi si poezii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

anamiha pentru iritatie la fundulet eu am folosit Cutaden sau Pasta Petrini, poate te ajuta ...

noi suntem aici cu poze noi si poezii

Mergi la inceput